Sülümanı kalpten öldürmek mi istiyorsun sen
Zeynom iyi uçtun hee
hürrem gelmiş sümbüle.kahve de içerler artık.
Kahveyide keşfettik
Sorma... lokumla kahve içmeyi hürreme buldurdular ya, artık başımı hangi daşlara vuram ..
Türk kahvesini lokumla severdim..
artık içip içmeme arasında kararsız kaldımhürremi hatırlatçak bana
Valla nerede bilmiyorum ama hangi delikte ise çıksa gelsede şu anası kılıklı huricihanın yapamadığını esmehan yapsa
Oh oldu sana Mustafa sen misin sultanım her şeyim sen öldür beni ben sana isyan etmem diyen,ama gidip o kadın ile evlenen anlamıyorum canın kıymetli değil ama Mihrunisa çok kıymetli
Ha bide Huricihan çatlağı var ki babası mezarında ters döndü,çok iyi yaptın aman bravo ne oldu yani yanına kalacak mı sanıyorsun
Hürremde seni gel canım içi gelinim diye bağrına basacak hemi,hele o selimin ekmeğine yağ sürdünüz canım kardeşim al taht senin diyecek.
Orada aslanlar gibi baban duruken git sen mıymıntı anana çek
Vuu fatma sultana ilgisi varmış bu neydi ya saraya gelen bilmem nenin kardeşi.Fatma sultan da onu Mihrimaha yapıyor güya.Adam bildiğin fatma sultana yanık
Mihrimah boşa canım boşa çatır çatır boşabi buna güldüm koskoca fragmanda
Selimde vekil olduğuna göre hürrem zevkten dört köşe değil köşelerden köşe beğenir bu bölüm
kızlar şöyle bi düşünün de diziye giren, çıkınca hiç sorgulanmıyor...
mesela rümeysa vardı, sinyoranın kardeşi lukrezya mıydı neydi adı...
mustafaya yanıktı, dizi sezona girdikten sonra yok oldu..nereye gitti?
esmahan yok dediğiniz gibi...şah sultan gitti ama ölmedi ya, en azından arada sırada gösterebilirler...sonuçta hanedan mensubu değilmi bu hatun...
şah sultanın ağası vardı mercan..o da yok...
kaş ile göz arasında kaybediveriyorlar...,haticenin oğlu osman yok...
aklıma gelenler bunlar şimdilik ama açıkçası çok komik oluyor kaybetmeleri..
beyhan sultan vardı oda yok