Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

leydimm,rica ederim ve beğenmene sevindim bitanem
gerçekten çok tutkulu bir aşk filmi..
bende çok kez seyrettim ve her seferinde duygulanırım

dimi ama sanki doğan her çocuk yüzde yüz babaya mı benziyor,hiç unutmuyorum siyahi bir ailenin
ikiz çocukları olmuştu,ikizlerden biri mavi gözlü sarışındı.sizlerde dinlemişsinizdir haberlerde.
gelelim leo'ya tabiikide hayal ediyor leoyuleoyu gören sarı Selim'e atladı ama sıradaki çocuk
Beyazıt

ya bu adam hürreme bu kadar aşıktı nolduda bi anda kızdan uzaklaştırdılar bi anda bana cok saçma geliyo?

çarşambadan anası yapışıyor oğluşuna ''halvete mahiyi al'' diyeyahu bu adam hepten perşembeye
kaldı,perşembede öyle geçiyor,vah sülüman vah

bende okudum colin falconer isimli yazarın bir hürrem masalı kitabı.kitapta selim kanuniden değil başkasından o yüzden sarı selim deniliyor ve çok içkiye karı kıza düşkün biri onun tahta geçmesiyle osmanlı duraklamaya giriyor.o yüzden onun başkasından olmasına kanuninin olmamamasını duraklamaya bağlıyorlar.hani kanuniden olmadığı için böyle biri falan diye.zaten o da ilerde hamamda kız kovalarken düşüğ ölüyor.hatta bazı rivayetlere göre selim oğlan kovalarken ölüyor.oğlanlara düşkünlüğü var.işte hani tarihte safiye dultan varya o da selimin gelini kızlar.ben safiye sultanı da okudum ordan biliyorum..ama tabi bu kitapları yazanlar yabancı yazar hani ne kadar güvenilir bilemeyiz..

400 yılönce yaşanılanları zaten kimse net olarak bilemiyorki,biraz ordan biraz burdan derlemelerle
üzerinede kendi kattıkları kurgulardan yola çıkılıyor.

en çok sinirime dokunanda padişahın yatağından geçen hürremi görücüye çıkarmaları
var mı böyle şey örf ve adetlerimizde

bu filmi bende marak ettim filmin adını yazarmısın nette bulamadım

arkadaşlar konu dışı mesaj yazmayınız ve başka sitelerin linki vermeyin yasak!
Bilginize....

[video=youtube;BvbPkH2j9LU]http://www.youtube.com/watch?v=BvbPkH2j9LU[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…