- 18 Ağustos 2009
- 4.942
- 3.431
Kızlarr meryem hamileymışş evet..ah yavrucuum kıyamam adam bebeği istmemişş aldır demiş diziye güvenmiş aldırmak zorunda kalır diye.meryemde bebeğimi doğurucam nolursa olsun demiş basmış gitmiş. ulen gerçekte de eli öpülcek kadınmış be hürrem ruhu var tabikeşke geri gelseee keşke
ben can ateş ten hiç hoşlanmıyordum.. kıza bi kelek atacağı tipinden belliydi zaten
kesinlikle katılıyorum bana çok içten geldi anlattıkları çünkü can ateşin dediği gibi ilişki arkasından konuşmak olsa niyeti çekip almanya ya gidip de ben tek basima dogururum demezdi .kiz gayet içten doğa bir şekilde anlatmis saf rolü olamaz bu .o can ateş kizi begenmiyormus birde ne şaşırdım ayna verelim bu adamın eline.meryemi burada doğal olduğu için , saf ve içten olduğu için sevmedikmi??
gerçekten bugünki yazıda bunu birdaha gördüm....
anlattıkları çok doğru, yabancı biri bu ülkeye gelmiş...dilini yolunu huyunu suyunu bilmediği bir ortama ayak uydrmuş,
işindede çokta başarılı olmuş biri...zaten benimde hatalarım vardı demiş.
bazı insanlar aşırı duygusaldır melankolidir....demekki meryemde böyleydi
o pis herifin ilgisine muhtaç hissetti kendini.....yani tüm olumsuzluklara rağmen denize düşün yılana sarılır misali bir ilişki olmuş..
ve röportajındada dediği gibi kelebek ödülü gecesi konuşması çok gergin , karmaşık sitemkardı...
o anlattıklarını yaşadığına inanıyorum ben...
artı o pis herif bence anlattığıı gibidir...basit kadın avcısı herif, ödül geceside meryem sahneye çıkarken , poposuna vurmadımı...
herif param var yer içerim, gezerim yatarım kalkarım iş ciddiyete geldimi sallarım diyor heralde...
ama meryemin ne onun parasına, ne şöhretine nede başka bişeyine ihtiyacı yokmuş, sadece sevgiye samimiyetine ihtiyacı varmış oda malesef o zayıf herifte yokmuş...
sonra koca adam kız korunamam demiş...her erkek gibi kendi zevkini düşünüp geriçekilme ile korunmuş....bu ne savsaklıktır yaa
sonra kalkıpta türkiyede birsürü çocuk aldıran kadın var demesi......kadınlara baktığı göz bu işte.....
meryem doğurmak istemeside çok normal maddi imkanı var kendi ailesi yanında....ve ailesinde gebelikle ilgili sorun varmış...belki bu bebeği aldırsa birdaha anne olamayacak???(BENİM BİR YAKINIM İLK BEBEĞİNİ ALDIRDI VE 15 SENELİK EVLİLİK BOYUNCA 5 TÜP BEBEK ÖNCESİ TEDAVİ AMELİYATLAR VS. HALA YOK BEBEK) OLABiliyor bu durum...
sonra doğacak bebek hiçbirzaman baba objesi görmeyeceği için annesine bunun sıkıntısını yaşatmaz...
büyüdüğündede anlayacağı dilden anlatır...
kısaca karşımda doğal ,entrikasız bir kadın gördüm.....yolu açık olsun bebeğini hayırlısı ile doğursun....
kesinlikle katılıyorum bana çok içten geldi anlattıkları çünkü can ateşin dediği gibi ilişki arkasından konuşmak olsa niyeti çekip almanya ya gidip de ben tek basima dogururum demezdi .kiz gayet içten doğa bir şekilde anlatmis saf rolü olamaz bu .o can ateş kizi begenmiyormus birde ne şaşırdım ayna verelim bu adamın eline.
ayrıca bilmiyorum okudunuz mu haberi Nebahat çehre de can ateşe arka çıkmış inanamiyorum ya demişki bi insan zorla baba yapılmaz istemiyorsa aldirilir ben iki evliligimdede hamile kaldım kürtaj yaptırdım demis
Bır laf vardır herkesın dogrusu kendıne dıye ama cok da yanlıstır aslında.cunku dogru 1 tanedır.bu konuda da tek dogru (hem ahlakı,hem dını,hem toplumsal,hem de psıkolojık acıdan bakarsak) bebeklerın evlılık sonucu meydana gelmesının normal kabul edıldıgı bır dunyada evlılık dısı cocuk dogurmamak gerektıgıdır.bazı arkadaslar parası var,etrafında baba olmayınca babasızlıgı hıssetmez demıs.para herseyı cozmeye yetıyor mu yanı?hem cocuk magarada mı buyuyecek kı hıc baba gormesın?ıyı bır aıle bır ınsana verılen en buyuk nımetlerdendır.anne baba sevgısının ınsan hayatında yerı buyuktur ve nebahat cehreye de katılıyorum.bır ınsan ıstemıyosa zorla baba yapılmaz,sonucları agır olur.meryemın oyle nıyetı yok demeyın.bellı kı bebek davasına can atesı kafalayacagını dusunuyodu,olmayınca da orda burda adamı lanse edıp rezıl etmeye calısıyo.elbet kı mert bır erkege yakısan evladına,cocugunun annesıne sahıp cıkmasıdır.bununla bırlıkte yapmıyosa da zorlamak yanlıs.sadece anne olmak ıcın babasız cocuk dogurup hep bır yanı eksık yasamasına sebep olmak bencıllık
Yazımı bir kere daha okursanız can ateşi savunmadığımı anlarsınız.kaldı ki kimi niye savunayım!sadece doğruları yazıyorum.mert bir erkek çocuğunu ve çocuğunun annesini sahipsiz bırakmaz diye yazmıştım.Bununla birlikte herkes anne,herkes baba olamaz ve maalesef ki toplumumuz bunun bilincinde olmadığı için herkese annelik babalık misyonunu yüklemeye kalkıyoruz ve ebeveyn olmaya hazır olmayan insanlar yüzünden psikolojisi sağlıksız bireyler yetiştiriyoruz.Ben hiçbir konuda da çıkıp kürtaj yaptırmayın,günahtır diye fetvamsı bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum.Çünkü bir insana sunulan en güzel şey yaşamak değildir.Hayat güzel ama herkes için eşit koşullar olmadığını düşünürsek dünyaya gelmemeyi tercih edecek kişi sayısı hiç de azımsanıcak kadar değil.Kendi adıma konuşayım biraz özel olacak ama hiç anlaşamayan,sürekli kavga eden annemle babamın hep ayrılmasını istemişimdir için için;karşımda hiçbir zaman birbirini seven bir anne baba modeli olmadı;böyle bir hayata gelmeyi mi yoksa gelmemeyi mi tercih edersin deseler elbette 2.yi tercih ederdim.Bununla birlikte çok şükür babam ve annem evliydiler ve onların istemediği bir çocuk değildim ancak meryemin bebeği hep babası tarafından istenmeyen bebek psikolojisini yaşayacak.Kürtaj için günah dersiniz ama zina için,hatta kadının zina ettiğini açıkça lanse etmesi için ve de yok ben korunamam,sen korun gibi çok mahrem açıklamaları için günah demezsiniz.Bir söz vardır ibadet de gizli,kabahat de...Evlilik dışı cinsel hayatını bu kadar ayrıntılandırarak anlatmak da günah ama yine de şu bir gerçek ki neyin günah neyin sevap olduğunu biz değil allah bilir.Burda kürtaj günah,bilmemne sevap gibi yorum yapmak bize düşmez.Son olarak adamın çocuğuna sahip çıkması gerekir lakin bunu yapmıyorsa da bencillik yapıp anne olmak için o çocuğu dünyaya getirmemek en doğrusu.Ayrıca güzel kadınsa güzelliğinin değerini bilsin,birlikte olucağı insanı seçsin.Başka talibi mi yoktu yani!Senin tipsiz bulduğun insandan çocuk bile yapmaya kalkıyor işte.Kafalamaya kalkmıyorsa da hiç birlikte olmasın.Ben de güzel buluyorum ama hiçbir erkeğin de meryemi beğendiğini görmedim.Hep oldukça olumsuz yorumlar yapılıyor fiziği hakkında çevremdeki erkekler tarafından.can ateşi savunduğunuza inanamıyorum esefle kınıyorum sizi
çok güzel bir kadın neden can ateş gibi tipsizi kafalamaya çalışsın ki
merhameti olduğundan çocuğu aldırmamış günah ya ne kadar kolay söylüyorsunuz kürtajı diyecek söz bulamıyorum
Meryem'in röportajını okudum bazı yerlerde samimi gelse de yine de çok ısınamadım bilmiyorum belki de diziyi öyle terketmesinin kızgınlığını atamadığımdandır ne olursa olsun yine de öyle kimseye haber vermeden çekip gitmemeliydi özür herşeyi yoluna koyacak mı o yapımcı üç bölümü çekecek bitirecek diye nasıl stres oldu kimbilir hele oyuncular çok büyük ayıptı yaptığı açıklardı anlatırdı anlarlar ya da anlamazlar ama söylemiş olurdu. Hamilelik olayına gelince bu kadın 4 aylık hamile ama bazı ilaçlar kullanmış bu dönemde korkmuyor mu bebeğine bir şey olmasından. Hem ben korunamazdım diyor ama Can'ın korunmasını sağlamıyor başka yollarda var bunun için. Çocuğu isterse doğursun büyütsün her neyse anlamadığım başka noktada madem Can onu kullandı, sevmiyordu neden arkasından Almanya'ya gitti gitmeyebilirdi bırakabilirdi artık popülerliği de kalmadı. Her kadın bebeğini dünyaya getirmekte özgürdür ama baba Türkiye'de ve çocuğu istemiyor anne Almanya'da ve çocuk babasız büyüyecek. O çocuğun psikolojik olarak yaşayacaklarını neden düşünmüyorlar ben anne olmak istiyorum ne bileyim bencilce geliyor bana diğer yandan kıyabilir miyim bir çocuğa kıyamam. Diziden hamile olduğu için ayrıldığını düşünüyorum açıkçası zaten o zamanlara denk geliyor 2 ay anlamadım diyor nasıl anlamazsın relg olmayınca insan şüphelenmez mi vücudunda ki değişiklileri anlamaz mı geliyor Can anlıyor göğüslerin büyümüş diye. Dizi tazminat davası açmasın diye bir kurgu mudur bilemiyorum. İki insanın ayrılması ve çocuğun olmadı başka şey ama hiç evlenmeden çocuk sahibi olmak hele de baba istemiyorsa çok zor o çocuk için. Allah yolunu açık etsin artık. Almanya'da çevresiyle, arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşasın ama Türkiye'ye döner bir dizi de oynarsa hiçte izlemem. 3 sene buradan ekmek yiyip arkanı dönüp gitmek bu kadar kolay olmamalı.
Ayrıca güzel kadınsa güzelliğinin değerini bilsin,birlikte olucağı insanı seçsin.Başka talibi mi yoktu yani!Senin tipsiz bulduğun insandan çocuk bile yapmaya kalkıyor işte.Kafalamaya kalkmıyorsa da hiç birlikte olmasın.Ben de güzel buluyorum ama hiçbir erkeğin de meryemi beğendiğini görmedim.Hep oldukça olumsuz yorumlar yapılıyor fiziği hakkında çevremdeki erkekler tarafından.
çok çelişkili ifadeleri var evet.Can beni kullanıyordu diyor,adamın pek sağlam ayakkabı olmadığı belli.Biz bile anlıyoruz.Madem öyle devam etmesin.İnsan çocuğunun babasını seçmez mi hem!Böyle kötü adamdan çocuk doğurmasın.Hırsızdan çocuk yapar mı mesela?