- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.061
fotoğraftaki kızım..gamyoncuiremsukızında varmış ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraftaki kızım..gamyoncuiremsukızında varmış ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
benimki de erkek.maşallah çok tatlı bir bebişmiş şimdi büyümüştür tabiii. cinsiyeti belli oldu erkek olacak bebişim.kız çocuklarına bayılırım süsü fialn çok tatlı olur. seninn bebeğinin cinsiyeti zaten bellidir
benimki de erkek.
evet kız çocukları çok süslü oluyor.
şimdi dört yaşında kızım ve acayip süslü az önce oje sürdük beğenmedi sildi.
görüşürüz belki bi ara bebişleri oynatırız ortacaya parka falan sık sık geliyorum.
dün de panayıra baktık eşimle ama sıkıldık bi kitap aldık döndük...
seni akadaş listeme ekleyeyim.güzel olmuş bir kız bir erkek pek ideal.yerim ben onu cimcime.
ortacaya gelince görüşelim sevinirim ve memnunda olurum. panayır kapımın önündey zaten pek çıkmadık değişik bişey yoktu evet aslında ortaca pazarının mağazalar dahil olmuş haliydi. ama benim için değişiklik oldu balkondan bol bol izledim kalabalığı özlemişim .:sm_cool:
ekledim..ekle canım sevinirim bende seni ekliyeyim diyecektim sen benden önce davrandın:dance:
merhaba kızlar.nasılsınız?derin o gün face bakmamıştım canım kusura bakma.msj atalım brbirimize.saces merhaba hoşgeldin sende.benim doktorum yılmaz diri.tabii araştırarak gittim.birkaç arkadaşım ondan çok memnunlar.bende memnunum çok ilgileniyor.ameliyat parası istiyomuş dedi zehra ama nezihte istiyor.sen iyice araştır canım benim ilk doktorum nezihti.pek konuşmaz ama onun hakkındada duymuştum ilk hamileliğimde birşeyler ama değiştirmedim.çünkü değiştirir ve birşey olursa diye içim içimi yedi.sen de eşine gideceğine direk nezihe gitseydin keşke.devletteydi karısı.niye çıktı bilmiyorum.benimde doktorum hakkında konuşulmasını istemiyorum o yüzden yorum da yapmak istemiyorum ama araştır.neyse çok konuştum görüşmek üzere.
günaydın kızlar.saces memnunsan canım hiç sorun yok.nezih gerçekten konuşmayı sevmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun doğurucaz ama doğurana kadarda sitresimiz yetecek.
oh ne güzel derincim yaaaa harika valla.... Ben öğlene kadar kendime gelemiyorum bi türlü saces sende hoş geldin canım aramıza Okyanus'cum ancak bugün gidebildim okula canım kayıtlar başlamış ve şansınıza istediğiniz öğretmeni seçebiliyormuşsunuz geçen sene kura sistemi vardı çünki şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin diyimkaydirigubbakcemile3 hadi öptüm sizi kalkıp bi ortalığa çeki düzen vereyim bye bye