Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Muhteşem yüzyıla döneceğini sanmıyorum. Vahide Gördümle çalışmaya başladılar çekimler çoktan başlamıştır. Meryem sadece yapımcıyı değil tüm izleyenleri yüz üstü bıraktı. Artık ne onunla ilgili haberler umrumda ne de çekeceği yeni bir diziyi izleyesim yok..

muhteşeme zaten dewam edemez belkı ılerde başka bı dızı ıcın olabılır, Meryem cok doğal temız bır kız Almanyada yetısıtıgı ıcın turkler gb ıcınde fesatlık yok ınsallah onun ıcın her sey güzel olur...

Keşke diziye dönse ama sanmıyorum..
Vahide Gördüm ü çok seviyorum ama ben yakıştıramadım bu role...
İzlemeyeceğimi hissediyorum diziyi:KK50::KK50::KK50::KK50:

Meryem Uzerliyi çok beğendiğimi söyleyemem ama Vahide Gördüm ünlü usta bi oyuncu olmasına rağmen hiç olmadı oraya ne bileyim bi tuhaf durdu o rol üstüne belki dizinin ilk başında valide sultanı oynayabilirdi.. Belki erken yorum yapıyoruz belki de izleyince görücez ama.. (Meryem Uzerliye de üzüldüm eğer anlattıkları doğruysa ve bekar bi anne olacak sevgilisi bırakmışsa yazık doğrusu..)

hamile olmasaydı belkide dönerdi vahide gördümüde sonlarında oyantırlardı yaslanmış olarak çünkü fragmanı çıktı diye ama hamile hamile nasıl oynayacak olmasaydı kesin devam ederdi,ama keşke dönse bari biraz daha oynasa fazla şişmeden karnı onsuz nasıl olucak bakalım dizi:KK43:(

Muhteşem Yüzyıl'da yeni karakter: Nurbanu Sultan
m0gy.jpg

kızdaki o bakışta ne oyle kesecek sankı :)
alttakı resmı nıe yuvarlak ıcıne almışlar terlemıs mı o

Fettan bakış yapmaya çalışmış ama bi gözü aya bi gözü güneşe bakıyor sanki:KK53:

Terlemiş gerçekten,benim de ilk o çekmişti dikkatimi. Bi de deodorant reklamında oynuyor, o markayı kimse almaz artık:KK9:

şu merve boluğur hiç uymamış çok yapmacık bakışları tarzı ne bileyim sevemedim bu kızı bi türlü:KK37:

hemen hemen yazılarlardan aynı sonuç ve düşünce çıkıyor. VAHİDE GÖRDÜM iyi bir oyuncu ama bu diziye bir kaç beden büyük gelmiş,o kadar ugraştılar dizinin iptali için ama bu sezon buna gerek kalmayacak.zaten kimse izlemeyecek gibi

vahide gördüm olmaz dedi okadar seyirciler senaristler dinlemedi,reytinglerde senaristleri dinlemiyecek

şaşımış meğersem o kız be yaaa....yazıkkkk koskoca şehzade ye bula bula o şaşıyımı buldular.....

şaka bi yanada hatun resimlerine hiçmi bakmamış bu böyle olmamış diye...insan kendini izleyiciye rezil edermi tamam tek kaş havaya kalksın ama diğerindeki şehlalığı fark etmiyorsa yaptığı işin olup olmadığının farkına varamazki ıhhhh olmamış...

yorumlara bakiyorum da cogu kisi diziyi izlemiycem demis ama ilk bolumu meraktan hepinizin izleyeceginden eminim:KK1::KK1:buna bende dahil:KK1:

sörvayvırın almedası ve meltem cumbulda diziye katılmışmış:44:..
meltem cumbul hürreme karşı sarayda yerini alacakmış..
meltem cumbulu severim, bi koca seçmede yeteneksiz:KK53:

X