Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Teşekkür ederim eğlence olsunda yinede az bişey fırçamı atayım dedim
Bakalım 2 tane uyanık neler yapacaklar dizide

klavye şövalyesi cok ülkemizde boşverin

Tatlı gacı ilginçmiş gerçekten.Ayrıca dizide olsa Rüstem çıktıkça inşallah o bitlerinde boğulmuşsundur diye dua ediyorum.Birde neden Mustafa idamı haketti.Tarih bilgisi yok galiba senin klavye şövalyesinin Rüstem şehzadenin mührünün kopyasını yapıp sahte mektup yazıyor İran şahına.Yani Mustafa komploya kurban gidiyor bu olayda nasıl Mustafa hak ediyor boğulmayı ? ? ?

abdülhamit han ın karısı Nakşidil Valide Sultan ın hayatı da çok merak ediyorum,kitabını okumuştum çok etkilenmiştim...

Son düzenleme:

sıkayet et. Hemen. Bence cevapsız da bırakma. Ecdad kanı tasıyan sehzade mustafa ıcın olumu hakediyor yazıp sırp domuz cobanı nın oglu rustem pasayı korumaya almıs dengesızın tekı bellı kı. Savcılıga sıkayet edıcegını yaz bence,korksun. Adı ne dıycem de burdan yazamazsın tabı. Neyse,onun laf ettıgı turk buyugunun de kım oldugunu anladım ben. Aslında o yaptıgı da suc. Hıcbırsey yapmasan da sıkayet et bence. Insanları tehtıd etmeye hakkı yok

sağol canım..
şikayet edecektim de zaten ben mesajı okuduğumda bile profili kapanmış, tıklanmıyordu..herhalde milleti tehdit için özel açmış kapatmış sonra.. da ya da benden önceki beğenen kişilere yaptığı tehditler yüzünden şikayet aldı ve kapandı.
sonuçta kapalı profil, ama silmedim mesajı,aktif olursa yine şikayet edeceğim..

Sikayet edilmistir de ondan kapanmistir cnm,neyse,bir sorun olursa sen yine de soyle,biz de sikayet edelim saskini

Cihangirden sonra Huricihanda mı Mustafama ihanet ediyor Ne bu adamın çevresi seni severim ama arkadan iş çeviririmcilerle dolmuş
Huricihansa eğer Mustafaya ihanet edip hürreme nisa ile evli olduğunu söyleyen.O kızı bi kaşık suda boğmak gerek

Hürrem cadısıda ne yapmış ne etymiş saraya dönmüş

Mustafada tam vekil olacakken babasının gözüne girecekken nisa yüzünden bir çuval inciri berbat etti

Ne biçim bölüm bu ya

Bide Mihrimah delisi beni rüstemden boşayın diye dolanıyor ortalıkta he canım boşatır seni anan o bitliden

geçen sezonlarda eski hürrem haremde ne ki dünyayı ben yönetecem dedi ama hala bişiy yok sümbül gitti olmadı

Pargalımın kemikleri sızlıyor mezarında dört dönüyordur kızının yediği halttan dolayı

şehzade mustafam bi tahta geçemedi zawallım. helvasını yicez az kaldı

mustafanın paşanın kızından çocuğumu olmuş, ne çabuk hızlı ilerliyo bu film. bu yaza bitiyor anladık

Son düzenleme:
Pargalımın kemikleri sızlıyor mezarında dört dönüyordur kızının yediği halttan dolayı

hiç sorma yaaa.babasının ölümüne neden olanlara sırf aşkı için mustafayı satarsa yuhhh derim bunu yazan senaristede çok saçma olur gülerim.zaten tarih okadar saptırıldı ki.tarih filmi olarak değil dizi niyetine izliyorum..çünkü tarihte beyazıt pargalı ibrahimin kızınla aşta yaşamıyor evlenmiyorda.izlemiyeceğim diyorum alışkanlık yaptı meraktan izliyorum.

Tarih başka bu dizide başka bi yerde.Tamam tarihten esinlendiniz sadece de bu kadar da sapıtmasın dimi.Az da olsa tarihe bağlı kalın

Huricihana uyuz oldum.Annenin de babanın da ölümüne sebep olan,ikisinin de nefret ettiği insana sen nasıl yardım edersin.
Saçmalık.

Mustafam öldükten sonra,sırf hürremin ölümünü bekleyeceğim

manken özge ulusoy diziye giriyormuş tek bölümlük... leh prensesini oynıyacakmış..
Tims in ofisinin önünden geçsek, bizi bile diziye alıcaklar
neyse renk oluyor

Son düzenleme:

bende uyuz oldum.babası ibrahim onca sene mustafayı korusun kızıda babasının ölüme neden olan kadının oğlunu sevsin.güya babasının intikamını alacaktı böylemi alacaktı.babası mustafayı koruduğu için öldürüldü kendide mustafanın sırını hürreme yetiştiriyor.babasının davası havada kaldı kızının sayesinde..evet haklısın tam bir saçmalık .

Pargalı nin çocuklarıdamı var filmde ?
Oysa ki tarih ; Pargalı ' nın soyu devam etmesin , ilerde intikam almasınlar diye Kanuni ' nin 3 çocuğuda yani kendi öz yeğenlerini , Pargalı' dan kısa süre sonra öldürttüğünü yazar . Zaten Hatice Sultan acıya dayanamayarak kısa sure sonra hayatını kaybeder.

Son düzenleme:
manken özge ulusoy diziye giriyormuş tek bölümlük... leh prensesini oynıyacakmış..
Tims in ofisinin önünden geçsek, bizi bile diziye alıcaklar
neyse renk oluyor

Tamer mi taner mi neydi o deli bi çocuk vardı survivorda koş daçmin koş diye

Muhteşem Yüzyıla'da bekliyorum kendisini koş atmaca koş diye

Kim kaldı,ha hasan hasanıda yeniçeri başı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…