- 27 Ocak 2013
- 2.575
- 1.752
bosa demıyoruz ıbosuz olmuyo,tadı yok dıye yapımcı,yonetmen vb. Herkes anladı da en azından ıbonun sesınden ayrı bırakmadılar bızı.
I love you iborottı,i love you mustiskooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mustafaya büyük haksızlık yapılıyo
selim gibi bi beceriksizi nası varis ilan ediyo anlamıyorum
beyazıt bile daha iyi ondan
ya da bunlar rüya filan çıkabilir mi acaba
ben de Vahide Gördüm'e adapte olamadım hala,daha farklı bir oyuncu olabilirdi,mesela tip olarak İdil fırat giderdi ama yeterince ünlü değil işte. Siz hangi oyuncuyu önerirdiniz yeni Hürrem olarak?
adam anasına çekmiş belli etmiyor ki beceriksizliğini,babası onu sancağında çok başarılı görüyor,terbiyeli,ağır başlı,baksanıza matrak oynarkende kavga çıkarmadı aldı başını gitti falan ,uyumlu bir hal sergiliyor ama içini biz biliyoruz anası gibi
de ben bunu bir araştırayım bakayım ya ,mustafa 2. kez gitmiyormu manisaya :S
Hürrem dedi diye mi Selim'i seçti..
Yoksa o kutuda zaten Selim mi yazıyordu? :44:
Hürrem dedi diye mi Selim'i seçti..
Yoksa o kutuda zaten Selim mi yazıyordu? :44:
bosa demıyoruz ıbosuz olmuyo,tadı yok dıye yapımcı,yonetmen vb. Herkes anladı da en azından ıbonun sesınden ayrı bırakmadılar bızı.
I love you iborottı,i love you mustiskooo
Meded meded bu cihanın yıkıldı bir yanı
Ecel celalileri aldı Mustafa Han'ı
Dolundu mihr-i cemali bozuldu erkanı
Vebale koydular al ile Al-i Osman'ı
Taşlıcalı Yahya Bey'in Şehzade Mustafa için yazdığı mersiyeden bir bölüm
çok ağlayacağız çoooookkkkk...:2: bu olayın bir dizi değil de ,atalarımızın yaptığı bir gerçek olması kanımı donduruyor
mustafa öldürüldüğün de ,yeniçeriler şehzademiz öldüyse oğlu var tahta o çıkar demeleri üzerine oğlunu da öldürtmüş kanuni :26: