Mula///48

günaydın mutlu pazarlar arkadaşlar nasılsınız?ben bugün evdeyim köye gitmedim tek başıma kaldım akşam evde bu ikinci oldu bu yaşıma kadar korkmadım ama annem korkarsın diye tedirgin bırakmıştı....bugün hava çok sıcak olcak yaa şimdiden terlemeye başladım tam öğle saatinde ne yapcaz acaba

günaydınn.iyi haftalar kızlar.nasılsınız?derin fethiye geziniz nasıl geçti?hava çok sıcak bu halimizle gezmek bana zor gelmeye başladı.soğuk suları içtim boğazım şiş.zehra sen naptın?korktunmu tek başına?

selam kızlar...opuyorumnanaktan
okyanus fethiye gezimiz fena değildi.
kayaköye gittik,gemiciler limanına uğradık.
oranın denizi hoşumuza gitmedi ölü denize geçtik.
aslında ben tarihi yerlerde durup takılmak istedim biraz ama yanımızda komşularımız vardı onlar pek durmak istemediler!!
sıcak gerçekten de kötü etkiliyor ama yüzmek bana iyi geldi.
pazar günü evde geçti emelle uğraşarak...
dün gece bende sıcaktan bunalıp pencere açık yattım boğazlarım bi tuhaf şimdi kendimi halsiz hissediyorum..
sana da geçmiş olsun okyanuscuğum.
zehra kafanı dinledin mi tek başına evde??

slm kızlar.ölü denizde bizzim kızı denize sokmak imkansız.dalgadan korkuyor.buradaki koyları tercih ediyoruz ama oralarda çok taşlı.idare ediyoruz artık.cam açmadan uyumak imkansız artık üç dört gündür çok sıcak.birde öksürük uykum çok bölünüyor.çok zorlanıcam galiba bu sefer.sanada geçmiş olsun canım öptüm.

günaydın arkadaşlar..opuyorumnanaktan
evet okyanus çok dalgalıydı biz emele can yeleği aldık çok rahat.
emel suyu da çok seviyor sorun olmuyor.
ben de gece camı açmadım ama çok da kötü yattım nefes alamadımç
Allah yardımcımız olsun.
bi kahvaltı edelim biz görüşürüzzzz.....

iyi akşamlar kızlar.opuyorumnanaktan
zehracığım ben bugün hiç iyi değilim.:gitme:
hastaneye gittim yeni doktor gelmemiş yerine bakan bir doktor vardı tam bir felaket.:1shok:
ultırasona bakmaktan bihaber!!!
okyanus tuba sizler hangi doktora gidiyosunuz ve memnunmusunuz?
değiştirebilirim hastaneyi...

kızlar ben hala kalıcak yer bulamadım bodrumun neresi olursa olsun acil 15 günlük ev arıyorum parası hazır hemen göndericem ilgilenirseniz son 1 aya girdim hala yer yok

slm kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra hepinize kucak dolsusu sevgi getirdimopuyorumnanaktan ne var ne yok neler yaptınız bakalım görüşmeyeli derincim iyiden iyiye büyütmüşsündür artık göbüşüolumunekankayizsmile ağustosun kaçında gelicek acaba bebiş bende aslanım bu aradakaydirigubbakcemile3 şimdiden kolaaaaayyyy gelsin arkadaşım işin zor ha bu arada seninki zorda bizimki kolaymı oda ayrı bi konu okyanusla bizede birer tane akrep geliyorsırnaşık şeysırnaşık şey Okyanus'cum senden ne haber nasıl gidiyor sıcaklar daraltmaya başladı dimi? geceleri özellikle çok sorun yaşıycam gibi geliyor şimdiden ALLAH yardımcımız olsun. Zehra'cım senden ne haber umarım sendede herşey yolundadır Öpüyorum hepinizi görüşürüz cici bakın kendinize:3:

tubacım hoşgeldin iyi olmana sevindim..bizi merakta bırakıyorsun biz ulaşamayınca okyanusa soruyoruz artık....senin bebiş ne zaman geliyor ve cinsiyeti ne....bende iyi sayılırım ehliyet kursuna başladım ona gidip geliyorum evdede kuzenim geldi miray onunla vakit geçiriyorum....

iyidir canım sağol hoşbuldum. valla merka edildiğini bilmek güzel bi duygukaydirigubbakcemile3 bizimkide ekim bebişi olucak ALLAH nasip ederse 10 ekimden sonra her an gelebilirkaydirigubbakcemile3 kız olucak galiba pek emin olamıyor doktorum uğraşıyor uğraşıyor ama göstermemeye kararlı şimdilik. Kolay gelsin sanada sıcaklarda zor

hoş geldin .ben iyiyim tubacım bu ara üşüttüm soğuk su içtiğim için bir haftadır öksürüğüm geçmiyor onun rahatsızlığı var.sıcaklar çok bunaltıcak şimdiden sıkıntılar başladı bende.çok halsiz hissediyorum kendimi.sonuçlar nasıl canım ondan bahsetmemişsin.bu arada oğlunun öğretmeninin adı neydi.filiz diye birini övdüler bana.okuldan memnunmusun?çok kararsızım adres bulamıyorum okul için sıkıntılar bastı.

selam kızlar..opuyorumnanaktan
yaaa niye okumuyosunuz yazdıklarımııı??:umursamaz:
hangi doktora gidiyosunuz dedim fethiyede???
burda sürekli doktor değişiyo!!!
valla ben de akrep burcuyum fena da değilimmm tubacığım...zemuszemus

slm kızlar.sempatiksalakcinni.ne yazdında okumadık derin kız.tubaya sordun herhalde hangi doktora gittiğini esnafa gidiyordu tuba ama değiştirdi doktorunu şimdi letona gidiyor.doğru yazmışım dimi tuba senin adına yazdım.sen sık sık girmeyince bizde merakta kalıyoruz.yinemi doktorun değişti derin?
tubacım bu arada msjını aldım canım ama kontürüm yoktu cevap yazamadım.çok sıcakta gitmişsin canım ya akşam üstü gidersen haberleşelim.öpüyorum kızlar

evet okyanusum bu deiğişen üçüncü doktor.
stres oldum vallahi!
şimdi yeni doktoru bekliyoruz.
beğenmezsem doğuma o tarafa geleceğim iki ayım kaldı panik oldum..eyvahedigeldismile

derinciğim okumamışım yazdığını ya gözümden kaçmış şimdi okudum kusura bakma canım.malum halimden anlarsın :) ben yılmaz diriye gidiyorum.çok memnunum.ilk hamileliğimdeki doktorumla kıyaslıyorumda yılmaz dirinin tırnağı olamaz.

Back