gurursuz mahidevranayy bana dokundu mucize de mi diyip şöyle sırıttı ya:101: uyuz oldm ne şey meraklısı:122:
bi de sülo banyoya girdi mahi geldi dedim hah şimdi duş fantazisi yaparlarkardeşimde salak diyo o amerikan filmi mi zuhaha ne güldük gece gece
ama ama pis mahi,sülümanı sadecene çitiledi,kese attı dimi ya..
başka bişe olmamıştır dimiinşallah yani..
suyata bak hele suyataa
gurursuz mahidevranayy bana dokundu mucize de mi diyip şöyle sırıttı ya:101: uyuz oldm ne şey meraklısı:122:
bi de sülo banyoya girdi mahi geldi dedim hah şimdi duş fantazisi yaparlarkardeşimde salak diyo o amerikan filmi mi zuhaha ne güldük gece gece
ama ama pis mahi,sülümanı sadecene çitiledi,kese attı dimi ya..
başka bişe olmamıştır dimiinşallah yani..
donunu çitilesn o
internetten okuduğum kadarıyla hürrem 14 yasında geliyomuş saraya,yani şimdi 14 yasında oluyo galiba
tatlım gacım,
en büyük bihter,he bide hürroş
benim güzel Mahi'm hakkında nepçim konuşuyonuz..Ahhhh..kadersiz, asaletli,stil sahibi hasekim. .
Asıl siz kendi höttürü höttürü yürüyen,yarmagül Hürreminize bakın,:84:selülat fıçısı Hürrem noolcek..
:86::86::86::86:
bu arada bugün bu filmi izledm ladygeorge*me teşekkürler
iğrençti:86:tavsiye ederm izleyn.kız resmen psikopat
buyrun fragman
SİNEFABRİKA - sinema dünyasında üretilen her şey'in Videoları: I Spit On Your Grave | Fragman [HD] | Facebook
izlerken ebeme küfredebilirsnzçünkü ebem yok
gerçekten bu konuyu araştırıpmı yazdınben filmden bahsetmiyorumki ayrıca mustafa çok iyiymiş herkes severmiş neden öldürsün kardeşlerini...mahidevran zaten kenara çekilmiş bi kadın filmde reytng için bukadarçirkef bi hatun oluyo..neyse canım benim hürremi sen haklı buluyosun ben osmanlıya tokat atmış kadın olarak görüyorum...ayrıca mahidevran çok iyi süper falan diye bişeyde söylemedim :) ama bu konu uzardaa uzarrr...mustafa kardeşini öldürcek diye bişi hiç olmadı hiçbiyerde yazmaz bu çocuk başa geçince ne diyeöldürsün ..anne olan hiç kimse birinin çocuğunu öldürtüp kendi çocuğunu başa geçirmez.insan olan hiç bi anne yapmaz bunu....çünkü diğeride bi başkasının canı çocuğu...sülleymanda zaafları olan bi insan onudasavunmuyorum yani ..ben baya anlatmaya çalıştım filmdeki gerçek değil diye zaten senaristin röportajınıda okudum bu film tarihçi değilim herşeyiyle doğrusunu yazaamam diyor..hürremin oğlu ayyaş selim geçtide tahda ne oldu osmanlı tepe takla oldu yani ....neyse ya vallaha uzadı bu olay:)
bu arada bugün bu filmi izledm ladygeorge*me teşekkürler
iğrençti:86:tavsiye ederm izleyn.kız resmen psikopat
buyrun fragman
SİNEFABRİKA - sinema dünyasında üretilen her şey'in Videoları: I Spit On Your Grave | Fragman [HD] | Facebook
izlerken ebeme küfredebilirsnzçünkü ebem yok
İzlemem lazım bayılırım böyle iğrençliklere:86:
Zibinnnnn kızz testere gibim mi bu filmmmmbol kan varsa seyrederimmmm yahşii tarafımmm çıksın ortayaa
Testere 7'yii şiddetle tavsiye ediyommm anladın sen onuuuu
izle izleİzlemem lazım bayılırım böyle iğrençliklere:86:
Zibinnnnn kızz testere gibim mi bu filmmmmbol kan varsa seyrederimmmm yahşii tarafımmm çıksın ortayaa
Testere 7'yii şiddetle tavsiye ediyommm anladın sen onuuuu
izle izlehart diye kesiyo adamın şeyini by by pipi haketti hepsi:94:
ablammm
kan ne demekoff işkence var bizim fatmada anca çemkirsn
Hadi ya kesiyo muHaketmişler tabi
hemde büyük makaslaağzınaveriyo:89:
ay daaa neler neler var
Abla ordakilerin hepsini deniyebilirsin izin veriyorum
izle izlehart diye kesiyo adamın şeyini by by pipi haketti hepsi:94:
ablammm
kan ne demekoff işkence var bizim fatmada anca çemkirsn