Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Tamam şekerimmmm aletlerimi alıp geliyom hemennn :KK55: :KK53: :KK53:

Essahmı kızzz :KK53: mipi gittimii ohhh osssun o zaman :KK60: :KK60: :KK60:kökten hadım edilmişş :86: :86:

Anammmm tam benlik desene kim indircek bu filmi seyretmem içinnn offfff ya kaçırdım şimçikkkk :KK53: :KK53:

Gel abla belki akıllanır biraz:KK53:

İndirmek şartmı indirilecekse bende seyredemem :KK17:

Tamam şekerimmmm aletlerimi alıp geliyom hemennn :KK55: :KK53: :KK53:

Essahmı kızzz :KK53: mipi gittimii ohhh osssun o zaman :KK60: :KK60: :KK60:kökten hadım edilmişş :86: :86:

Anammmm tam benlik desene kim indircek bu filmi seyretmem içinnn offfff ya kaçırdım şimçikkkk :KK53: :KK53:

indirmek yok:KK45:
gogıl emmmi bulur apla:81:

ben safiye sultanı okumuştum o dönemde cariyelerle hadımlar aşık olurmuş intihar edenler hamile kalanlar oooo neler olurmuş

ya bu adam hürreme bu kadar aşıktı nolduda bi anda kızdan uzaklaştırdılar bi anda bana cok saçma geliyo?

sonra hadım etmekte çare olmamış erkek çalışanları zencilerden getirmişler çocuk olursa belli olsun diye hareme erkek olarak ancak zenciler girebiliyorlarmış

evet ağzına tııkıyo:KK39::KK60::KK60::KK60:
diğerininde totosuna tüfeği dayayıp bumm:KK23:

toto paramparçaa oyyyyyyyy :KK53: :KK53:

Gel abla belki akıllanır biraz:KK53:

İndirmek şartmı indirilecekse bende seyredemem :KK17:

Gelecem az kaldııııı :KK53: :KK53: goguldan oluyormuşşşşş

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Biz bununla bu topiği meşgul ettik bizim topikte devam edelim aşağısı rengarenk olur birazdan:KK53:

:KK55: :KK55: :KK55:

indirmek yok:KK45:
gogıl emmmi bulur apla:81:

bakarımmmm oradann :KK53:

ben safiye sultanı okumuştum o dönemde cariyelerle hadımlar aşık olurmuş intihar edenler hamile kalanlar oooo neler olurmuş

Bende okudum süper kitaptı 3 cilt hemde

tabi canım hemen yollarım:KK19:

Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamadım sana. Verdiğin link filmin fragmanı :78: Sen herhangi bir siteden izlediysen link kayıtlıysa gönder canım. Eğer kayıtlı değilse hiç uğraştırmıyayım ben seni.:KK54: Google amca bulur herhalde :78:

Gidiyorum ama dönücem diyo:KK61:

O fragmanın başındaki çocuk kim:26:

hürremin eski sevgilisi Leo,ilk savaşta o çocuk kiliseden kaçmıştı. o mu geliyor rüyamı görüyor bilmiyorum ama:KK1:

bide şimdi okudum hürrem cadısı tarihte bu eski sevgülüsüyle aldatmış sülümanı:KK47:ama sülüman nasıl olmuşsa sadece adamı öldürtmüş hürremi bağışlamış
öle yazmışlar doğruluk payı varmıki acep:26:

hürremin eski sevgilisi Leo,ilk savaşta o çocuk kiliseden kaçmıştı. o mu geliyor rüyamı görüyor bilmiyorum ama:KK1:

bide şimdi okudum hürrem cadısı tarihte bu eski sevgülüsüyle aldatmış sülümanı:KK47:ama sülüman nasıl olmuşsa sadece adamı öldürtmüş hürremi bağışlamış
öle yazmışlar doğruluk payı varmıki acep:26:

Aldattıysa geliyo olabilir:26:

Nasıl bi aşksa sülümanınkide:63:

X