Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Evet viktorya çok gıcık olmuş, önceden bi dizi vardı, akademi türkiyedeki tolgayla beraber senden başka dizisinin başrol oyuncusuydu. Orda iyiydi. Burda çok pısırık duruyor.

Evet viktorya çok gıcık olmuş, önceden bi dizi vardı, akademi türkiyedeki tolgayla beraber senden başka dizisinin başrol oyuncusuydu. Orda iyiydi. Burda çok pısırık duruyor.

bu victorya bi de kalpsiz adam isimli dizide bülent inalle oynamıştı..

aaa bana da bak bana hele

evet hurim,gülnihaaaaall olucaktı

teşekkür ederim düzeltme içün

Bir muhteşem yüzyıl günü de geride kaldı. Hürrem çıldırıyor Mahi gibi onu da istemeyecek Sülüman'ı diye. Ama anlamadığım birçok nokta var dizide. Mahidevran da bir erkek çocuk vermiş, Hürrem'de bir erkek çocuk verdi ikincisi de yolda. Mahi Hürrem'e neler yaptı öldüresiye dövdü, zehirledi ki padişahta zehirlenebilirdi tam bir suikastti daha neler neler ayrıca Hürrem'in yüzüğünü çaldırdı etti. Ama hemen affedildi. Hürrem bir o yaktırdı dedi diye Kanunu konuşmuyor. Sefere giderken bile öpmüyor bir kerecik bu haksızlık olmuş.

Sonraa, Ayşe Sülüman iel bir kerecik birlikte oldu hemen kendi odası oldu ortada dolanıyor Hürrem dahil herkese çemkiriyor şehzadesi bile yok. Gülnihal iki kere halvete girdi ama yine Hürrem'in hizmetine verdiler hemde Hürrem'in gazabına uğradığı halde yine ateşe atmak gibi oldu kızı. Bebeğe bakıcılık yapıyor. Ayşe kim oluyor ki ona bir de Victorrayı hizmer etsin diye veriyorlar. Ayrıca Kanuninin kurtulam hikayesi aceleye gelmiş nazıl kurtuldular kim yardım etti o kadar su alırken nasıl batmadı ve kıyıya geldiler doğrudüzgün anlatılmadı. Hem bir Rodos'a gitmeleri o zaman şartıyle ne kadar sürdü gittiğind Hürrem'in karnı daha büyümemiş karnı büyüdü doğuracak vakte geldi etti. Şimdi doğurur doğurmaz hemen Kanuni gelmiş olursa çok saçma olur geri dönüş yolu bir o kadar sürer. Hem odadski diğer çocuklara ne oldu yandılar mı. Akıbet belli değil. Bu Victorya gelir gelmez neden Ayşe'ye verildi hani eğitimi, hani Hürremlere yapıldığı gibi hamamda kontroller felan bilmiyorlar etmiyorlar kimmiş neymiş ne çabuk Valide aldı yanına ne kolaynış casusolarak girmek saraya. Bayansan birazda sadakat rolü yaparsan tamam. Bir Valide sultan kızı padişah kardeşi nasıl birini sevdiğini söyleyemiyor hadi diyemiyor nedne o çocukla evlenmek istemediğini söylemiyor. Bir sürü boşluk var dizide..

dejavu_one harika saptamalar bunlar..:81:
dizide biçok boşluk var,mantıksızlıklar zinciri var evet..:82:

kızlar odadan önce iki küçük kız çıktı,sonra kucağında şehzadelerle birlikte viktorya çıktı,

gülnihalin de gözde olarak ayrı odada kalması gerekiyordu ama hürremin hizmetine verdiler,
dizi de çok eksiklikler mevcut,yangını kim çıkarmıştır diye hiç düşünmediler mesela,viktoryayı sorgulamaları gerekiyordu,napıyordun nasıl farkettin yangını vs diye..

Hürrem nasıl bozuldu sülümanı ona el öptürmedi ya gerçi elini uzatsaydı gider sülümanın dudaklarına yapışırdı kesinn zaten şaşırdı mahidevran el öpünce gözleri pörtledi hürreminde

Mahidevran sacmaladi resmen evet ama arkasinda hep valide var koruyor hurremle en buyuk farklari bu mahidevran ve zehirlenme olayini bir anda herkesin bilecegi sekilde ortaya cikaramazlar saklanmasi gereken bir olay bu yoksa sarayda dedikodu entrika alir basini yurur ki valide yedigi dokunmustur diye sakladi hep
Yuzuk calinmasi da sadece valideye gitti suluman bilmiyor onu da valide yuzugu buldurup konunyu kapatti

Hurrem oyle bir olayin ardindan oyle bagirip cagirdi diye sinirlendi suluman ve herkesin onunde mustafa kanuninin en cok sevdigi sehzade ve mahidevran da onun annesi evet onun sevmiyor ama saray adabi var ona saygi gostermek zorunlu o yakti diye milletin onunde cemkiremez.

Ya gercekte nasil bilmiorum da diziye bakinca gozdenin tek farki daha guzel kiyafetler giymek ve digerleriyle beraber yer yataginda toplucak 20 kisi yatmaktan kurtulmak

O zaman Gulnihal de oyle oluyor cunku daha guzel giyiniyor ve digerlerinden ayri yasiyor onun disinda mesela viktorya digerlerinden ustun cunku valideye hizmet eden cariyeler arasina girdi ayni sekilde hurrem de sehzade annesi gulnihal ona hizmet ediyor yine gozde yani gulnihal diger cariyelerden ustun

Viktoryayi neden pat diye aldilar cunku ibrahim verdi ya onu hareme ondan hemen aysenin yanina verdiler bence ayseyi halvete sokan da o zaten gecen bolumlerde ibrahim ayseyle konusurken soylemisti

Dizi daha cok saray yasamini anlatalim entrika yapalim der gibi ilerliyor onun icin kanuni nin nasil kurtuldugunu gostermemeleri benim garibime gitmedi savastada her seyi en ince ayrintisina kadar gostermiyorlar anlicak kadar bir iki sey var butun gemiler batmamis ben izlerken oyle anladim iste nolucak sulumani ve digerlerini almislardir gemi batmadan once saglam gemilere sonra da batmayanlarla geri donmuslerdir ozellikle de padisah hemen donmustur herhalde cunku o devlet-i aliye icin cok onemli

valla hurrem in karni cocuklarin buyumesi hic ayarlanmior gercekten mustafa hala ayni mehmet kocaman oldu

Bize simdi cok kolay geliyor a neden soylemiyor demek ama iste saray terbiyesi annenin abinin sozunden cikmamak demek saygidan hurmetten hala boyle aileler ve kizlar var haticenin soyleyememesi saygisindan donem icin normal bence

Dizi mukkemmel degil tabi tatlim bir suru bosluk var sen de haklisin ama bence cekimleri muzikleri dekorla senaryoylada su zamanlardaki en guzel dizi

Bende inanamadım yaa,Sülüman acaba Hürrem'dende mi soğudu ne yapdı,aman Gülnihale yada mahidevrana kaymasında

Ama Hürrem çok üzüldü yaa,ikinci çocuk kız olacak bence..

ya bu dizilerde oyuncular ne çabuk kilo alıyorlar ya,gülşah olmuş abalak suraklı,hürremde öyle hemen kızın gözleri çöktü yüzü şişti...nasıl kilo alıp veriyorlar acep..

hanımlar hürrem yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünü almış

bravo hurreem bana çok sempatık gelıyo hürrem ya..aksanında dolayı olabılır suluman suluman kanunide yaniiii mahıdevrana o yaptı dedı dıye konuşmuyo hurremle mahıdevrn onu bıle zehırlıyodu ama opturdu elını

bir kaç haftadır o aşk şiirleri yazan hürremsiz yapamayan adam gitmiş yerine başka sülüman gelmişşş
beklediğim sahneler yok die 3 haftadır uyuya kalıyorumm:89::89::89:

ya bu dizilerde oyuncular ne çabuk kilo alıyorlar ya,gülşah olmuş abalak suraklı,hürremde öyle hemen kızın gözleri çöktü yüzü şişti...nasıl kilo alıp veriyorlar acep..

hürrem kilo vermeye sülüman sayesinde başladı ama o manada değil
halit ergenç bergüzarın diyetisyenine yönlendirmiş doğum kglarını hemen verdi sende forma gir demiş dizide de olsa balık etli kadın sevmiyor demek ki

ben zehirlenme olayını tabi ki sarayın bilmemesini normal buluyorum ama Kanuni biliyordu ve hatta dedi Valide'ye Mahidevrana hakim ol diye. Ayrıca da kızdı. Hem o tatlıdan o da yiyebilirdi bunun affetmesi olur mu Kanuni açısından. Valide zaten Hürrem'e gıcık o da şehzade verdi ama Mahi kadar değer görmedi. O yaktı diye tabi ki çemkiremez ben bunu savunmuyorum yakışık almadı elbet ama Mahi de nasıl dövdü herkes öğrendi dövdüğünü. anladılar yaniii.. Bu kadar uzun sürmesi gerekmezdi o kızgınlığın.

Gülnihal'in diper gözdelerden epey farkı var. Diğer gözdeler kendi odalarında bağımsızken Gülnihal Hürrem'e hizmet ediyor, gece gündüz bebbeğe bakıyor odadan çıkmıyor desek yeridir ve Ayşe'nin kıyafetlerine felan baktığımızda da o kadar iyi giyinmiyor kaldı ki Hürrem tarafndan yüzü dağıtılmış Valide nasıl izin verdi yanında kalmasıan herşeye mani oluyor Hürrem'in Kanuni seferdeyken dışarı çıkmamasını bile söylüyor bir Güknihal'in ayrı odaya verilmesini emredemiyormu resmen hizmetçilik ediyor bunun neresi gözde..

Victorya'y İbrahim'de verse İbrahim'de bilmiyor ki nasıl nereden geldiğini. Asıl getiren Matrakçı ama o bile bilmiyor kimdir nedir. Tamam çocukları kurtardı göze girdi. Ama hemen öyle Valide'nin hizmetkarı olmak kolay mı yaptıklarını görüyoruz işte Victorya'nın bu kadar güven fazla geldi bana. Hem Valide'nin hizmetindeki kişi, sizin dediklerinize göre yorum yapılırsa Hürrem'in hizmetlisinden daha üstün o zaman hala neden bir de Ayşe'nin hizmetine bakıyor kademesi yükseldi ya da neden onunla hala aynı odayı paylaşıyor.

Tamam dizi de ebtrikalar anlatılıyor ediliyor belki de nasıl kurtuldukları çok detay ama biz izleyici olarak hiçbirşey anlamadan direk onları kıyıda at üzeinde gördük orada acayip boşluk oldu tamamen gösterisnler demiyoruz ama dış ses anlatırken daha detaylı anlatabilirdi nasıl olduğunu. Bne mesela kaldım öyle ee d nasıl geldiler buraya sapasağlam dedim. Soru işareti oldu yani böyle basit geçirilmemeli yada hiç koyulmamalı o sahne heyecan yaratmaktan başka bir işe yaramadı gereksizdi. Bence de güzel bir dizi tabi ki bende izliyorum kaçırmadan ama bazı şeylere dikkat edilmesi lazım..

ya kızlar nasıl dikkat ediyorsunuz kimin ne giyindiğine. siz şu daha güzel giyiniyor deyince şaşırıyorum ben hiç bakmıyorum. normal hayattadamı giyilen kıyafetleri inceliyorsunuz sadece dizidemi.

bu dizide osmanlı tarihi değilde
kanuni ve hürrem in aşkı anlatılmak istenmiş. o yüzden sefer sahnelerindeki boşluklar beni rahatsız etmedi, çünki belliki bu dizileri en çok kadınlar izler, e kadınlarda entrikayı sever. senaristler buna yoğunlaşmış işde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…