- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
Ağzına mıAy koptum
evet ağzına tııkıyo
diğerininde totosuna tüfeği dayayıp bumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına mıAy koptum
Tamam şekerimmmm aletlerimi alıp geliyom hemennn
Essahmı kızzz mipi gittimii ohhh osssun o zaman kökten hadım edilmişş :86: :86:
Anammmm tam benlik desene kim indircek bu filmi seyretmem içinnn offfff ya kaçırdım şimçikkkk
evet ağzına tııkıyo
Tamam şekerimmmm aletlerimi alıp geliyom hemennn
Essahmı kızzz mipi gittimii ohhh osssun o zaman kökten hadım edilmişş :86: :86:
Anammmm tam benlik desene kim indircek bu filmi seyretmem içinnn offfff ya kaçırdım şimçikkkk
Biz bununla bu topiği meşgul ettik bizim topikte devam edelim aşağısı rengarenk olur birazdan
hemde büyük makaslaağzınaveriyo:89:
ay daaa neler neler var
Ağzına mıAy koptum
ben safiye sultanı okumuştum o dönemde cariyelerle hadımlar aşık olurmuş intihar edenler hamile kalanlar oooo neler olurmuş
bu arada bugün bu filmi izledm ladygeorge*me teşekkürler
iğrençti:86:tavsiye ederm izleyn.kız resmen psikopat
buyrun fragman
SİNEFABRİKA - sinema dünyasında üretilen her şey'in Videoları: I Spit On Your Grave | Fragman [HD] | Facebook
izlerken ebeme küfredebilirsnzçünkü ebem yok
Bahçıvan makası olmasın o amaninnnnnnnnn boğulacak herüfffff kesinnn
Ayyyy gözümün önüe geldi şimdii
Online film sitelerinden birindemi izledin canım. Öyleyse bana özel mesaj olarak gönderebilirmisin nereden izlediğini.
evet ağzına tııkıyo
Gel abla belki akıllanır biraz
İndirmek şartmı indirilecekse bende seyredemem
Biz bununla bu topiği meşgul ettik bizim topikte devam edelim aşağısı rengarenk olur birazdan
indirmek yok
gogıl emmmi bulur apla:81:
ben safiye sultanı okumuştum o dönemde cariyelerle hadımlar aşık olurmuş intihar edenler hamile kalanlar oooo neler olurmuş
bu arada bugün bu filmi izledm ladygeorge*me teşekkürler
iğrençti:86:tavsiye ederm izleyn.kız resmen psikopat
buyrun fragman
SİNEFABRİKA - sinema dünyasında üretilen her şey'in Videoları: I Spit On Your Grave | Fragman [HD] | Facebook
izlerken ebeme küfredebilirsnzçünkü ebem yok
tabi canım hemen yollarım
hürremin eski sevgilisi Leo,ilk savaşta o çocuk kiliseden kaçmıştı. o mu geliyor rüyamı görüyor bilmiyorum ama
bide şimdi okudum hürrem cadısı tarihte bu eski sevgülüsüyle aldatmış sülümanıama sülüman nasıl olmuşsa sadece adamı öldürtmüş hürremi bağışlamış
öle yazmışlar doğruluk payı varmıki acep:26: