Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

artnıyetlılıkle suclanıcak bısey yazmadim.kaldı kı hıcbırımız bırbırımızı bu gıbı ıfadelerle ıtham etme hakkına sahıp degılız.benı asil uzen ve sasırtan meryemı ılahlastırıp her yaptıgını dogru bulanların olması.bır arkadasımızın meryem çocugu aldırmıycagını soylemıs,eee ne de olsa hurremlık var yazdıgını okuyorum ve dızıyle gercegın ayırt edılememesıne kah uzuluyorum kah da bıyık altından guluyorum cıdden.kaldı kı hurrem bıle aılenın onemıne ınanmıs ve koca cıhan padısahını buna ınandırmıs bır kadın.netıce olarak son kez ıfade edıyorum kı can atesın mert bır erkege yakısacak sekılde davranmadıgını dusunuyorum bununla bırlıkte meryemın anne olmak veya bırını evlılıge ıkna etmek vb. Sebeplerle babasız bır cocuk dunyaya getırerek onun mutsuzluguna sebep olmayı goze almasını bencıllık olarak addedıyorum.
Buyuk konustugumun farkındayım ama ben asık olmasın,askı ıcın hata yapmasın demıyorum.bılınclı olarak babasız bır cocuk dunyaya getırmeyı planlamasına karsıyım.benım basıma gelırse de kader derım,buyuk konusmayla kaderın degısecegını sanmıyorum.sız de buyuk konusuyosunuz umarım sız de kendınız veya cok yakın bır akrabanızda aynı durumu yasayıp da kınamak veya kurtajı onaylamak durumunda kalmazsınız.allah herşeyın hayırlısını nasıp etsın cumlemıze

Herkesin görüşü dusuncesi elbette farklidir ama bir cani almanin okadar kolay bir sey olduğunu sanmıyorum sonuçta o bebegi oldugunu hamile olduğunu öğrendiği andaki şoku ve sonraki anlarını bi düşünsenize anne olanlar iyi anlar sanirim kocanız aldiralim ya yeterince çocuğumuz var istemiyorum ben bunu dese aldirirmiydiniz hemen?Ustelik bu çocuğun olmasına sebep kendisiyken.korunmak istemeyip zevkini düşünürken iyi sorumluluga gelince yok .E tamam olmasin zaten kiz da donsun bana babalik yapsın çocuğuna demiyor bu saatten sonra asla olmaz diyor meryem de .Evet ortada evlilik dışı yaşanan kültürümüze uymayan seyler var ama bunun sorumlusunu meryem gibi gösterip senin gerçek yüzünü gördüm bilmem ne diyecek kadar BEYNI UCKURUNDA bir adam var.
Can ateş zaten bir hicti kendini bikaç gazeteciler meryem in yanında çekince büyüdüğünü sandi ama aslinda küçüldü Meryem den uzak durur inşallah hep bu saatten sonra bu adamdan iyilik gelmez çünkü o kazada o cocuga .hem kızın ailesi hos karsiladiysa bebegi kime ne.iyi bir ailede yine yetişir .Baba eksikligi sorun degil.Benim annem hem annemdir hem babam inanin babam olsaydi suan hayatta hersey daha zor olurdu benim için bazen eksikliği iyidir boyle adamların.

Yani Meryem çocuk değil ki Almanya'da hayatı olmuş, erkek arkadaşları da olmuştur ne yani burada mı tuttu saflığı. Orada da filmlerde oynamış. O kadar ay çıktılar hatta sene yani anlaşamadıklarını anlamak, onun popülerliğini kullandığını anlamak bu kadar mı uzun sürdü adam kilo aldın kilo ver diyor, kıyafetlerini beğenmiyor, gazetecilerin önüne neden çıkmıyorsun da arka kapıdan çıkmak istiyorsun diye bağırıyor hem de dediğine göre tükenmişlik sendromunda ama bu adamdan çocuk yapıyor. Hastanede tedavi görürken mutlaka ilaçlar vermişlerdir 4 aylık diyorlar bi, bir 3 aylık diyorlar. Meryem ne zaman gitti son 3 bölüm muhteşem ne zaman bitti haziranda biz ağustostayız. 4 aylıksa daha buradaymış işte. Öğrendiğinde apar topar gitti işte belki Can'ın kabul etmek istemeyeceğini ve hamile olduğunu vücudundaki değişikliklerden anlayacağını bildiğinden kaçtı sonra da ay haberim yoktu gebe olduğumdan durumu yarattı belki gerçekten vazgeçemeyecek kadar çok seviyordu. Sonuç olarak günah çıkarma gibi bir şey olmuş kimsenin hatası yok, suçu yok çalışma ortamım iyiydi o zaman daha ilk gittiğinde açıklama yapsaydı da yapımcıları kimse kötülemeseydi. Hayır onların suçu yok hata bende diyebilseydi hiç mi hali yoktu. Bu özürler hiç birşeyi çözmez ki iş ahlakı diye bir şey var hiçbirşey demeden gitmek saygısızlık. Hayırlı uğurlu olsun bebeği babasız büyütsün umarım sağlıklı biri olur. Babasının onu istememesinin ezikliğini yaşamaz.

sonuna kadar katılıyorum cnm yazdıklarına,
sonuçta hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz yarın ne olacağımızı kim bilebilir ki
karşıdan ahkam kesmek çok kolay...

kırmızıyla işaretlediğim yerlerde anladığım kadarıyla kıskançlık sezdim meryeme karşı,
öyle olmasa bu kadar ön yargılı ve acımasızca eleştirmezdiniz...

afedersiniz ama ifadelerinin neresi çelişkili adam kendini önceleri çok farklı göstermiş,
artı meryem Türkiyede çok yalnızdı insan boşlukta olunca hatalar yapabilir,meryemin tek suçu bu adama inanmak ve güvenmekti iyi niyetinin duygularının kurbanı oldu...

kesinlikle ta kendisi de diyor zaten güvencek birini aradim diye ve ayrica herkes diyor ya hani safmiymis anlamamis mi bukadar kötü davranirken diye anlamamamistir tabi sonuçta başta herşey cok güzelmis sonradan boyle adam buna kotu davranmaya baslamis.kaldi ki artik olan olmuş bence meryem uzerli en doğru karari verdi böyle karaktersiz bor adama ihtiyacı yok ve de boyle karaktersiz bi adamin babaligina da ihtiyacı yok

ben röportajını okudum ve üzüldüm meryem uzerli için
can bey zaten playboyun teki yıllarca ebru akelle cıktı
ebru akel evlenir diye boşa bekledi şimdi coluk cocuğa karıştı cok şükür
meryemde yalnızlıktan sarılmış adama
umarım bebeğiyle birlikte huzurlu mutlu bir hayat sürer
ayrıca koyu saç cok yakışmış maşallah

yahu kardesım bırını koruycam dıye bı baskasına nıye camur atıyosun.benı gordun mu de meryemı kıskanacak kadar vasat bır tıp oldugumu dusunuyosun.bır beren saat,tugba buyukustun ya da berguzar korel degıldır tip olarak ama ben meryem uzerlıyı tıp olarak begendıgımı,jestlerınin,mımıklerının cok hosuma gıttıgını burda defalarca yazmıs ınsanım.arkadas ortamında mevzu acıldıkca ya da dızıyı ızlerken aıle ortamında ne zaman guzel kadın,bu rolu baskası oynasa bu dızı bu kadar tutmazdı vb. Bır konusma yapsam erkeklerın tam tersı yorumlarıyla karsılasıyorum.hatta bır keresınde bı erkek akrabam meryemı begenmedıgını,yuzunu balıga benzettıgını soylemıstı de sasırmıstım.sonucta erkek gozuyle gormuyoruz ve bızım cok begendıgımız bırı erkeklere cekıcı gelmeyebılır cunku bızım gozle begendıgımız onların duygularını harekete gecirmeyebılır.
Can atese guvenmıs,sevmıs olması da degıl benım elestırdıgım konu degıl.ben de sevdım,ınandım,cok sukur hata yapıcak kadar gozum donmedı,elbette donebılırdı ama onemlı olan hata yapması,kullanıldıgını bıle bıle kendını kaptırması degıl hıc sucu olmayan bır bebege bu hatanın bedelını odetecek olmasinı kabul edemıyorum.cınsellık yasının gıtgıde dustugu bır ulkede cok genıs bır yas skalasına hıtap eden bır ınternet sıtesınde bu davranısı destekler yorumlar yapmanızı elestırıyorum.burada bu yorumları okuyan,ornek alan gencler olabılır.bence en guzelı yorumlarımızı yaparken ucunun nereye dokunucagını ıyı dusunelım.dogru yol bırdır ve allah hıcbırımızı dogru yoldan ayırmasın arkadaslar

la bu kadında dizide oynuyo olay...diziden kaçıyo olay..gebe kalıyo olayyyy.....

Nee hürroşmuşş ayolll yıktı gçti burayıda

çok tatlılar yaaaaa
sefiyorum sizi kızçeler...artık şimdi vahide düşünsün bundan sonra adımlarına tikkat etsin

En azından ağzı yüzü ayrı oynamayacak vahide'nin,sizin lokum gibi olmasında

Dizide cihangirin o küçük haline bayılıyordum çok tatlıydıııı =)))) O kadar çok seviyordum ki oğlum olunca adını cihangir koyacağımmm =))))

hahayyyt,sulumanın tıpe gelll.pozlara bak
aras bulut sarı selım olucak denıyordu.ben de beyazıt rolune daha cok yakısır dıye yorum yapmıstım hatta.en sonunda beyazıt olmus.yakışırrr

Bu resmi hatırlıyorum göğüslerine silikon yaptırdıktan sonra bir davete katılmıştı yeni büyük göğüslerini sergilemişti o kıyafetiyle. Hiç beğenmem soğuk nevale. Zaten bir iş kaptığı yok kuzey güneyde oyamıştı orda da hiç beğenmemiştim izlemiyordum zaten. Muhteşemle ses getirecek işte sözde. Ben zaten muhteşemi artık izlemicem.

Dizide cihangirin o küçük haline bayılıyordum çok tatlıydıııı =)))) O kadar çok seviyordum ki oğlum olunca adını cihangir koyacağımmm =))))
allah korusun kaderi benzemesin de canım ben korkarım böyle şeylerden,ama isim güzel gerçekten.

nurbanu sultan hariç hepsi de çok uymuş.özellikle cihangir güzel olmuş gerçekten.

bu akşam saat 21.30 da star tv de yeni fragman yayınlanıyor kızlar,ben izlemiyorum ama izleyenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…