hürremin eski sevgilisi Leo,ilk savaşta o çocuk kiliseden kaçmıştı. o mu geliyor rüyamı görüyor bilmiyorum ama
bide şimdi okudum hürrem cadısı tarihte bu eski sevgülüsüyle aldatmış sülümanıama sülüman nasıl olmuşsa sadece adamı öldürtmüş hürremi bağışlamış
öle yazmışlar doğruluk payı varmıki acep:26:
nasıl bişi yaww şimdiki zamanda erkekler bunu kabullenemezken,sülüman nasıl yaptı acaba:26:neyse ilerleyen bölümlerde bakacaz gidişata
Bence rüya. Koskoca saraya ne sıfatla elini kolunu sallıya sallıya üstelikte Hürrem Sultanın yanına girebilirki. Adama hop kardeşiiim nereye demezlermi. Kesin rüya kesin
bence de rüyagerçek olsada eski aşkına dönse de sülümanda mahiye kalsa ama yok işte yok ne bulduysa yarmagülde takılmış kalmış sülüman
Çocuklardan biri onun mu acaba hürremin her halvette hamile kaldığını düşünürsek
olabiler zaten okuduğum yerde yazıyordu.Hürrem daha sonra hamile oluyormuş ve çocuk hiç sülümana benzemiyormuş bide erken doğum yapınca dahada bi tereddütlü oluyo bu doğum işi
kızlar bu bilgi fragmanın altında yapılmış yorumların birinde okudum 2,sayfada...ne kadar doğru bilemiyorum.
nerde fitne fücür kadın var onu seviyon sende
Birisi sözümona aşkının arkasında duran bihter çarpık bacaklısı ,O yüzden fatımagülgili seyredemedim zaati..
öteki de nasıl ettiyse padişahı parmağında oynatarak,osmanlının çarkına etmiş entrikacı, saltanat delisi Hürrem..
Fakat bende Firdoşun fanıyım..kötü kadınların en süperiydi.. :92:
tabiki araştırıp yazdım canım dizi için demiyorum bende mustafa isterse dünyalar iyisi olsun padiah olunca kardeşlerini öldürtecekti bu kural çünkü araştır istersen siyasi birlik bozulmasın padişahlık garanti olsun diye başa geçen herkes kardeşlerini öldürtürmüş hatta hamile cariyeler bile denize atılırmış o zamanlar hürrem bu yüzden haklı
canım benmrica ederim bitanem
canım benm özelden attım şimdiMesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamadım sana. Verdiğin link filmin fragmanı :78: Sen herhangi bir siteden izlediysen link kayıtlıysa gönder canım. Eğer kayıtlı değilse hiç uğraştırmıyayım ben seni.Google amca bulur herhalde :78:
aynen valla:13:hürremle bihter bitane:98:fitne mitne fücur mücur,heppside aşkının arkasında duruyi işte nabeerr
bayılırım bihterciimle hürroşcuma
ayrıca firdo başka bişey ya,o biiirr efsaneeeee off
süklümde az değil haben ne hürremciyim ne mahiciyaşasın süklüm ağa&gülnihal aşkı
sormma ya nasıl küçük düşürdü kendinifreagmanı gordum yıne uyuz oldum mahıdevrana yaa.aaay sanki birşeyi becerebılmış gıbı bıde hava atıyo hurreme sanki kendısı sayesınde çağrıyo suluman onuyalancıııııı padısahımm nolur bıkez dokunuyım yalvarırmmmmmmmm dıyo bıde gurrsz hurremın ınş suçsuz oldugu cıkar bu bolum yaa
oo hürremin sarayı:82:hele bir suçsuzluğu çıksın ortaya kim tutar hürremi
Okudugum kitapta 3.oglu yani selim süleymandan degil, yabanci askindan (mis)
o nedenle ilerde adi sari selim olarak aniliyor..
tabi ne derece gercek bilemeyiz, sadece rivayet bu
ayy okadar araştırdım hiç bir yerde bulamadım bu konu hakkında bir bilgi :44: Okuduğunuz kitap hangi kitap acaba rica etsem yazarmısınız
bende okumustum sanırım aynı kitabı moskof cariye hürrem demet altınyeleklioğlu :)