Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hatice ile pargali, hürremle kanuninin o muhtesem askini gölgeledi..
Murat sultan konusu nedir ? Bilen varsa aciklasin lütfen
neden ailesinin karsisinda ?

şu haticede kanser eder adamı, abisi annesi üstüne titrerken o derdini anlatmıyor, annesine bari anlatsın evlenmek istemiyorum dese valide sultan bi şekilde hallederdi.
pargalıya gıcığım hiç sevemedim başından beri, bakışları hareketleri çok sinsi geliyor.
gülşaha gıcık olduğum kadar mahi devrana gıcık olmuyorum.
birde şu gözdelik neye göre oluyor oda belli değil. ayşe maşşalllah sultandan fazla ilgi görüyor, çemkiriyor.

piri mahmet paşanın amcasımıymış o müftü, eğer öyleyse mehmet paşa amcasından daha yaşlı görünüyor.

Ben de gozdelik isini anlamadigini yazanlara kendi capimda cevap yazim dedim

Bir suru kiz geliyor iste fethedilen ulkelerden ya da guzel kizlar cogu ailede kizlarini saraya sokmak istermis nasil erkekler icin enderun ismindeki mektep var sa kizlar icin de sarayda cariye olmak aslinda oymus...bir suru egitimleri var dizide de az az amaaa cok az deginiyorlar egitimlerine...neyse aslinda bu kizlar sirf padisah egitimli insanlarla halvet olsun diye degil tabi

aslinda baska onemli gorev ve mevkidekiler burdan evleniyorlarmis ; gorgulu egitimli ve guzel kizlarla

acaba diyorum onun icin mi simdi tek tip turk yok gibi ozellikle izmir istanbul da herkes bir degisik bir baska ama hepimiz turk

gozde olmak icin de padisahla bir kere halvet yeterli oyle gorununyor dizide ve bana normal geldi digerleriyle ayni konumda olmamasi bir kerecik icin olsa bile size nie oyle gelmedi?

eğer mantık buysa;
niçin gülfidan da gözdeler sınıfında değil mesela?
hürremin yardımcılığını yapıyor..
hürremi dinleyecek halleri yok,otomatik olarak padişahla birlikte olan gözde oluyosa,gülfidan da gözde olurdu..
mu acaba??? kararsızım gene de..:44:

bebeğini ALLAH bağışlasın evet hem naz elmas birazcık hürrem benziyor uyar dimi

bebeğini ALLAH bağışlasın evet hem naz elmas birazcık hürrem benziyor uyar dimi
evet ben çok benzettim hürreme ,bu daha çıtı pıtı hürrem daha dana gibi olduğu için,bu onun kızı olarak çok yakışırdı,ama hürrem kızını da çekemez ki benden daha güzel diye

Allah seni ne diyim gülfidan değil gülnihal....hürremin söyleyişini hatırlasana neredesin güülnihaalll

ay hiç yorum yok dün ile ilgili...çok çabuk bitti çok reklam vardı,bazı sahneler baydı,ama geneli güzeldi yinede,şehzade mehmet çok tatlı...
sülümanın hürremi odasına göndermesi çok güzel oldu,ama hürremin yerine kendimi koyduğumda çok kötü oluyorum boğazıma düğümler oturuyor,onun durumunda onunu yerinde olmak istemezdim,ve onun durumunda olsaydımda aynı hareketleri yapardım bunada eminim,tek fark olurdu ben vallidenin elini öpmeye giderdim sanırım..

bence bıçak süleymana değil öndeki imama isabet edecek,şehit olmayı çok istiyordu,sefere o yüzden katılmıştı..

Rodosta ilk kılınacak namazda, Namaza başlarken Allahü Ekber denildiğinde,Vatikanın tavanının çöktüğü anı çok iyi yapmışlar..papa telaşlandı ve üzüldü, Rodos düştü dedi yaaa..Tüylerim diken diken oldu..

Bıçağı elinde olan kişi hristiyan olduğundan namazı bilmiyordur doğal olarak..
Sülüman tam bıçak gelecekken secdeye varacaktır, ama namazda oturma kısmıda bayaa uzun gösterildi sanki..:44:

bencede imam şehit olacak...hürrem hamileyken sülüman sefere çıkıyor geldiğinde doğuruyor...haftaya doğurur hürrem...
birde pargalı damada dedi ya geçen hafta ;
damat:çok heyecanlıyım
pargalı:sen dua et seferden güzel haberlerle gelelim hepimiz için hayırlı olcak çok şey olacak
falan demişti sanırım sefer dönüşü pargalının planları var..

canım..damat gidici..dün akşam da hatice sultan, mehmeti almaya gittiğinde hönk hönk öksürdü..
Onlar seferden gelmeden hakkın rahmetine kavuşur damat namzeti..

secdeye varıp oturmuşlardı cnm,eğer namazı 4 rekat kılacaklarsa ayağa kalkarlar,ayağa kalkarlarken bıçak müftüye isabet eder,

ben de viktoryaya gıcık oluk,mimikleri konuşması,konuşması çok kötü,bir de elbisenin içinde iskelet gibi olmuş hiç hoş durmamış,
gülşaha da çok gıcık oluyorum,çok kötüü,hürremin de çığlıkları berbat

hürremin sancıları tuttuğunda böğürürken ,bi taraftanda haremde, şehzade geliyor diyordu..kızlardan biri de, ya kız olursa diye lafı koydu ya..ne iyi oldu...:81:

Şu Nigar kalfa da saf değiştiriyor..önceden ortadan davranırdı,
şimdi Hürremle kolkola, kanki oldu..kötü şeyler çıkacak bu Nigar kalfadan..:97:

selam kızlar, bu çocukların yandığı odada birçok çocuk yokmuydu, viktorya sadece şahzedeleri mi kurtarmış, diğerlerini kim kurtardı, hiç kimseye bişey olmamış deniliyor, onlar kendilerimi kaçtılar. Bu kadar çocuk bu odada yalnız mı duruyor.

dün akşam sonunu izleyemedim yattık artık. Dünkü bölümde mahidevran ön plandaydı. Hürrem doğum yaptımı, maşallah ne yumurta varmış be tak hamile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…