- 27 Ocak 2013
- 2.575
- 1.752
her insan hata yapabilir, ah keşke aşık olacağımız adamı biz seçebilsek...keşke hiç olmazsa hemcinsinize bu kadar art niyetli yaklaşmasaydınız...çok büyük konuşmuşsunuz...umarım aynı şeylerle karşı karşıya gelmezsiniz...biz kadınlar ne kadar zeki de olsak, malesef aşk konusunda fazlasıyla güçsüzüz...güzelliğinin değerini hangi kadın bilebilmiş ki? aşk uğruna hepimiz hatalar yaptık...kimse bir anneye çocuğunu aldır diyemez bu hakka sahip değil...bu çocuğun babası da olsa..yazık ki, bazı şeylerin geç farkına varıyoruz...bence bir adam seni zor durumda bırakıyorsa, tabiki deşifre edilmeli...herkes bilsin..herkes görsün ki, bir daha biz kadınlar üzülmeyelim...
Ayrıca Meryem Uzerli o kadar saf iyi niyetli ki, bunu o yüz ifadesinden bile anlayabiliyorsun...ben inanıyorum..
artnıyetlılıkle suclanıcak bısey yazmadim.kaldı kı hıcbırımız bırbırımızı bu gıbı ıfadelerle ıtham etme hakkına sahıp degılız.benı asil uzen ve sasırtan meryemı ılahlastırıp her yaptıgını dogru bulanların olması.bır arkadasımızın meryem çocugu aldırmıycagını soylemıs,eee ne de olsa hurremlık var yazdıgını okuyorum ve dızıyle gercegın ayırt edılememesıne kah uzuluyorum kah da bıyık altından guluyorum cıdden.kaldı kı hurrem bıle aılenın onemıne ınanmıs ve koca cıhan padısahını buna ınandırmıs bır kadın.netıce olarak son kez ıfade edıyorum kı can atesın mert bır erkege yakısacak sekılde davranmadıgını dusunuyorum bununla bırlıkte meryemın anne olmak veya bırını evlılıge ıkna etmek vb. Sebeplerle babasız bır cocuk dunyaya getırerek onun mutsuzluguna sebep olmayı goze almasını bencıllık olarak addedıyorum.
Buyuk konustugumun farkındayım ama ben asık olmasın,askı ıcın hata yapmasın demıyorum.bılınclı olarak babasız bır cocuk dunyaya getırmeyı planlamasına karsıyım.benım basıma gelırse de kader derım,buyuk konusmayla kaderın degısecegını sanmıyorum.sız de buyuk konusuyosunuz umarım sız de kendınız veya cok yakın bır akrabanızda aynı durumu yasayıp da kınamak veya kurtajı onaylamak durumunda kalmazsınız.allah herşeyın hayırlısını nasıp etsın cumlemıze