Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
valla canım benim bildiğimde şu, hürrem gitti bi süre sonra geldi memet öldükten sonra, hürremin yaşlanması geldikten sonra oldu...
o dönemde eski hürremle yeni hürrem değiştiği için öyle karışıyor ama hürrem kaçtıktan kısa süre sonra döndü...memetin cenazesinde saraydaymış hürrem...

nergizşah...mustafanın ayşe sultandan olan kızı...
pek tatlı dimi :KK1: vay dili dili, kuş dili dili :KK1:

ama şah sultan giderken mercana sen burda kalacaksın, hünkarımıza sahip çıkacaksın kapı ağalığına devam edeceksin, sana emrim budur demişti, mercan emre itaatsizlik mi etti yani :KK1:
zaten gıcık oluyordum gittiği iyi olmuş ama nereye gittiğini merak ediyorum....
şu mimar sinan olayını biraz detaylandırsalar iyi olurdu, mihriye aşkını itiraf etse ve rüstemle sinan ağa kapışsa falan da azcık aksiyon izlesek... :KK1:ama sinan yok nereye gittiği meçhul :KK9:

sinan yıllar sonra mihrimahın huzuruna tekrar çıkmıycak mıydı

'Yeni Hürrem' Vahide Gördüm, Meral Okay döneminde de düşünülmüş

Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli depreminin ardından yeni Hürrem olarak final sezonunda izleyicinin karşısına çıkan Vahide Gördüm, daha önce de Hürrem Sultan rolü için düşünülmüş.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Muhteşem Yüzyıl'a dair ilginç bir iddiada bulundu. Eyüboğlu, 'Hürrem Sultan' olarak izleyicinin karşısına çıkan ve TV elştirmenlerinden olumsuz yorumlar alan Vahide Gördüm için, "Meryem Uzerli’nin yerine 'Hürrem' olarak 'Muhteşem Yüzyıl'a giren Vahide Gördüm’ün daha Meral Okay ölmeden bu rol için düşünüldüğünü öğrendim" dedi.

Eyüboğlu,bugünkü yazısında yer verdiği "Rahmetli Meral Okay, ‘Muhteşem Yüzyıl’ı tasarlarken son sezonunu sadrazamların savaşı olarak planlamış. O yüzden ‘Hürrem’in yaşlanması lazımdı. Dizi daha başlamadan Meryem Uzerli’ye söylemiş Meral Okay, ‘Yüzün makyajla yaşlanmaya müsait değil. Dizi ne kadar sürer bilemem ama planladığım gibi giderse, son sezonda ancak 5-10 bölüm olursun. ‘Hürrem’in orta yaşlı hali için başka bir isim var kafamda, şimdiden söyleyeyim sana’... Bir müddet sonra Meral Okay rahatsızlanınca Vahide Gördüm geçmiş olsun ziyaretine gitmiş ona. Orada söylemiş Meral Okay, Vahide Gördüm’e, ‘Son sezonda Hürrem için seni düşünüyorum’ diye.” ifadeleri ile Vahide Gördüm'ün 'Hürrem Sultan' olma hikâyesini anlatmış oldu.
$vahide_gordum_hurrem_olma.jpg

'Yeni Hürrem' Vahide Gördüm, Meral Okay döneminde de düşünülmüş

Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli depreminin ardından yeni Hürrem olarak final sezonunda izleyicinin karşısına çıkan Vahide Gördüm, daha önce de Hürrem Sultan rolü için düşünülmüş.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Muhteşem Yüzyıl'a dair ilginç bir iddiada bulundu. Eyüboğlu, 'Hürrem Sultan' olarak izleyicinin karşısına çıkan ve TV elştirmenlerinden olumsuz yorumlar alan Vahide Gördüm için, "Meryem Uzerli’nin yerine 'Hürrem' olarak 'Muhteşem Yüzyıl'a giren Vahide Gördüm’ün daha Meral Okay ölmeden bu rol için düşünüldüğünü öğrendim" dedi.

Eyüboğlu,bugünkü yazısında yer verdiği "Rahmetli Meral Okay, ‘Muhteşem Yüzyıl’ı tasarlarken son sezonunu sadrazamların savaşı olarak planlamış. O yüzden ‘Hürrem’in yaşlanması lazımdı. Dizi daha başlamadan Meryem Uzerli’ye söylemiş Meral Okay, ‘Yüzün makyajla yaşlanmaya müsait değil. Dizi ne kadar sürer bilemem ama planladığım gibi giderse, son sezonda ancak 5-10 bölüm olursun. ‘Hürrem’in orta yaşlı hali için başka bir isim var kafamda, şimdiden söyleyeyim sana’... Bir müddet sonra Meral Okay rahatsızlanınca Vahide Gördüm geçmiş olsun ziyaretine gitmiş ona. Orada söylemiş Meral Okay, Vahide Gördüm’e, ‘Son sezonda Hürrem için seni düşünüyorum’ diye.” ifadeleri ile Vahide Gördüm'ün 'Hürrem Sultan' olma hikâyesini anlatmış oldu.
Eki Görüntüle 813099

ben pek inanmadım bu habere sanki vahideyi seyirciye kabullendirmek için çıkarılmış gibi geldi çoğu kişi beğenmemiş çünkü
hürrem diziden ayrılmasa onu da makyajla olgunlaştırcaklardı
bütün oyunlar aynı duruyo bi tek hürremin mi değişmesi şartmış yani
bana saçma geldi o zaman halitin yerine başka biri niye düşünülmemiş
bence dizi başlarken meryemin bu kadar fenomen hale geleceği tahmin edilmiyodu belki ilk aşamada düşünülmüş olabilir
ama meryem bırakıp gitmeseydi kesinlikle meryem uzerliyle devam edeceklerdi

eskideeeennn çookkkk esskiidennnn buralarda çarşambaları bir harketlenme bir heyecan olurdu tatlı atışmalar eklenirdi ahhh ahhh nerde o eski günler anılarda kaldı şimdi....

Muhteşem Yüzyıl'da bir yeni oyuncu daha! Survivor Hilmicem Atmaca'nın yoldaşı Yavuz rolüyle geliyormuş... Dizide rol kapmak için sakal şart demek :)

eskideeeennn çookkkk esskiidennnn buralarda çarşambaları bir harketlenme bir heyecan olurdu tatlı atışmalar eklenirdi ahhh ahhh nerde o eski günler anılarda kaldı şimdi....

Doğru söyledin vallahi , sen hatırlatmasan ben bu akşam dizinin olduğunu bile unutmuşum.. Ahhhhh Meryem ahh , tükettin beni :)

bugünki fragmanı izlerlen kendi kendime ' Vahide Gördüm' ün yerinde olsaydım,kendim bırakırdım,bu kadar tezatlık bu kadar zıtlık ulu orta görünüyor,Vahide hanım kendini hiç mi izlemiyor allah aşkına,kendini,oyunculuğunu niçin bu kadar ayaklar altına alıyor

geçen hafta bambaşka bir dizi izliyor gibiydim gerçekten muhteşem yüzyıllıktan çıktı dizi çok kötü olmuş
hele vahide gördüm o kadar eğreti durmuş ki hani aksanıyla konuşan hürrem?
kadın zaten kocasından daha yaşlı duruyo
gerçi kim gelse gelsin hürremin yerini asla dolduramaz ama bu daha kötü olmuş:KK6:

Ben Hürremcilerdenim, yeni Hürrem hiç hoşuma gitmedi
daha yaşlı olması, üzerine yakışmayan sözler
Meryem Uzerli'nin söyledikleri de yaptıkları da uyuşuyordu bence rolüyle
Vahide Gördüm'ün ses tonu da rol gücü de Hürremi anlatacak güçte değil bence
izlediğim tek diziydi sanırım izlemeyeceğim bundan sonra

Hürrem, ihtiras, tutku, hırs ve aşk dolu bir karakterdi. Manisa'ya Selim'in gideceğini duyduğunda kazanan oydu ama yüz ifadesinde mazlum gibiydi. Sülümanla sahnelerinde eskiden aşk ve tutku akardı , şimdi abla kardeş muhabbet ediyorlar sanki... Bakalım meşhur şiirler okunacakmı...:KK51:

bende katılıyorum yeni hürrem pek hürrem olmamış meryem uzerli onu çok güzel yansıtıyodu yeni hürrem biraz yaşlı kaçmış sanırım
bi de birden bire çok güzel türkçe konuşmaya başlamış tamam dizi itibariyle yaşlanması gerekiyodu biraz ama yaşlılık makyajı da yapılabilirdi ben wilma elles olur diye düşünmüştüm meryem olmazsa

bende katılıyorum yeni hürrem pek hürrem olmamış meryem uzerli onu çok güzel yansıtıyodu yeni hürrem biraz yaşlı kaçmış sanırım
bi de birden bire çok güzel türkçe konuşmaya başlamış tamam dizi itibariyle yaşlanması gerekiyodu biraz ama yaşlılık makyajı da yapılabilirdi ben wilma elles olur diye düşünmüştüm meryem olmazsa

Çakma Hürrem diye videolar dolaşıyordu bir ara , halen var nette..... Yani onu bile tercih ederdim desem yeridir.Hoş , gayet de güzel di..

X