Tükenmişlik sendromu yaşadığını söyleyerek Muhteşem Yüzyıl dizisinden apar topar ayrılan ve Almanyaya giden Meryem Uzerli, dizinin yapımcısı TİMSin patronu Timur Savcıdan özür diledi ve şirkete geri döndü.
Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşe yazısında Meryem Uzerli nin Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcıdan açık açık özür dilediğini ve bunun üzerine de TİMSin kapılarının Uzerliye yeniden açıldığını belirtti.
İşte Cengiz Semercioğlunun o yazısı:
Meryem Uzerli yeniden TİMSte
Ayşe Arman ın yaptığı Meryem Uzerli röportajında bebek, hamilelik meselesi çok konuşuldu ama o röportajın satır aralarında başka önemli bir şey daha vardı
Meryem Uzerli açık açık Muhteşem Yüzyıl ekibinden ve yapımcısı Timur Savcıdan özür diledi.
Sevgilisi Can Ateş, Meryem diziyi bıraktıktan sonra bana verdiği röportajda yapımcıya ağır suçlamalar yöneltmişti.
Meryemin adına zor çalışma koşullarıyla ilgili ciddi iddialarda bulunmuştu
İşte Meryem, Ayşeye verdiği röportajda Canın bana söylediklerinin hepsini düzeltti
Çok iyi çalıştık dedik, Hiçbir sorunumuz yoktu dedi, Timurdan özür dilerim dedi
Şimdi tüm bunlardan sonra duyduğuma göre Meryeme TİMSin kapıları yeniden açılmış. Timur Savcı, Meryem Uzerliyle yeniden çalışabileceğinin sinyalini vermiş.
Savcı ve Meryemle geçmişte iki-üç kez yan yana geldim, gerçekten de aralarında patron-çalışan değil, iyi bir arkadaşlık ilişkisi vardı.
Yaşanan kırgınlıklar, o sıcaklığı yok etmemiş gözüküyor.
Yeni bir TİMS projesinde Meryemi görürseniz hiç şaşırmayın.