Mahidevran sacmaladi resmen evet ama arkasinda hep valide var koruyor hurremle en buyuk farklari bu mahidevran ve zehirlenme olayini bir anda herkesin bilecegi sekilde ortaya cikaramazlar saklanmasi gereken bir olay bu yoksa sarayda dedikodu entrika alir basini yurur ki valide yedigi dokunmustur diye sakladi hep
Yuzuk calinmasi da sadece valideye gitti suluman bilmiyor onu da valide yuzugu buldurup konunyu kapatti
Hurrem oyle bir olayin ardindan oyle bagirip cagirdi diye sinirlendi suluman ve herkesin onunde mustafa kanuninin en cok sevdigi sehzade ve mahidevran da onun annesi evet onun sevmiyor ama saray adabi var ona saygi gostermek zorunlu o yakti diye milletin onunde cemkiremez.
Ya gercekte nasil bilmiorum da diziye bakinca gozdenin tek farki daha guzel kiyafetler giymek ve digerleriyle beraber yer yataginda toplucak 20 kisi yatmaktan kurtulmak
O zaman Gulnihal de oyle oluyor cunku daha guzel giyiniyor ve digerlerinden ayri yasiyor onun disinda mesela viktorya digerlerinden ustun cunku valideye hizmet eden cariyeler arasina girdi ayni sekilde hurrem de sehzade annesi gulnihal ona hizmet ediyor yine gozde yani gulnihal diger cariyelerden ustun
Viktoryayi neden pat diye aldilar cunku ibrahim verdi ya onu hareme ondan hemen aysenin yanina verdiler bence ayseyi halvete sokan da o zaten gecen bolumlerde ibrahim ayseyle konusurken soylemisti
Dizi daha cok saray yasamini anlatalim entrika yapalim der gibi ilerliyor onun icin kanuni nin nasil kurtuldugunu gostermemeleri benim garibime gitmedi savastada her seyi en ince ayrintisina kadar gostermiyorlar anlicak kadar bir iki sey var butun gemiler batmamis ben izlerken oyle anladim iste nolucak sulumani ve digerlerini almislardir gemi batmadan once saglam gemilere sonra da batmayanlarla geri donmuslerdir ozellikle de padisah hemen donmustur herhalde cunku o devlet-i aliye icin cok onemli
valla hurrem in karni cocuklarin buyumesi hic ayarlanmior gercekten mustafa hala ayni mehmet kocaman oldu
Bize simdi cok kolay geliyor a neden soylemiyor demek ama iste saray terbiyesi annenin abinin sozunden cikmamak demek saygidan hurmetten hala boyle aileler ve kizlar var haticenin soyleyememesi saygisindan donem icin normal bence
Dizi mukkemmel degil tabi tatlim bir suru bosluk var sen de haklisin
ama bence cekimleri muzikleri dekorla senaryoylada su zamanlardaki en guzel dizi