vahide gördüm tam bir fiyasko!
Berbattt!!!
Valide sultanı oynayan Nebahat Çehre bile daha genç duruyordu.. ayrıca oyunculukta sıfır..
Nasıl devam edicem izlemeye bilmiyorum yani babannem gibi duruyor Süleymanın yanında çok saçma bi seçim olmuş..
izledikçe acaba Vahide mi yapımcıya para veriyor üste oynamak için diye düşünmüyor değilim...
Şimdi netten izledim,
Aman Allah'ım tek kelimeyle felaketti ..
Vahide Gördüm'ü bir sanatçı olarak çok severim,keyifle izlerim ama bu nedir yahu ?
Kadın '' Ben Hürrem '' dedikçe bana baygınlık geldi
Bu kadar mı içi boş bir oyunculuk sergiler yılların usta oyuncusu? Saçı makyajı,görüntüyü vs geçiyorum oyunculuğu felaketti.
Meryem Uzerli ya çıtayı hakikaten cok yukseltmıstı bızı oyunculuğuyla doyuruyordu ya da Vahide hanıma bıseyler olmuş role inanmamış kendini verememiş,o kadar duygusuz oynamış kı sanki demorilize olmuş,kendi de inanmamış hürrem olduğuna da zoraki rolu oynamış gbydi... başka türlü bir açıklama bulamıyorum başarısızlığına ..
Ve Vahide hanımın oyunculuğunu etkileyen en kötü şeylerden biri de ciddi aksan sorunu çok kulak tırmalıyor.
Onun haricinde ; Beyazıt ve Cihangir için seçilen oyuncular muthişti..
Hele cihangir.. aman Allahım çok etkilendim onun sahnelerinde.
Sarı Selim ıımm olmamış sanki oyuncu tecavüzcü olarak hatrımda kalmasından mıdır nedir Sarı Selim'i taşıyamamış,pasif kalmış..
Ve Pargalı.. sesini duyunca bile heyecanlandım umarım sezon boyunca sesiyle bize eşlik eder,yoksa çekilmez bu sezon..
Bence de o veriyordur parayı oynamak için
Artık gözümde usta oyuncu değil . İnsan kendini bilmeden oynarsa usta mıdır?
Ah reyiz ah daha kritikini yapamadan döndün alamanyalaraKeşkem gitmeden önce biraz tüyo verseydin Vahide hanıma
tamam olgunluk olarak belki role oturmuştur biraz da olsa, ama bakışları mimikleriyle heyecanını öfkesini kinini yansıtamamış bence. Biz reyizin bi bakışından beynini okurdukkızlar herşey tadında diye bi program izliyorum orda herkes vahide çok iyi olmuş çok iyi oynamış filan diyo
izliyiciler de çok beğenmiş facebooktan yorumlara bakıyorum da çok iyi oturmuş role filan diyolar
hatta meryem iyi gitti diyenlerde çok yaşlılığı zaten canlandıramazmış
ben de mi bi problem var anlamadım
ben hiç beğenmedim vahideyi
bu arada mihrimah ta hiç yaşlanmamış bari biraz ona da el atsalardı
tamam olgunluk olarak belki role oturmuştur biraz da olsa, ama bakışları mimikleriyle heyecanını öfkesini kinini yansıtamamış bence. Biz reyizin bi bakışından beynini okurduk
Zaten meryem, hürremin yaşlılığını canlandırmayacaktım diye anlatmıştı ayşe arman'a. Mihrimahın yaşlanması olmazdı, onun yaşı genç ama biraz olgunluk verilebilirdi. Sonuçta mustafa da olduğu gibi duruyor. sanırım mihrimaha o olgunluğu da makyajı azaltarak yapmaya çalışmışlar, ama ı ıhh. Mihrimahın güzelliğini gölgelemeyin bence.
yaşlılık derken olgunluğu kastettim zaten
geçen sezonla aynı durması saçma geldi mustafada öyle
ama tabi mahidevran gibi batırsınlar demiyorum kızıama o kadar yıl geçtiği de belli olmalı bence
önceden yazdı canım ,daha hiç kimseye sormadan yazdı kutuya koydu mühürledi,sonra millete sormaya başladı,başından beri kutu da selimin adı yazıyormuş
orasını ben de kaçırdım ama kutu mühürlüydü önceden yazıyordu demekki
kızlar herşey tadında diye bi program izliyorum orda herkes vahide çok iyi olmuş çok iyi oynamış filan diyo
izliyiciler de çok beğenmiş facebooktan twitterdan yorumlara bakıyorum da çok iyi oturmuş role filan diyolar
hatta meryem iyi gitti diyenlerde çok yaşlılığı zaten canlandıramazmış
ben de mi bi problem var anlamadım
ben hiç beğenmedim vahideyi
bu arada mihrimah ta hiç yaşlanmamış bari biraz ona da el atsalardı
Ahhh pargalım ahhh,neydi o sana tazmanyalı baksır giydirdiğimiz günlerrözlemişiz sesini iyi ki ses verdin .
Ben pargalı ...
4 aylık hamile Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem rolünü ruhsal bunalım geçirdiği için bırakıp doğum yeri olan Almanya'ya giden Meryem Uzerli, ayrıldığı sevgilisi Can Ateş'ten 4 aylık hamile.
Meryem Uzerli'nin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Uzerli, kız bebek bekliyor.
Eki Görüntüle 809345