- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
sç..tın mustafa!! kaçacak delik ara gerçektenşu hale bak çocukların hepsi ayrı telden en mantıklısı,bilinçli
si cihangir
bu hatun ne ara gebe kaldı şehzade doğdu anlamadım
Bir şey soracağım kızlar, Huricihan'ın erkek kardeşi nerelerde?
onu da bi göreydik iyiydi. kesin pargalıya çok benzeyen birini yapıp sülümanın karşısına çıkartıp yüreğine indirirlerOnuda survivordan bi seçsinler sokarlar diziye
Bence taneri seçsinler ahahaha hürremi depelesin
Şuan beyhan sultanın yanında diye geçiyor sanırım:26:
onu da bi göreydik iyiydi. kesin pargalıya çok benzeyen birini yapıp sülümanın karşısına çıkartıp yüreğine indirirler
onu da bi göreydik iyiydi. kesin pargalıya çok benzeyen birini yapıp sülümanın karşısına çıkartıp yüreğine indirirler
aHAHAHA çok güldüm buna keşkeee neredeee
Ben şeyi çok bekliyorum mesela hani pargalının ikizi varya o kalksa gelse bi gün
son bölümlerde böyle bi güzellik yapabilirler, twittırdan yazak bi..belki kaale alırlar
hep sesini duyuyoruz, biraz da görüntüsünü isteriz paşamızın
Ben şeyi çok bekliyorum mesela hani pargalının ikizi varya o kalksa gelse bi gün
Dimi ne bileyim ikizim seni çok severdi bana vasiyet etti gibisinden Mustafanın yanına gelseikizi niyeti ile pargalıyı izlesek
Ben hatta şeyi düşünmüştüm hep pargalının yerine ikizi geçip kardeşi yerine kendini feda etmiş
Aslında pargalı yaşıyor kızı ile hatta matrakçı pargalının yanı yollamış kızını felan,çok uçtum ya neyse
rahmetlinin ikizini unutmuştum benim merak ettiğm nigar kalkanın kızı nerde