Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Bence rüya. Koskoca saraya ne sıfatla elini kolunu sallıya sallıya üstelikte Hürrem Sultanın yanına girebilirki. Adama hop kardeşiiim nereye demezlermi. Kesin rüya kesin

nasıl bişi yaww şimdiki zamanda erkekler bunu kabullenemezken,sülüman nasıl yaptı acaba:26:neyse ilerleyen bölümlerde bakacaz gidişata

nasıl bişi yaww şimdiki zamanda erkekler bunu kabullenemezken,sülüman nasıl yaptı acaba:26:neyse ilerleyen bölümlerde bakacaz gidişata

Çocuklardan biri onun mu acaba hürremin her halvette hamile kaldığını düşünürsek

Bence rüya. Koskoca saraya ne sıfatla elini kolunu sallıya sallıya üstelikte Hürrem Sultanın yanına girebilirki. Adama hop kardeşiiim nereye demezlermi. Kesin rüya kesin

bence de rüyagerçek olsada eski aşkına dönse de sülümanda mahiye kalsa ama yok işte yok ne bulduysa yarmagülde takılmış kalmış sülüman

Hürrem aldatıyor düşüncesi nereden çıktıki ya. Tarihte böyle birşey yaşanmışmıydıki. Benmi hatırlamıyorum. :44::44:

bence de rüyagerçek olsada eski aşkına dönse de sülümanda mahiye kalsa ama yok işte yok ne bulduysa yarmagülde takılmış kalmış sülüman

ayy o mahiyi canlandıran kadın nasıl yapmacık nasıl bir gıcıklıkla oyunculugunu sergiliyor. Nası gıcık oluyorum anlatamam. Hele hele son bölümde ağzını burnunu yamulta yamulta hürrem hatuuun dün gece kapıda bacada kalmışsın dedi ya. Allahııım vurucaksın ağzına kan boşalıvericek orda. Mahalle karıları gibi cıxcıxcıx. Tamam sakinim

Çocuklardan biri onun mu acaba hürremin her halvette hamile kaldığını düşünürsek

olabiler zaten okuduğum yerde yazıyordu.Hürrem daha sonra hamile oluyormuş ve çocuk hiç sülümana benzemiyormuş bide erken doğum yapınca dahada bi tereddütlü oluyo bu doğum işi

kızlar bu bilgi fragmanın altında yapılmış yorumların birinde okudum 2,sayfada...ne kadar doğru bilemiyorum.

olabiler zaten okuduğum yerde yazıyordu.Hürrem daha sonra hamile oluyormuş ve çocuk hiç sülümana benzemiyormuş bide erken doğum yapınca dahada bi tereddütlü oluyo bu doğum işi
kızlar bu bilgi fragmanın altında yapılmış yorumların birinde okudum 2,sayfada...ne kadar doğru bilemiyorum.

Bir sürü site dolaştım hiç bir kaynakta bu tarz bir bilgi göremedim. Böyle bir şey yaşanmışsa çat diye bulunur herhalde. Valla ben bulamadım böyle bir bilgi. O yorumu yazan sallamış bence

Edit.
Fragman linkindeki yorum buymuş bu arada.

"Tam net hatirlamasam da, hürrem ile ilgili bir kitapta hürrem süleymani eski askiyla aldatiyordu ama eski sevgilisini öldürüyolar. sonra hürrem hamile kaliyo ama cocuk ayni eski sevgilisi gibi sarisin mavi gözlü. yani hürrem soyumuza rusluk karistirmis lol ben de anlamiyorum hürrem i sevenleri dogrusu. ok ruslar icin gurur kaynagi ama türkler icin degil :)"

Yok anacım kesin yanlış hatırlıyor

fitne mitne fücur mücur,heppside aşkının arkasında duruyi işte nabeerr
bayılırım bihterciimle hürroşcuma
ayrıca firdo başka bişey ya,o biiirr efsaneeeee off

o kural şöyle işliyo:) hürrem gibi annesi olanlar çocuklarını kışırtıp taht kavgası çıkarıyolar:):) ondan sonra bunlar oluşuyo..ama bn okumadım böyle bişidoğrudur.. diyorum yaa bu konu tartışmaya çok açık sabaha kadar konuşulur:):) sev sen hürremi haklı bul senin tercihin canm dedğim gibi bencede bu kadın osmanlıya osmanlı tokatı indirmiş bi kadın =)=)

ben ne hürremciyim ne mahici yaşasın süklüm ağa&gülnihal aşkı

freagmanı gordum yıne uyuz oldum mahıdevrana yaa.aaay sanki birşeyi becerebılmış gıbı bıde hava atıyo hurreme sanki kendısı sayesınde çağrıyo suluman onu yalancıııııı padısahımm nolur bıkez dokunuyım yalvarırmmmmmmmm dıyo bıde gurrsz hurremın ınş suçsuz oldugu cıkar bu bolum yaa

Okudugum kitapta 3.oglu yani selim süleymandan degil, yabanci askindan (mis)
o nedenle ilerde adi sari selim olarak aniliyor..

tabi ne derece gercek bilemeyiz, sadece rivayet bu

rica ederim bitanem
canım benm
canım benm özelden attım şimdi
Türkçe dublaj bulamadm
izle keyifle

fitne mitne fücur mücur,heppside aşkının arkasında duruyi işte nabeerr
bayılırım bihterciimle hürroşcuma
ayrıca firdo başka bişey ya,o biiirr efsaneeeee off
aynen valla:13:hürremle bihter bitane:98:
yaşasın kötülük:118:

ben ne hürremciyim ne mahici yaşasın süklüm ağa&gülnihal aşkı
süklümde az değil ha
sormma ya nasıl küçük düşürdü kendini
hele bir suçsuzluğu çıksın ortaya kim tutar hürremi
oo hürremin sarayı:82:

Hürrem saraydan gidiyormuşş. Anlamıyorum kardeşim yaaa bu ne ayrımcılık yahu. Mahi ile yanaşması şeytan bir cariyeyi tuttular, zehirli tatlıyı gönderttiler sonra olay ortaya çıkmasın, konuşmasın diye kızı boğdular. Bunu zaten Kanuni anladı Gülşah'ın yaptığını ve Mahi'nin yaptırdığını.. Amaaa Gülşah'ın gittiğiyle gelmesi bir oldu. Mahi'ye hiçbirşey yapılmadı, hep Valide kapadı suçlarını, yüzüğün çalınmasını, Hürrem'in dövülmesi hep kapandı gitti. Hürrem hemen gönderiliyor saraydan tabii ki daha da güçlü gelecek ve burunlarından getirecek. Eski aşkının şehre gelmesi rüya değil ama yanına gelmesi rüya ancak bir şekilde karşılaşacaklar. Öyle bir yasak aşk olduğunu sanmıyorum. Bebek eski aşkındanmış felan tarihte böyle birşey geçmiyor ama dizi olarak belki yapılabilir böyle bir rivayet varsa aktarılabilir. İbrahim'de geldii bake neler olacak. Mahii hiç heveslenmesin halvete girememesiyle Hürrem'in alakası yok kendi yaptıklarıyla alakası var Hürrem olmasa da o halvete giremez.

Okudugum kitapta 3.oglu yani selim süleymandan degil, yabanci askindan (mis)
o nedenle ilerde adi sari selim olarak aniliyor..

tabi ne derece gercek bilemeyiz, sadece rivayet bu

ayy okadar araştırdım hiç bir yerde bulamadım bu konu hakkında bir bilgi :44: Okuduğunuz kitap hangi kitap acaba rica etsem yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…