Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar 2. fragmanı gordunuz mu ???
ıbrahımı tez bulup getırın bana dıyor askerler cekıstıre cekıstıre sulumanın onune getırıyorlar
suluman hurremı affetmıs
mahıdevranla gene cekısmeler devam edıyor hurremın

Burada Hürrem'in kızı oluyor Mihrimah doğuyor hatta Mahi buna seviniyor diyorlardı ama oğlu oluyormuş Selim doğuyormuş nette fragman özetinde öyle yzıyor bende öyle hatırlıyordum 3. çocuğu kız olacak diye biliyordum ki fragmanda Mahi'nin sevinme sahnesi felan da yok. Hatta eğlence var haremde ama Mahi istemiyor sürtüşüyorlar orada.. Kanuni'de hemencik gelmiş..

bu bölümde yine çok güzel sanki hürremin kızı oluyo mahidevran onunla dalga geçiyodu oğlum oluca ben hep oğlan doğurucam diye onun dediklerini diyodu...ay bu kızda bu dizide ünlü oldu ondan önce kimse tanımıyodu iyi parada kazanıyodur ama çok güzel rol yapıyo hakkı yani

hakikaten ne kadar zayıfmış aa :44:

çok guzel bı akdın degıl ama cekıcı bence hürrem Mahidevran Sultan bunu da keske guzel bı sey yapsalardı gozumuzde daha cekısmelı gelırdı ama mahidevranın sililk bı tıpı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…