evet canım meltem cumbul -fatma hatun -olarak karşımıza çıkıyor süleymanın kardeşi rolünde....sörvayvırın almedası ve meltem cumbulda diziye katılmışmış:44:..
meltem cumbul hürreme karşı sarayda yerini alacakmış..
meltem cumbulu severim, bi koca seçmede yeteneksiz
ağzunuzu yüzünüzü gözünüzü yiriiiimmmm,hepiciğinizinnn...ne olursa olsun bu diziyi asla bırakmam,mihrimah büyüdüğünde ne kadar yadırgamıştık,oysa şu fragmanlarda en ısındığpım karakter oldu...bence mervede öyle olacak...beyazıt a çok üzülecem,bu sezon bol göz yaşım olacakkkk....yavrrruuularııım yirim siziii bennnMuhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Rüstem Paşa Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Şehzade Cihangir Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Şehzade Selim Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Şehzade Bayezıd Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Mihrimah Sultan Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Mahidevran Sultan Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Hürrem Sultan Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Şehzade Mustafa Tanıtım - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 4.Sezon - Sultan Süleyman Tanıtım - YouTube
Sakal bıraktım beni diziye alırlar diye, git sen kuzenimizi al iş mi şimdi bu ?
patron uzun zamandır foruma geldim şunu görünce koptum . sen yeter ki iste biz o seti basar kanuniyi kaçırır seni kanuni yaptırırız
Hürrem tipim değil maalesef...
ben başka bir rolde çıkacaktım da bulamadım tam rolü ama sakallar göbeğe değdi deyecek artık alsınlar kadroya da
Meryem uzerli'nin diziden istedigi parayi alamadigi icin ayrildigini saniyordum fakat gercek nedenini ogrenince kendisine saygi duydum Rahmine dusen, atan bir cani kimsenin durdurmasina izin vermemis. Anne olma istegini anliyor, kendisini bu cesur tavrindan dolayi tebrik ediyorum.
Guzel kadin, oyunculugu harika, istedigi zaman dizilerde rol bulabilir. Ben de bayila bayila izlerim.
Muhtesem yuzyila gelincee yeni hurremin role yakismadigini soylemistim. Hala ayni fikirdeyim. Simdi kuzey guneyde kivancin yerine yaslanmisi olarak ibrahim tatlisesi koysan izlenir mi. Ayni sey olmus...
Ama hurrem disinda yeni kadro super. Aras bulut selimin buyumus haline daha cok uyabilirdi bence. Ilk bolumy hurremi gormezden gelerek izleyecegim merak ediyorum :)
şah sultan gitti bari onun kostümlerini melteme giydirsinler, yazık masraf olmasın.. ne de olsa bacılarMeltem Cumbul, Muhteşem Yüzyıl kadrosuna katıldı.
Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleymanın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşanın eşi Fatma Hatunu canlandıracak.
Eki Görüntüle 798025
Eki Görüntüle 798026
Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından sonra kadrosuna kattığı ünlü isimlerle iddiasını devam ettiriyor. Şimdiki transfer haberi ise Berrak Tüzünataç'tan geliyor
Eki Görüntüle 798034
Muhteşem Yüzyıl transfere doymuyor. Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin ayrılığından sonra kan kaybeden dizi, iddialı isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.
Diziye Meltem Cumbul'dan sonra güzel oyuncu Berrak Tüzünataç da dahil oldu. Tüzünataç, dizide Şehzade Mustafa'nın büyük aşkı Mihrünnisa karakterini canlandıracak.
Meltem Cumbul, Muhteşem Yüzyıl kadrosuna katıldı.
Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleymanın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşanın eşi Fatma Hatunu canlandıracak.
Eki Görüntüle 798025
Eki Görüntüle 798026
konuya yeni anket ekledim ...