Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

evet yorum budur, bende sıkılıyorum savaş sahnelerini izlemekten, sarayı izlemek hoşuma gidiyor.

ama yukarda kızların bahsettiğinede katılıyorum. Gülnihal hurremin hizmetkarlığına verilmemeliydi, 2 kere halvete girmiş biri.

onlara göre halvet yemek içmek gibi normal bi şeymiş

Hayır ben 2. çocuğu Selim 3. çocuğu Mihrimah, 4. çocuğu beyazıd diye biliyorum..

Cihangir nerde?
beyazıd ı bilmem ama cihangir var..onun da vücudunda bir yerinde aksaması varmış galiba..

cihangir en küçük çocuklarıymış diye biliyorum ben.cihangirde pek sağlıklı değilmiş doğru.fazla da yaşamıyo zaten.mustafa öldürüldükten sonra üzüntüden ölüyomuş oda

İbonun kadınları da, aynı Muhteşem Sülüman'ın kadınları gibi birbirlerine girmişler hastanede..
Muhteşem İbo..

fraganman çıkmış hürremin kızı oluyor mihrimah doğuyo.mahidevran dalga geçiyor hürremle çoçuk kız olunca

Kırmızı noktalı Hürrem

Kilolu olduğu yönünde eleştirilen Meryem Uzerli, önceki gün Etiler’de öğle yemeğinde diyet programına uygun olarak sadece meyve yedi. Güzel oyuncu mini eteği ve kırmızı puantiyeli çoraplarıyla herkesin ilgi odağı oldu...

fraganman çıkmış hürremin kızı oluyor mihrimah doğuyo.mahidevran dalga geçiyor hürremle çoçuk kız olunca

Aslında dalga geçilecek bişey değil ama, Hürrem hakediyor..:90:
şehzade geliyor diyip diyip durmuştu..

valla haberi gördüğümde bende aynısını düşünmüştüm

derya tuna mahidevran
ayşegül yıldız hürrem

Aklın yolu bir tatlım..:13:
bende öyle düşünmüştüm, :13:
Perihan Savaş;Gülfem
Derya; İdo dan dolayı, haseki Mahi..
Sarı ayşegül,;hürrem..
Asena;Gülnihal

ayy alemsiniz ya vallahi öyle ama. Hem yoğun bakımda Derya ile Ayşegül birbirine girmiş aynı Mahi ile Hürrem gibi. Tarih tekerrür eder diye boşuna dememişler. Hareme döndü koca hastane.. Eee kapalı olan resmi nikahlı karısı kim olacak pekii o da şehzade vermişş... Ona yer kalmadııı.. Ama onun oğlu var Ayşegül'ün yok. Hürrem çarşaflı karısı olsun dicem ama Hürrem profiline pek uyduğu söylenemez valla İbonun hayatı Kanuninkinden daha karışık...

ama çarşaflı garusu var.ondanda oğlu yok muydu :44:
nasıl benzetmiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…