- 15 Mart 2009
- 1.681
- 18
vahide gördüm tam bir fiyasko!
Berbattt!!!
Valide sultanı oynayan Nebahat Çehre bile daha genç duruyordu.. ayrıca oyunculukta sıfır..
Nasıl devam edicem izlemeye bilmiyorum yani babannem gibi duruyor Süleymanın yanında çok saçma bi seçim olmuş..
izledikçe acaba Vahide mi yapımcıya para veriyor üste oynamak için diye düşünmüyor değilim...
Bence de o veriyordur parayı oynamak için
Şimdi netten izledim,
Aman Allah'ım tek kelimeyle felaketti ..
Vahide Gördüm'ü bir sanatçı olarak çok severim,keyifle izlerim ama bu nedir yahu ?
Kadın '' Ben Hürrem '' dedikçe bana baygınlık geldi
Bu kadar mı içi boş bir oyunculuk sergiler yılların usta oyuncusu? Saçı makyajı,görüntüyü vs geçiyorum oyunculuğu felaketti.
Meryem Uzerli ya çıtayı hakikaten cok yukseltmıstı bızı oyunculuğuyla doyuruyordu ya da Vahide hanıma bıseyler olmuş role inanmamış kendini verememiş,o kadar duygusuz oynamış kı sanki demorilize olmuş,kendi de inanmamış hürrem olduğuna da zoraki rolu oynamış gbydi... başka türlü bir açıklama bulamıyorum başarısızlığına ..
Ve Vahide hanımın oyunculuğunu etkileyen en kötü şeylerden biri de ciddi aksan sorunu çok kulak tırmalıyor.
Onun haricinde ; Beyazıt ve Cihangir için seçilen oyuncular muthişti..
Hele cihangir.. aman Allahım çok etkilendim onun sahnelerinde.
Sarı Selim ıımm olmamış sanki oyuncu tecavüzcü olarak hatrımda kalmasından mıdır nedir Sarı Selim'i taşıyamamış,pasif kalmış..
Ve Pargalı.. sesini duyunca bile heyecanlandım umarım sezon boyunca sesiyle bize eşlik eder,yoksa çekilmez bu sezon..
Artık gözümde usta oyuncu değil . İnsan kendini bilmeden oynarsa usta mıdır?
Ah reyiz ah daha kritikini yapamadan döndün alamanyalara Keşkem gitmeden önce biraz tüyo verseydin Vahide hanıma