- 3 Ocak 2011
- 325
- 2
ya kızlar nasıl dikkat ediyorsunuz kimin ne giyindiğine. siz şu daha güzel giyiniyor deyince şaşırıyorum ben hiç bakmıyorum. normal hayattadamı giyilen kıyafetleri inceliyorsunuz sadece dizidemi.
evet canim ben normal hayatta da dikkat ediyorum kiyafetlere hatta kk de en cok sevdigim topiclerden biri ne giydin cek gorelim
neyse ama tabiki bu dizide istemesemde dikkat ediyorum cunku cok farkli ve guzel kiyafetler var bence
dejavu cum ayse daha guzel giyiniyor gibi gelmis sana ama gulnihal durmadan elbise degistiriyor ve bu bolumdeki elbisesi guzeldi bence ayse yi ne zaman gorsek (benim dikkat ettigim sahneler kadari ile) guzel olsa bile hep beyaz bi elbisesi var onunla saliniyor ortalarda
valide sultan in bir sozu ile gulnihal hurrem e hizmet etmekten alinir ama valide oyle seylerle ugrasamaz mahiyide sevdiginden mi koruyor hayir cunku kolay etki altina alinabilen ve validenin kontrol edebilecegi bi kadin hurrem ise cok farkli guclenirse mahi gibi valideyi dinlemez onun icin sehzade vermis olsa bile validenin ona olan davranislari mahiye oldugu gibi degil
viktoryada artik sozde aysenin hizmetinde zaten artik butun gun validenin yaninda hizmetinde olucak ama o kadar kolaylikla guven kazanmasi konusuna gelince sacmalik sana katiliyorum canim
bu arada kim yazmisti hatirlamiorum ama Naz elmas gercekten hos olabilirmis mihrimah icin bakalim bekleyip gorucez ama hani hurrem secimleri icin bir suru insana bakmislar ya secmelerde bizim Meryem de karar kilmadan once iste belki o secmelerden birinde mihrimah a da karar verilmistir belki yeni bir oyuncu gelir