Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sç..tın mustafa!! kaçacak delik ara gerçekten şu hale bak çocukların hepsi ayrı telden en mantıklısı,bilinçli
si cihangir

Oh oldu sana Mustafa sen misin sultanım her şeyim sen öldür beni ben sana isyan etmem diyen,ama gidip o kadın ile evlenen anlamıyorum canın kıymetli değil ama Mihrunisa çok kıymetli
Ha bide Huricihan çatlağı var ki babası mezarında ters döndü,çok iyi yaptın aman bravo ne oldu yani yanına kalacak mı sanıyorsun
Hürremde seni gel canım içi gelinim diye bağrına basacak hemi,hele o selimin ekmeğine yağ sürdünüz canım kardeşim al taht senin diyecek.
Orada aslanlar gibi baban duruken git sen mıymıntı anana çek

Vuu fatma sultana ilgisi varmış bu neydi ya saraya gelen bilmem nenin kardeşi.Fatma sultan da onu Mihrimaha yapıyor güya.Adam bildiğin fatma sultana yanık

Mihrimah boşa canım boşa çatır çatır boşa bi buna güldüm koskoca fragmanda

Selimde vekil olduğuna göre hürrem zevkten dört köşe değil köşelerden köşe beğenir bu bölüm

Anası kılıklı mihrimah sonunda boşadın bitli rüstoyu anan şimdi iyice dellenecek gerçi onlar yine kapı aralarından görüşüp devleti-aliye işlerine burunlarını sokarlar

Fatma sultana bak sen,mihri cadısı ayıldı bayıldı o yakuşukluyu görünce,sandı ki kendine gönül koyuldu
Uyan yafrum atı alan üsküdarı geçiyor bile

Onuda survivordan bi seçsinler sokarlar diziye
Bence taneri seçsinler ahahaha hürremi depelesin

Şuan beyhan sultanın yanında diye geçiyor sanırım:26:
onu da bi göreydik iyiydi. kesin pargalıya çok benzeyen birini yapıp sülümanın karşısına çıkartıp yüreğine indirirler

onu da bi göreydik iyiydi. kesin pargalıya çok benzeyen birini yapıp sülümanın karşısına çıkartıp yüreğine indirirler

aHAHAHA çok güldüm buna keşkeee neredeee

Ben şeyi çok bekliyorum mesela hani pargalının ikizi varya o kalksa gelse bi gün

2.fragmanda Huricihanın foyası ortaya çıktı Bu kız bildiğin anası kılıklı yaptığı işler ertesi gün eline yüzüne bulaşıyor

Mustafamın işler baya kötü

Ben şeyi çok bekliyorum mesela hani pargalının ikizi varya o kalksa gelse bi gün

son bölümlerde böyle bi güzellik yapabilirler, twittırdan yazak bi..belki kaale alırlar
hep sesini duyuyoruz, biraz da görüntüsünü isteriz paşamızın

son bölümlerde böyle bi güzellik yapabilirler, twittırdan yazak bi..belki kaale alırlar
hep sesini duyuyoruz, biraz da görüntüsünü isteriz paşamızın

Dimi ne bileyim ikizim seni çok severdi bana vasiyet etti gibisinden Mustafanın yanına gelse ikizi niyeti ile pargalıyı izlesek
Ben hatta şeyi düşünmüştüm hep pargalının yerine ikizi geçip kardeşi yerine kendini feda etmiş
Aslında pargalı yaşıyor kızı ile hatta matrakçı pargalının yanı yollamış kızını felan,çok uçtum ya neyse

Sülümanı kalpten öldürmek mi istiyorsun sen

Zeynom iyi uçtun hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…