- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
sirf şu eğlenceli yorumlariniz için begenmeden duramıyorum hurremci olmama rağmensokollu nurbanuya hizmet etcek cok yakinda yani dolaylı yoldan hurremci ama bir yere kadar o yer de nurbanu ile hurrem in fikirlerinin zıt olduğu yer
dün ilginç bişey oldu..muhteşemin facebook sayfasında bir yorumu benmişim, özelden bana mesaj yollamış takıntılının biri..
mesaj şöyle.....
Sen kimsin ki Yüce Osmanlının Vezir-i Azamı Rüstem Paşa Hazretlerine ters dönsün amin falanlı yazıları beğenirsin? o doğru olanı yaptı herkes bu hayatta sağ kalmak için yaşar Mustafa da idamı hak etti haddini bil yoksa bildirirler benim ters dönsün diye dua ettiğim tek kişi ingiliz ajanı vatan haini ..........
noktalı yerlerde bir büyüğümüzün adı var.. onu noktalı aktardım
Gacım şikayet etsene bu zatı,neler demiş öyle tersinden kalkmış herhalde deli mi ne yahu
tehdit etmiş beni, napçaksa feysten bana, fiber kablolardan girip evime bomba mı atacak neee
dün ilginç bişey oldu..muhteşemin facebook sayfasında bir yorumu benmişim, özelden bana mesaj yollamış takıntılının biri..
mesaj şöyle.....
Sen kimsin ki Yüce Osmanlının Vezir-i Azamı Rüstem Paşa Hazretlerine ters dönsün amin falanlı yazıları beğenirsin? o doğru olanı yaptı herkes bu hayatta sağ kalmak için yaşar Mustafa da idamı hak etti haddini bil yoksa bildirirler benim ters dönsün diye dua ettiğim tek kişi ingiliz ajanı vatan haini ..........
tehdit etmiş beni, napçaksa feysten bana, fiber kablolardan girip evime bomba mı atacak neee
mesaj şöyle.....
sıkayet et. Hemen. Bence cevapsız da bırakma. Ecdad kanı tasıyan sehzade mustafa ıcın olumu hakediyor yazıp sırp domuz cobanı nın oglu rustem pasayı korumaya almıs dengesızın tekı bellı kı. Savcılıga sıkayet edıcegını yaz bence,korksun. Adı ne dıycem de burdan yazamazsın tabı. Neyse,onun laf ettıgı turk buyugunun de kım oldugunu anladım ben. Aslında o yaptıgı da suc. Hıcbırsey yapmasan da sıkayet et bence. Insanları tehtıd etmeye hakkı yok
sağol canım..
şikayet edecektim de zaten ben mesajı okuduğumda bile profili kapanmış, tıklanmıyordu..herhalde milleti tehdit için özel açmış kapatmış sonra.. da ya da benden önceki beğenen kişilere yaptığı tehditler yüzünden şikayet aldı ve kapandı.
sonuçta kapalı profil, ama silmedim mesajı,aktif olursa yine şikayet edeceğim..
Pargalımın kemikleri sızlıyor mezarında dört dönüyordur kızının yediği halttan dolayı
hiç sorma yaaa.babasının ölümüne neden olanlara sırf aşkı için mustafayı satarsa yuhhh derim bunu yazan senaristede çok saçma olur gülerim.zaten tarih okadar saptırıldı ki.tarih filmi olarak değil dizi niyetine izliyorum..çünkü tarihte beyazıt pargalı ibrahimin kızınla aşta yaşamıyor evlenmiyorda.izlemiyeceğim diyorum alışkanlık yaptı meraktan izliyorum.
Tarih başka bu dizide başka bi yerde.Tamam tarihten esinlendiniz sadece de bu kadar da sapıtmasın dimi.Az da olsa tarihe bağlı kalın
Huricihana uyuz oldum.Annenin de babanın da ölümüne sebep olan,ikisinin de nefret ettiği insana sen nasıl yardım edersin.
Saçmalık.
Mustafam öldükten sonra,sırf hürremin ölümünü bekleyeceğim
manken özge ulusoy diziye giriyormuş tek bölümlük... leh prensesini oynıyacakmış..
Tims in ofisinin önünden geçsek, bizi bile diziye alıcaklar
neyse renk oluyor