her insan hata yapabilir, ah keşke aşık olacağımız adamı biz seçebilsek...keşke hiç olmazsa hemcinsinize bu kadar art niyetli yaklaşmasaydınız...çok büyük konuşmuşsunuz...umarım aynı şeylerle karşı karşıya gelmezsiniz...biz kadınlar ne kadar zeki de olsak, malesef aşk konusunda fazlasıyla güçsüzüz...güzelliğinin değerini hangi kadın bilebilmiş ki? aşk uğruna hepimiz hatalar yaptık...kimse bir anneye çocuğunu aldır diyemez bu hakka sahip değil...bu çocuğun babası da olsa..yazık ki, bazı şeylerin geç farkına varıyoruz...bence bir adam seni zor durumda bırakıyorsa, tabiki deşifre edilmeli...herkes bilsin..herkes görsün ki, bir daha biz kadınlar üzülmeyelim...
Ayrıca Meryem Uzerli o kadar saf iyi niyetli ki, bunu o yüz ifadesinden bile anlayabiliyorsun...ben inanıyorum..
çok çelişkili ifadeleri var evet.Can beni kullanıyordu diyor,adamın pek sağlam ayakkabı olmadığı belli.Biz bile anlıyoruz.Madem öyle devam etmesin.İnsan çocuğunun babasını seçmez mi hem!Böyle kötü adamdan çocuk doğurmasın.Hırsızdan çocuk yapar mı mesela?
her insan hata yapabilir, ah keşke aşık olacağımız adamı biz seçebilsek...keşke hiç olmazsa hemcinsinize bu kadar art niyetli yaklaşmasaydınız...çok büyük konuşmuşsunuz...umarım aynı şeylerle karşı karşıya gelmezsiniz...biz kadınlar ne kadar zeki de olsak, malesef aşk konusunda fazlasıyla güçsüzüz...güzelliğinin değerini hangi kadın bilebilmiş ki? aşk uğruna hepimiz hatalar yaptık...kimse bir anneye çocuğunu aldır diyemez bu hakka sahip değil...bu çocuğun babası da olsa..yazık ki, bazı şeylerin geç farkına varıyoruz...bence bir adam seni zor durumda bırakıyorsa, tabiki deşifre edilmeli...herkes bilsin..herkes görsün ki, bir daha biz kadınlar üzülmeyelim...
Ayrıca Meryem Uzerli o kadar saf iyi niyetli ki, bunu o yüz ifadesinden bile anlayabiliyorsun...ben inanıyorum..
Ayrıca güzel kadınsa güzelliğinin değerini bilsin,birlikte olucağı insanı seçsin.Başka talibi mi yoktu yani!Senin tipsiz bulduğun insandan çocuk bile yapmaya kalkıyor işte.Kafalamaya kalkmıyorsa da hiç birlikte olmasın.Ben de güzel buluyorum ama hiçbir erkeğin de meryemi beğendiğini görmedim.Hep oldukça olumsuz yorumlar yapılıyor fiziği hakkında çevremdeki erkekler tarafından.
çok çelişkili ifadeleri var evet.Can beni kullanıyordu diyor,adamın pek sağlam ayakkabı olmadığı belli.Biz bile anlıyoruz.Madem öyle devam etmesin.İnsan çocuğunun babasını seçmez mi hem!Böyle kötü adamdan çocuk doğurmasın.Hırsızdan çocuk yapar mı mesela?
kırmızıyla işaretlediğim yerlerde anladığım kadarıyla kıskançlık sezdim meryeme karşı,
öyle olmasa bu kadar ön yargılı ve acımasızca eleştirmezdiniz...
afedersiniz ama ifadelerinin neresi çelişkili adam kendini önceleri çok farklı göstermiş,
artı meryem Türkiyede çok yalnızdı insan boşlukta olunca hatalar yapabilir,meryemin tek suçu bu adama inanmak ve güvenmekti iyi niyetinin duygularının kurbanı oldu...
kırmızıyla işaretlediğim yerlerde anladığım kadarıyla kıskançlık sezdim meryeme karşı,
öyle olmasa bu kadar ön yargılı ve acımasızca eleştirmezdiniz...
afedersiniz ama ifadelerinin neresi çelişkili adam kendini önceleri çok farklı göstermiş,
artı meryem Türkiyede çok yalnızdı insan boşlukta olunca hatalar yapabilir,meryemin tek suçu bu adama inanmak ve güvenmekti iyi niyetinin duygularının kurbanı oldu...
Kızlarrhayrola
la bu kadında dizide oynuyo olay...diziden kaçıyo olay..gebe kalıyo olayyyy.....
çok tatlılar yaaaaa
sefiyorum sizi kızçeler...artık şimdi vahide düşünsün bundan sonra adımlarına tikkat etsin
işte yeni şehzadelerimizzzzz....
Eki Görüntüle 787716
Eki Görüntüle 787717
cihangirrrr
Eki Görüntüle 787724
nurbanu sultan
Eki Görüntüle 787725
atmaca (sanırım yeni favorim bu olacak)
Eki Görüntüle 787726
sarı selim
Eki Görüntüle 787727
beyazıt
Eki Görüntüle 787728
o dekolte nedir öyle, vamp kadın imajı vermeye çalışmalar filan..... benim nazarımda itici ayşegül kimliğinden ağzıyla kuş tutsa kurtulamaz
itici şeyyy..gelin kaynana toprağından olurmuşşşş..
hürremin gelininden ne beklenir
allah korusun kaderi benzemesin de canım ben korkarım böyle şeylerden,ama isim güzel gerçekten.Dizide cihangirin o küçük haline bayılıyordum çok tatlıydıııı =)))) O kadar çok seviyordum ki oğlum olunca adını cihangir koyacağımmm =))))
işte yeni şehzadelerimizzzzz....
Eki Görüntüle 787716
Eki Görüntüle 787717
cihangirrrr
Eki Görüntüle 787724
nurbanu sultan
Eki Görüntüle 787725
atmaca (sanırım yeni favorim bu olacak)
Eki Görüntüle 787726
sarı selim
Eki Görüntüle 787727
beyazıt