Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
vahide gördüm tam bir fiyasko!
Berbattt!!!
Valide sultanı oynayan Nebahat Çehre bile daha genç duruyordu.. ayrıca oyunculukta sıfır..
Nasıl devam edicem izlemeye bilmiyorum yani babannem gibi duruyor Süleymanın yanında çok saçma bi seçim olmuş..
izledikçe acaba Vahide mi yapımcıya para veriyor üste oynamak için diye düşünmüyor değilim...

Bence de o veriyordur parayı oynamak için :KK14:

Şimdi netten izledim,
Aman Allah'ım tek kelimeyle felaketti ..
Vahide Gördüm'ü bir sanatçı olarak çok severim,keyifle izlerim ama bu nedir yahu ?
Kadın '' Ben Hürrem '' dedikçe bana baygınlık geldi

Bu kadar mı içi boş bir oyunculuk sergiler yılların usta oyuncusu? Saçı makyajı,görüntüyü vs geçiyorum oyunculuğu felaketti.
Meryem Uzerli ya çıtayı hakikaten cok yukseltmıstı bızı oyunculuğuyla doyuruyordu ya da Vahide hanıma bıseyler olmuş role inanmamış kendini verememiş,o kadar duygusuz oynamış kı sanki demorilize olmuş,kendi de inanmamış hürrem olduğuna da zoraki rolu oynamış gbydi... başka türlü bir açıklama bulamıyorum başarısızlığına ..

Ve Vahide hanımın oyunculuğunu etkileyen en kötü şeylerden biri de ciddi aksan sorunu çok kulak tırmalıyor.

Onun haricinde ; Beyazıt ve Cihangir için seçilen oyuncular muthişti..
Hele cihangir.. aman Allahım çok etkilendim onun sahnelerinde.
Sarı Selim ıımm olmamış sanki oyuncu tecavüzcü olarak hatrımda kalmasından mıdır nedir Sarı Selim'i taşıyamamış,pasif kalmış..

Ve Pargalı.. sesini duyunca bile heyecanlandım umarım sezon boyunca sesiyle bize eşlik eder,yoksa çekilmez bu sezon..

Artık gözümde usta oyuncu değil . İnsan kendini bilmeden oynarsa usta mıdır?

Ah reyiz ah daha kritikini yapamadan döndün alamanyalara :KK19: Keşkem gitmeden önce biraz tüyo verseydin Vahide hanıma :KK53:

Bence de o veriyordur parayı oynamak için :KK14:

Artık gözümde usta oyuncu değil . İnsan kendini bilmeden oynarsa usta mıdır?

Ah reyiz ah daha kritikini yapamadan döndün alamanyalara :KK19: Keşkem gitmeden önce biraz tüyo verseydin Vahide hanıma :KK53:

izleyememiş biri olarak bu saatten sonra izlemeye cesaret edemıcem bu bolumu :KK43:

Yok yaa, Vahide Perçin o ruhu verememiş. 2. fragmanı görünce biraz ümitlenmiştim ama ı ıhh, olmamış. Mihrimah ve Mustafa şimdilik benim için en öndeler. Mustafanın İstanbula gelişi fln çok hoştu.
Bir de Mihrimah'a azcık makyaj yapsınlar, Hatice halasına benzetmesinler, genç yaşta soluk benizli olmasın:KK50:

kızlar herşey tadında diye bi program izliyorum orda herkes vahide çok iyi olmuş çok iyi oynamış filan diyo
izliyiciler de çok beğenmiş facebooktan twitterdan yorumlara bakıyorum da çok iyi oturmuş role filan diyolar
hatta meryem iyi gitti diyenlerde çok yaşlılığı zaten canlandıramazmış
ben de mi bi problem var anlamadım
ben hiç beğenmedim vahideyi

bu arada mihrimah ta hiç yaşlanmamış bari biraz ona da el atsalardı

Son düzenleme:
kızlar herşey tadında diye bi program izliyorum orda herkes vahide çok iyi olmuş çok iyi oynamış filan diyo
izliyiciler de çok beğenmiş facebooktan yorumlara bakıyorum da çok iyi oturmuş role filan diyolar

tamam olgunluk olarak belki role oturmuştur biraz da olsa, ama bakışları mimikleriyle heyecanını öfkesini kinini yansıtamamış bence. Biz reyizin bi bakışından beynini okurduk :KK16:
Zaten meryem, hürremin yaşlılığını canlandırmayacaktım diye anlatmıştı ayşe arman'a. Mihrimahın yaşlanması olmazdı, onun yaşı genç ama biraz olgunluk verilebilirdi. Sonuçta mustafa da olduğu gibi duruyor. sanırım mihrimaha o olgunluğu da makyajı azaltarak yapmaya çalışmışlar, ama ı ıhh. Mihrimahın güzelliğini gölgelemeyin bence.

tamam olgunluk olarak belki role oturmuştur biraz da olsa, ama bakışları mimikleriyle heyecanını öfkesini kinini yansıtamamış bence. Biz reyizin bi bakışından beynini okurduk :KK16:
Zaten meryem, hürremin yaşlılığını canlandırmayacaktım diye anlatmıştı ayşe arman'a. Mihrimahın yaşlanması olmazdı, onun yaşı genç ama biraz olgunluk verilebilirdi. Sonuçta mustafa da olduğu gibi duruyor. sanırım mihrimaha o olgunluğu da makyajı azaltarak yapmaya çalışmışlar, ama ı ıhh. Mihrimahın güzelliğini gölgelemeyin bence.

yaşlılık derken olgunluğu kastettim zaten
geçen sezonla aynı durması saçma geldi mustafada öyle

ama tabi mahidevran gibi batırsınlar demiyorum kızı :KK37: ama o kadar yıl geçtiği de belli olmalı bence

yaşlılık derken olgunluğu kastettim zaten
geçen sezonla aynı durması saçma geldi mustafada öyle

ama tabi mahidevran gibi batırsınlar demiyorum kızı :KK37: ama o kadar yıl geçtiği de belli olmalı bence

mahidevran zaten içler acısı, gülfemle ikisi Afife hatunu sollamışlar :KK1:
Ama Afife yıllara meydan okumuş resmen :KK1:

önceden yazdı canım ,daha hiç kimseye sormadan yazdı kutuya koydu mühürledi,sonra millete sormaya başladı,başından beri kutu da selimin adı yazıyormuş :emir_bebek:

Ay boşuna mu sövdük babamla.. :KK1:
Kılıbık falan dedik adama, demekki Hürremle paralelmiş düşünceleri.. :44::44:
Mustafa olsaydı keşke.. :KK5:

orasını ben de kaçırdım ama kutu mühürlüydü önceden yazıyordu demekki

Evet canım ya huri37 arkadaş da yazdı mühürlü diye..
Demek ki aynı şeyi düşünmüşler kart Hürroşla. :KK47:

ben şehzadeleri çok beğendim:KK16:..hele cihangir süperdi..aferin çocuğa.. güzel rol yaptı, uyduruk falan değildi hiç eğreti durmadı..:KK9:
hürrem eski hürreme nazaran biraz daha törpülenmiş gibiydi..fakat dizi artık giren oyuncular üzerinde dönecektir.
hürrem rolünün pek süksesi olmayacak sanki..:KK76:

İboşumun sesi de pek hoş olmuştu:KK16:.. bu jesti çok beğendik pargacılar olarak:21::21::21:

izliyiciler de çok beğenmiş facebooktan twitterdan yorumlara bakıyorum da çok iyi oturmuş role filan diyolar

hangi yalakalar bunlar acep .....

He gülüm he çok beğendik biz 70 milyon olaraktan

Bu kadar da sıkılmaz be kardeşim :)

Körler beğenmiştir diyeceğim ama sesinde de hayır yok ki beğensinler hani duyarak

Halit Ergenç istemiş ya gelmesini. Bu ikisi feyk hesap açıp yazıyor olmasınlar iyi yorumları :KK53: Ya da arkadaşları falan

Çünkü biz beğenmedik ey ahali bu böyle biline :KK19:

Çarşamba akşamı unuttum izlemeyi , ertesi gün önce burdaki yorumları okudum , sonra da diziyi izledim :KK9: Zaten hep böyle olur bende , Ali Kaptanım gittikten sonra da izlememiştim Öyle bir içime çöker zaman dizisini :KK53:

Ahhhh ahhh dedim .. nerde o saray koridorlarında yürürken yeri göğü titreten Hürremim nerdeeeeeeeee.... Vahide Gördüm öyle bir yürüyorki , sanki saray yıkılmış üstüne de enkazdan çıkmaya çalışıyor..Sizede oldumu bilmem , her repliğini her mimiğini Meryem olsa nasıl olurdu diye izledim...

Bankaya hesap açsalardı da sevabına 3-5 ilave edin Meryem'in istediği paraya milletçe el atalım deselerde , keyfime verirdim her ay 3-5 elden ne gelirse... Offf offfff....

Ahhh pargalım ahhh,neydi o sana tazmanyalı baksır giydirdiğimiz günlerr :KK14::KK14: özlemişiz sesini iyi ki ses verdin .
Ben pargalı ...:KK5::KK5:

kızlar fragman çıkmış :KK52:
izledim ama paylaşamıyorum facebook da mehmet günsurun sayfasında ama buraya nasıl koyacam, ayyy çok utanıyorum en eski üyelerden olmama ramen video paylaşamıyorum birde zamanın moderatörüydüm :KK30:
neyse şöyle anlatayım...

SIRASIYLA YENİ FRAGMAN

* beyazıt hürremin odasına dalıyor babam nasıl beni değilde selimi seçer diye çemkiriyor,hürrem sakinde otur diyo ama bizim asii dikleniyor nasıl validem nasılll :KK70:

* mustafa babamın cennetinden bir kez daha kovuldum diye sızlanırken barbaros hayrettin paşa "o zaman sizde kendi cennetinizi kurun şehzadem "diyor...

* selim hemen gazenfer ağayı hareketlendirim manisaya diye kurum kurum kuruluyorrr...haspamm

* şu neydi dişlek kız,bileklerini kesen nurbanu olacak şıllık,maden burdan kurtulamıyorum o halde en yukarda olmalıyım diye hürremin odasını gösteriyor :KK70:

* ve hürremin odasına çıkıyor ,"izin verin şehzademle gideyim "diye yalvarıyor ve hürremde gidebilirsin diye izin veriyor.

* selim beyazda artislik yapıyor,bele manisaya gel gezeriz diyo beyazıt da "emin ol bir gün manisaya gelicem selim,sancağımın başına geçmek için "diyor..

* mustafa birine karanlıkta kılıç çekiyo ama görünmüyo kime olduğu,bu sahnede alttan hürrem konuşuyor,"düşmanlarımız sırtını kime yaslıyorsa önce onu düşürmemiz lazım"gibi bir laf ediyor rüstem paşaya..

* beyazıtla selim yarış yapacaklarmkş bi yerde ikiside kayıp olmuş,cihangirde babasına haber veriyo kayıplar falan diye sülüman endişeleniyor bi koşu gidiyor ,selimde beyazıt da birileriyle savaşıyo,selim yere düşüyo,cihangir savaşıyo falan..

* hürrem rüsteme ok yaydan çıktı dönüş yok derken birisi şehzade mustafaya oku geriyor,ve oku gönderiyor hedefine,o sırada atmaca ekranda ok atan adama baltasını fırlatıveriyor,ahhh o sahnede mustafamın üstünde bir beyaz gömlek böyyyllleee yakası açıkkkk..offf paylaşayım fotosunu da dibim yerlerdeeeeee....:26::KK53::KK52::KK56::KK34:

Son düzenleme:
$Adsız.jpg

beyaz giyme göz olur derler mustafammm...
:nazar:

4 aylık hamile Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem rolünü ruhsal bunalım geçirdiği için bırakıp doğum yeri olan Almanya'ya giden Meryem Uzerli, ayrıldığı sevgilisi Can Ateş'ten 4 aylık hamile.

Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Uzerli, kız bebek bekliyor.

$bebek hürrem.jpg

4 aylık hamile Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem rolünü ruhsal bunalım geçirdiği için bırakıp doğum yeri olan Almanya'ya giden Meryem Uzerli, ayrıldığı sevgilisi Can Ateş'ten 4 aylık hamile.

Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Uzerli, kız bebek bekliyor.

Eki Görüntüle 809345

ayy ne hoş saglıkla dogar insallah babasız doğacak ama öyle bi adamda babalık yapamaz zaten..

Bu yapımcıyı çözemedim seyirciyi iyice salak moduna bağlamış.Bari eski şehzadelerin yani çocuk selimle beyazıt,göz enklerine dikkat etseydin.xxxxxxx
$9024_13749_20092013124055_8.jpg $9024_13749_20092013124055_10.jpg
Kahverengi gözlü olan Şehzade Selim büyüdüğünde Mavi..
Mavi gözlü olan şehzade Beyazıd ise kahverengi gözlü olarak geri döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:
X