Megi'm çok sağolasın bitanem yaaa şimdi izledim harika ötesi aşk filmi,
hele yağmur altındaki sahne süperrr
ne büyük aşkk ahh ahhh varmıdır böyle aşklar şimdiki erkeklerde malesef iş yok böylesine bağlı bir erkek bulmak çok zor...
valla o kadar çok duygulandım ki izlerken filmin sonunda gözyaşlarımı tutamadım
meleğim tavsiyen için tekrar teşekkürler cnmsn
O dönemin şartlarıyla böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmemiştir diye düşünüyorum. Ama kim bilir belkide olmuştur. :44: Hürrem Sultan sonuçta Rusmuş ve belkide 2. selim anasına çekmiştirde sarı saçlı renkli gözlü olmuştur.Aaaaa çocuk anasına çekemezmi canım
Diziye gelicek olursak bence fragmandaki görüntüler rüya. Çünkü hiç bir resmi kaynakta bu iddianın doğruluğu hakkında bir bilgi olmadığı gibi ihtimali hakkındada bir bilgi yok. Bu dizinin senaryosunun resmi kaynaklara uygun olarak yazıldığını sadece harem diyaloglarının harem olaylarının herhangi bir resmi kaydı olmadığı için bunların kurgulandığını okumuştum. Yani aldatma mevzusunu dizide kullanacaklarını hiç sanmıyorum. Doğruluğu olmayan bir olayı dizide bu şekilde kullanırlarsa bir çok tepkiyide üstlerine çekerler. Böyle bir riskide göze almazlar sanırım.
Gerçi bellide olmaz bunların işi
ya bu adam hürreme bu kadar aşıktı nolduda bi anda kızdan uzaklaştırdılar bi anda bana cok saçma geliyo?
en çok sinirime dokunanda padişahın yatağından geçen hürremi görücüye çıkarmaları
var mı böyle şey örf ve adetlerimizde
Megi'm çok sağolasın bitanem yaaa şimdi izledim harika ötesi aşk filmi,
hele yağmur altındaki sahne süperrr
ne büyük aşkk ahh ahhh varmıdır böyle aşklar şimdiki erkeklerde malesef iş yok böylesine bağlı bir erkek bulmak çok zor...
valla o kadar çok duygulandım ki izlerken filmin sonunda gözyaşlarımı tutamadım
meleğim tavsiyen için tekrar teşekkürler cnmsn
bu filmi bende marak ettim filmin adını yazarmısın nette bulamadım
bu filmi bende marak ettim filmin adını yazarmısın nette bulamadım
arkadaşlar konu dışı mesaj yazmayınız ve başka sitelerin linki vermeyin yasak!
Bilginize....
arkadaşlar konu dışı mesaj yazmayınız ve başka sitelerin linki vermeyin yasak!
Bilginize....
cnmbenim ben sana özl msjdan filmin link'ini yollayayım harika ötesi bir aşk filmi defalarca izlesem bıkmam valla
Meg'im meleğim sağolsun tavsiye ettiği için