- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
valla canım benim bildiğimde şu, hürrem gitti bi süre sonra geldi memet öldükten sonra, hürremin yaşlanması geldikten sonra oldu...
o dönemde eski hürremle yeni hürrem değiştiği için öyle karışıyor ama hürrem kaçtıktan kısa süre sonra döndü...memetin cenazesinde saraydaymış hürrem...
nergizşah...mustafanın ayşe sultandan olan kızı...
pek tatlı dimivay dili dili, kuş dili dili
ama şah sultan giderken mercana sen burda kalacaksın, hünkarımıza sahip çıkacaksın kapı ağalığına devam edeceksin, sana emrim budur demişti, mercan emre itaatsizlik mi etti yani
zaten gıcık oluyordum gittiği iyi olmuş ama nereye gittiğini merak ediyorum....
şu mimar sinan olayını biraz detaylandırsalar iyi olurdu, mihriye aşkını itiraf etse ve rüstemle sinan ağa kapışsa falan da azcık aksiyon izlesek...ama sinan yok nereye gittiği meçhul
'Yeni Hürrem' Vahide Gördüm, Meral Okay döneminde de düşünülmüş
Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli depreminin ardından yeni Hürrem olarak final sezonunda izleyicinin karşısına çıkan Vahide Gördüm, daha önce de Hürrem Sultan rolü için düşünülmüş.
Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Muhteşem Yüzyıl'a dair ilginç bir iddiada bulundu. Eyüboğlu, 'Hürrem Sultan' olarak izleyicinin karşısına çıkan ve TV elştirmenlerinden olumsuz yorumlar alan Vahide Gördüm için, "Meryem Uzerlinin yerine 'Hürrem' olarak 'Muhteşem Yüzyıl'a giren Vahide Gördümün daha Meral Okay ölmeden bu rol için düşünüldüğünü öğrendim" dedi.
Eyüboğlu,bugünkü yazısında yer verdiği "Rahmetli Meral Okay, Muhteşem Yüzyılı tasarlarken son sezonunu sadrazamların savaşı olarak planlamış. O yüzden Hürremin yaşlanması lazımdı. Dizi daha başlamadan Meryem Uzerliye söylemiş Meral Okay, Yüzün makyajla yaşlanmaya müsait değil. Dizi ne kadar sürer bilemem ama planladığım gibi giderse, son sezonda ancak 5-10 bölüm olursun. Hürremin orta yaşlı hali için başka bir isim var kafamda, şimdiden söyleyeyim sana... Bir müddet sonra Meral Okay rahatsızlanınca Vahide Gördüm geçmiş olsun ziyaretine gitmiş ona. Orada söylemiş Meral Okay, Vahide Gördüme, Son sezonda Hürrem için seni düşünüyorum diye. ifadeleri ile Vahide Gördüm'ün 'Hürrem Sultan' olma hikâyesini anlatmış oldu.
Eki Görüntüle 813099
eskideeeennn çookkkk esskiidennnn buralarda çarşambaları bir harketlenme bir heyecan olurdu tatlı atışmalar eklenirdi ahhh ahhh nerde o eski günler anılarda kaldı şimdi....
Doğru söyledin vallahi , sen hatırlatmasan ben bu akşam dizinin olduğunu bile unutmuşum.. Ahhhhh Meryem ahh , tükettin beni :)
biz anticiler hürroş için izlemiyorduk zaten..biz devam ediyoruz yaaaniii
Ahh ahhhh nerde o eskigünler kızlar ne tatlı tatlı atışır didişirdik demisayfalar boş kalıyor şimdi
çalıkuşu başladı zaten, oraya gel...kamrandan bahsederiz:98:
Ahh ahhhh nerde o eskigünler kızlar ne tatlı tatlı atışır didişirdik demisayfalar boş kalıyor şimdi
Tükettiniz Meryem'imi...... kaderde anti hürremci olmakda varmış :)))
bende katılıyorum yeni hürrem pek hürrem olmamış meryem uzerli onu çok güzel yansıtıyodu yeni hürrem biraz yaşlı kaçmış sanırım
bi de birden bire çok güzel türkçe konuşmaya başlamış tamam dizi itibariyle yaşlanması gerekiyodu biraz ama yaşlılık makyajı da yapılabilirdi ben wilma elles olur diye düşünmüştüm meryem olmazsa