Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ben zaten ilk fragmanı gördüğümde aras bulutu selim diğerini de beyazıt sanmıştım
izleyince şaşırdım
yapımcılar sadece ona değil ki çoğu şeye dikkat etmemiş
sadece hürrem mahidevran ve bi kaç kişi daha yaşlanmış diğerleri aynı duruyo
bu kadar büyük bi projede böyle hatalar olmaması lazım
ama o kadar yıl izleriz sonunu da izleriz artık

Son düzenleyen: Moderatör:

diziyi tam izlemedim bizim sarı selim olmuş turunu selim saçları sarıdan çok turuncu gibi

diziyi tam izlemedim bizim sarı selim olmuş turunu selim saçları sarıdan çok turuncu gibi

Çünkü gerçeği de turuncuymuş turunculuğundan dolayı sarı derlermiş.Ben birkaç yıl önce resmine denk gelmiştim turuncuydu.Demek ki öyle biliniyor gördüğüm resimde öyle yapmışlar

Son düzenleme:
Suan star tvde burcu esmersoy yeni sezonda miymiy survivor fatmagul ve hilmicemin muhtesem yuzyilda olacagini soyledi... Murata teklif gelmemis o.0

Suan star tvde burcu esmersoy yeni sezonda miymiy survivor fatmagul ve hilmicemin muhtesem yuzyilda olacagini soyledi... Murata teklif gelmemis o.0

bi onlar eksikti zaten
şu acunun yarışmacılarını heryerde görmekten sıkıldım

Insanı sıktılar yaaa yeni hurreme ne demeli ölümsek ölümsek hayattan ümidini kesmiş gibi eski hurrem dişli akıllı fettan muzurdu şimdiki aman olsada olur olmasada edasında madem degişmicek artık bari hurrem karakterine hakim olsa kapıcı modundan çıkamamış hala

ben biraz detaylara takılan biri olduğumdan yine detayları sormaya geldim :)
ya kızlar bu sinan ağaya noldu allah aşkına...başka dizide oynadığına göre şimdi o da mı yok muhteşemde...çünkü geçen bölümde sinan ağa görünmedi..
birde şu şah sultan meselesine taktım ben...tamam gitti gitmesine de, neden hiç bu durumdan rahatsız olan soran sorgulayan olmadı...hünkar falan niye üzerinde durmadı bu olayın...mihricik boyuna bakmadan halasını kovdu ama, hiç demezmi sülüman bu kıza,
ey mihrimah, sen hangi akla cüret kovarsın...benim haberim olmadan sarayımd taş yerinden kımıldamazken sen kim oluyorsun bre gafil demezmi şah sultan alavereyle çıkarıldı diziden...ama reelde böylemi olur yahu, azcık benzetselerdi bari tarhiteki olayla...
ha birde son olarak şu lukreizya denen kız varya rümeysa..ona ne oldu kayboldu....
ya çok saçma gelişiyor olaylar...en azından çıkarılan kişiler bi kılıfına uydurulmalı...gelen giden belli değil....ha mercan da yok ortalarda...

hakkaten ben de izlerken mercan noldu acaba diye düşündüm

detaya takılacak olursan hürrem mehmet ölmeden önce saraydan yok olmuştu ama geçen bölümde mustafayla konuşurken seninle en son mehmetimin cenazesinde karşılaşmıştık mustafa dedi
kadın kaç bölüm önceden saraydan yok olmadı mı yıllar sonra geri dönmedi mi ben mi yanlış biliyorum

yok hayır yıllar geçmedi...
kısa bi süreydi yokluğu....hünkar balibeye emir verdi ya hürremi bulmadan gözüme gözükme diye....balibey bunun üzerine hemen gidip buldu....
mehmetin cenazesi dönemiydi zaten o dönem...
birde mihrimahın hiç ama hiiiiiç yaşlanmaması çok komiğime gitti....
tamam saçına aklar düşsün demiyoruz ama en azından biraz olgunluk verebilirlerdi, kıyafetlerine saçına makyajına bunu yansıtabilirlerdi...maşallah 17 sinde duruyor hala

ama hürrem yaşlanıp geldi ya aradan yıllar geçmiş gibi yansıttılar
herkes 10 yıl gibi bi kaybolup geldi diyo yorumlarda

diğer konuda da diziden önce özeti verdiler ya mihrimahın üzerin yeşil bi elbise vardı
yeni bölümde de yeşil elbise ve aynı şekilde görünce ben de çok güldüm
en azından makyajla biraz olgunlaştırabilirlerdi
oyuncuların yarısı yaşlanmış yarısı aynı duruyo
bu kadar büyük bi prodüksiyonda bu tarz hatalar nasıl yapılıyo anlamış değilim

memetin yasını tutan olmadıki dizi nerden nereye geldi bende mahidevranın yanındaki kız çocuğuna takıldım mustafanın kızı galiba adı neydiki

mercan şahsultanla gitmiştir gerçi görevi kapı ağsı mı neydği ama? o giderse bende giderim dedi zaaar

valla canım benim bildiğimde şu, hürrem gitti bi süre sonra geldi memet öldükten sonra, hürremin yaşlanması geldikten sonra oldu...
o dönemde eski hürremle yeni hürrem değiştiği için öyle karışıyor ama hürrem kaçtıktan kısa süre sonra döndü...memetin cenazesinde saraydaymış hürrem...

memetin yasını tutan olmadıki dizi nerden nereye geldi bende mahidevranın yanındaki kız çocuğuna takıldım mustafanın kızı galiba adı neydiki
nergizşah...mustafanın ayşe sultandan olan kızı...
pek tatlı dimi vay dili dili, kuş dili dili

mercan şahsultanla gitmiştir gerçi görevi kapı ağsı mı neydği ama? o giderse bende giderim dedi zaaar

ama şah sultan giderken mercana sen burda kalacaksın, hünkarımıza sahip çıkacaksın kapı ağalığına devam edeceksin, sana emrim budur demişti, mercan emre itaatsizlik mi etti yani
zaten gıcık oluyordum gittiği iyi olmuş ama nereye gittiğini merak ediyorum....
şu mimar sinan olayını biraz detaylandırsalar iyi olurdu, mihriye aşkını itiraf etse ve rüstemle sinan ağa kapışsa falan da azcık aksiyon izlesek... ama sinan yok nereye gittiği meçhul

Sinan cami içinde yoğun şekilde çalışmakta sözüm ona .. Bence yapım şirketi Sinan yerine gelecek kişinin sakallarının uzamasını bekliyor

Son düzenleme:
açıkçası hürrem değişince dizi hiç içime sinmedi zaten hepinizin söylediği gibi kim gitmiş kim gelmiş herşey çorba.meryem uzerli neymiş yahuu kadın bir gitti dizi iptal.hiç izleyesim kalmadı

açıkçası hürrem değişince dizi hiç içime sinmedi zaten hepinizin söylediği gibi kim gitmiş kim gelmiş herşey çorba.meryem uzerli neymiş yahuu kadın bir gitti dizi iptal.hiç izleyesim kalmadı

izle bence ya dizi güzel
ama hürremi unutup izliceksin
şehzadeler arasındaki çekişme güzel olmuş bi de nurbanu da hürrem gibi bi karakter sonradan validesutan oluyo
onun hikayesi anlatılacak
hürremi geri plana çekmişler anlayacağın
zaten öyle yapmasalar kimse izlemez heralde

evet zaten izlerken dedim yeni hürrem sanırım bu olacak diziye kadar izlemek istiyorum açıkçası ama dizide hürreme gelince soğuk geliyo sanırım alışamadım henüz bu hafta bakalım neler olacak.nurbanu da iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…