Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yuh lan hürreme bak sanki sen mustafayı ak pak sevdin,bu çocuğa etmediğin kalmadı koynuna soktuğun kadın az daha zehirliyordu.
Sen hala mustafaya çemkir

Yuh lan hürreme bak sanki sen mustafayı ak pak sevdin,bu çocuğa etmediğin kalmadı koynuna soktuğun kadın az daha zehirliyordu.
Sen hala mustafaya çemkir

yapsaydı keşke belki mehmet ölmezdii
taht kavgası işte herşey ne gaddarca

burda kalmaya hevesli olanlar bişey olamıyorlar da,kalmak istemeyenler yükseliyor

oleyy beeeee selim gittiiiiii

şimdi anladım zaten fragmanda ok vurulacakları vurduyduuu

Ben mustafanın yerinde olsam alır başımı giderim tahtınızında sizinde diyerek Bi insan bu kadar üvey evlat muamelesi göremez pehh ya da bunlar şaka

Vahıde gordum hurrem rolune cok gıtmıs tıp olarak da rolu oynama konusunda cok yetersız.olgun sultanı farklı bı kısının oynaması ı yı oldu ama meryemı taklıt edıcegine nebahat cehreyı ornek alsa daha ıyı.ferıhada bıle daha otorıter canlandırıyodu oynadıgı tıplemeyı

mustafaya büyük haksızlık yapılıyo
selim gibi bi beceriksizi nası varis ilan ediyo anlamıyorum
beyazıt bile daha iyi ondan
ya da bunlar rüya filan çıkabilir mi acaba

Son düzenleme:
ben de Vahide Gördüm'e adapte olamadım hala,daha farklı bir oyuncu olabilirdi,mesela tip olarak İdil fırat giderdi ama yeterince ünlü değil işte. Siz hangi oyuncuyu önerirdiniz yeni Hürrem olarak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…