bende uyuz oldum.babası ibrahim onca sene mustafayı korusun kızıda babasının ölüme neden olan kadının oğlunu sevsin.güya babasının intikamını alacaktı böylemi alacaktı.babası mustafayı koruduğu için öldürüldü kendide mustafanın sırını hürreme yetiştiriyor.babasının davası havada kaldı kızının sayesinde..evet haklısın tam bir saçmalık .
Pargalı nin çocuklarıdamı var filmde ?
Oysa ki tarih ; Pargalı ' nın soyu devam etmesin , ilerde intikam almasınlar diye Kanuni ' nin 3 çocuğuda yani kendi öz yeğenlerini , Pargalı' dan kısa süre sonra öldürttüğünü yazar . Zaten Hatice Sultan acıya dayanamayarak kısa sure sonra hayatını kaybeder.
Tamer mi taner mi neydi o deli bi çocuk vardı survivorda koş daçmin koş diye
Muhteşem Yüzyıla'da bekliyorum kendisini koş atmaca koş diye
Kim kaldı,ha hasan hasanıda yeniçeri başı olsun
Tamer mi taner mi neydi o deli bi çocuk vardı survivorda koş daçmin koş diye
Muhteşem Yüzyıla'da bekliyorum kendisini koş atmaca koş diye
Kim kaldı,ha hasan hasanıda yeniçeri başı olsun
ahahaha ayyyyyy çok güldürdün beni hatırlayınca ahahahahha daçmin gooşşş
Niye sakin burası bugün
Kendim çalıp kendim söylüyorum
meryemi biraz hatırlayalımmı.
Meryem Uzerli'nin en yeni fotografları
ne manyaklar var ya....dün ilginç bişey oldu..muhteşemin facebook sayfasında bir yorumu benmişim, özelden bana mesaj yollamış takıntılının biri..
mesaj şöyle.....
Sen kimsin ki Yüce Osmanlının Vezir-i Azamı Rüstem Paşa Hazretlerine ters dönsün amin falanlı yazıları beğenirsin? o doğru olanı yaptı herkes bu hayatta sağ kalmak için yaşar Mustafa da idamı hak etti haddini bil yoksa bildirirler benim ters dönsün diye dua ettiğim tek kişi ingiliz ajanı vatan haini ..........
noktalı yerlerde bir büyüğümüzün adı var.. onu noktalı aktardım
tehdit etmiş beni, napçaksa feysten bana, fiber kablolardan girip evime bomba mı atacak neee
Pargalı nin çocuklarıdamı var filmde ?
Oysa ki tarih ; Pargalı ' nın soyu devam etmesin , ilerde intikam almasınlar diye Kanuni ' nin 3 çocuğuda yani kendi öz yeğenlerini , Pargalı' dan kısa süre sonra öldürttüğünü yazar . Zaten Hatice Sultan acıya dayanamayarak kısa sure sonra hayatını kaybeder.