Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Vahide gördüm iyi bir oyuncu olabilir ama simdiye kadar hep karsimiza ya evin hizmetcisi ya kapici karisi bu ve benzeri rollerle cikti simdi birden sultan roluyle hatta cok fettan bir sultan roluyle cikartiyolar
hic uygun degil hadi diyellim meryemi getiremediniz baska oyuncumu yokk
hurremi vahide olarak görmek hicte güzel degildi istedikleri kadar baska iyi oyuncu soksunlar diziye hürrem bas karakter
vahide hanimida kirmadan onada baska rol ayarlayarak ya meryemi geri getirsinler yada baska birini bulsunlar

YENİ HÜRREM VAHİDE GÖRDÜM, ROLÜNE TOPKAPI SARAYI’NDA HAZIRLANDI!

Topkapı'ya gitti kitapları devirdi

Tatile çıkmayan Vahide Gördüm 'Hürrem Sultan'a hazırlandı

Tüm bölümleri izledi Star TV’deki ‘Muhteşem Yüzyıl’ın yeni ‘Hürrem Sultan’ı Vahide Gördüm dizinin 19 Haziran’daki 103. bölümünde görünmüş, ancak seyirciden eleştiri almıştı. Twitter’da eski ‘Hürrem Sultan’ Meryem Uzerli ile karşılaştırılan Vahide Gördüm ‘kilolu ve yaşlı’ bulunmuştu. Vahide Gördüm, Eylül’ün 2. haftasında başlayacak ‘Muhteşem Yüzyıl’a hazırlanmak için tatile çıkmadı. Evine kapandı. Dizinin tüm bölümlerini izledi. Kanuni dönemine ait 20’nin üzerinde kitap okudu. Topkapı Sarayı’nı 4 kez gezdi.

Bir yıl önce kanseri yenen, aldığı ilaçların etkisiyle kilo alan Vahide Gördüm özel spor hocası eşliğinde zayıfladı. İki ayda 6.5 kilo verdi. Vahide Gördüm’ü başrol oyuncusu Halit Ergenç ile yapımcısı Timur Savcı da yalnız bırakmadı. Üçlü sık sık bir araya geldi. Bu arada ‘Muhteşem Yüzyıl’ın final tarihi belli oldu. 3 yıldır devam eden dizi Mart’ta izleyiciye veda edecek.

YENİ HÜRREM VAHİDE GÖRDÜM, ROLÜNE TOPKAPI SARAYI’NDA HAZIRLANDI!

Topkapı'ya gitti kitapları devirdi

Tatile çıkmayan Vahide Gördüm 'Hürrem Sultan'a hazırlandı

Tüm bölümleri izledi Star TV’deki ‘Muhteşem Yüzyıl’ın yeni ‘Hürrem Sultan’ı Vahide Gördüm dizinin 19 Haziran’daki 103. bölümünde görünmüş, ancak seyirciden eleştiri almıştı. Twitter’da eski ‘Hürrem Sultan’ Meryem Uzerli ile karşılaştırılan Vahide Gördüm ‘kilolu ve yaşlı’ bulunmuştu. Vahide Gördüm, Eylül’ün 2. haftasında başlayacak ‘Muhteşem Yüzyıl’a hazırlanmak için tatile çıkmadı. Evine kapandı. Dizinin tüm bölümlerini izledi. Kanuni dönemine ait 20’nin üzerinde kitap okudu. Topkapı Sarayı’nı 4 kez gezdi.

Bir yıl önce kanseri yenen, aldığı ilaçların etkisiyle kilo alan Vahide Gördüm özel spor hocası eşliğinde zayıfladı. İki ayda 6.5 kilo verdi. Vahide Gördüm’ü başrol oyuncusu Halit Ergenç ile yapımcısı Timur Savcı da yalnız bırakmadı. Üçlü sık sık bir araya geldi. Bu arada ‘Muhteşem Yüzyıl’ın final tarihi belli oldu. 3 yıldır devam eden dizi Mart’ta izleyiciye veda edecek.

Ya bence bu enerji meselesi. İstediğin kadar kitap oku sarayda rol çalış gene de seyirciden tam not alamaz bence. Bu kadar sevdiğim bir oyuncudan soğudum ne yazık ki. Beğenmiyor işte seyirciler beğenmiyor daha neyin inadı bu.

Teknik çalışma tabii ki önemli ama Meryem'in enerjisi bile yetmişti role uymasına. Vahide Gördüm sönük kalıyor. Anne,hizmetçi,köylü rollerine uyuyor güzel yapıyor ama bu olmadı. Ha başka bir sultanı oynasa güzel yapar belki ama Hürrem nerde :KK50:

istedigi kadar calissin vahide gördüm hic bir sekilde bir meryem olamaz
cünki alisilmislik var insanlar meryeme alisti aksananina bakisina rolune herseyine
bari nurgül yesilcay oynasaydi en azindan o fettan bir sultan olabilirdi vahide cok vasat:KK25:

aldığım bilgiler eğer doğru ise

Muhteşem Yüzyıl'a 6 bomba transfer
Sarı Selim'i kimin oynayacağı 3 sezondur tartışma konusuydu. Buyaz neredeyse Türkiye'deki tüm erkek oyuncular deneme çekimine girdi. Sonunda Sarı Selim rolünü Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.
Sarp Akkaya
Ezel'in Tefo'su, Suskunlar'ın Sarı'sı Sarp Akkaya da Muhteşem Yüzyıl'a katılıyor. Akkaya dizide tarihte olmayan kurmaca birkarakteri yani Atmaca'yı canlandıracak.
Aras Bulut İynemli
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli, Beyazıt rölünü aldı.
Meltem Cumbul
Başarılı oyuncu Meltem Cumbul'un Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketiyle görüştüğü yansıyan bilgiler arasında.
Tolga Sarıtaş
'Sen de Gitme' dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş Kanuni'nin hasta oğlu Cihangir Sultan'ı canlandıracak
Merve Boluğur
Nurbanu Sultan olarak Merve Boluğur katılacak. Bu sezonun Hürrem'i Boluğur olaca

selam kizlar.:KK3::KK3::KK3::KK3:bakin ne buldum:KK55::KK55::KK55::KK55:
[video=youtube;t9fP4oPgKXY]http://www.youtube.com/watch?v=t9fP4oPgKXY[/video]

Nurbanu yu merve bolugur oynayacakmis yahu:KK53:çok şaşırdım tamam tabiki çok hoş kız çekici ama Nurbanu rolü ile anlatılan ile uzaktan yakından alakası yok ki .Nurbanu siyah saçlı evet ama yemyeşil gözlü olarak anlatılıyor enee şaşırdım ben:KK31:

$66763_304369763042116_969187931_n.jpg Vahide Perçin saçlarını Hürrem kızılına boyattı ve uzattı. Taktığı peruktan dolayı çok fazla eleştirilen Vahide Perçin'in kendi saçlarına kaynak yapılacak.

Ayrıca Perçin dizi başlayana kadar sıkı bir diyet içerisinde. Timur Savcı acil olarak fazla kilolarından kurtulmasını istedi.

Üçüncü bir haber ise Timur Savcı Yılmaz Şahin'den seyirciye Vahide Perçin'i sevdirecek sahneler yazmasını istedi. Halit ve Vahide'yi de seyirciye alıştırmak için daha fazla yan yana getirilecek. Birlikte şiirler okuyacaklar, edebiyattan bahsedecekler. Ancak öpüşme ve halvet sahnelerine yer verilmeyecek.

Fotoğraf için Meryem Uzerli Halit Ergenç sayfasına teşekkür ederiz.

Son günlerde dilleren düşmeyen tek isim Meryem Uzerli. Sevenleri dört gözle gelmesini bekliyor ama Hürrem'in dönüş konusunda herhangi bir tarih belirtmiyor. Güzel oyuncu 30 yaşına girdi ve bu günü takipçileriyle paylaştı. Meryem Uzerli öyle resimler paylaştı ki 30 yaş bunalımına erken girmişe benziyor

Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya dönen Meryem Uzerli, doğum gününü kutlayan fanlarına teşekkür etti.

Çektiği fotoğrafları da sayfasında paylşan Uzerli "Doğum günü dilekleriniz için acayip teşekkür ediyorum. Sizin için de hep en iyisi olsun. Ben tamamen doğa içinde kayboluyorum bugün. Size sonsuz sevgi gönderiyorum. Allah sizi hep korusun. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız bu dünyada" mesajını yayınladı.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK49::KK49::KK49:
Tükenmişlik sendromu nedeniyle mayıs ayında Almanya’ya giden Meryem Uzerli’nin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini bırakıp Almanya’ya giden ve borsacı sevgilisi Can Ateş’ten üç hafta önce ayrılan ünlü oyuncunun, Gazeteci Ayşe Arman ile yaptığı Berlin Röportajının ardından 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ayşe Arman, Uzerli’nin ”bekar anne” olmaya hazırlandığını, saçlarını kısacık kestirdiğini hem mutlu hem hüzünlü olduğunu ve güçlü durmaya çalıştığını ifade etti.

Bir yıldır birlikte olduğu Meryem Uzerli’den ayrıldığını söyleyen Can Ateş, ise: “Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok” diyerek şaşırttı. Çiftin ayrılık sebebinin Ateş’in bu hamileliği istemediğinden dolayı olduğu konuşuluyor.

Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, “Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük… Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah’a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün” yazısıyla hamile olduğunu o gün öğrendiği ortaya çıktı.

:KK53::KK53::KK53:

şu ayşe arman da az şımarık değil:KK57:

Aynen onada bayılıyorum röportajın tamamını sonra yayınlıycakmış meryemin Türkiye de yaşadıklarını bir sonraki yazımda anlatıcaö şok olucaksınız yazmış merak ettim . Belkide sevgilisi kabul etmedi bebeği oda Almanya ya kaçtı yalnız doğurmaya karar verdi. Çünkü tam dört ay öncesine denk geliyo Almanyaya gitmesi.

aldığım bilgiler eğer doğru ise

Muhteşem Yüzyıl'a 6 bomba transfer
Sarı Selim'i kimin oynayacağı 3 sezondur tartışma konusuydu. Buyaz neredeyse Türkiye'deki tüm erkek oyuncular deneme çekimine girdi. Sonunda Sarı Selim rolünü Fatmagül'ün Suçu Ne'den tanıdığımız Engin Öztürk kaptı.
Sarp Akkaya
Ezel'in Tefo'su, Suskunlar'ın Sarı'sı Sarp Akkaya da Muhteşem Yüzyıl'a katılıyor. Akkaya dizide tarihte olmayan kurmaca birkarakteri yani Atmaca'yı canlandıracak.
Aras Bulut İynemli
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli, Beyazıt rölünü aldı.
Meltem Cumbul
Başarılı oyuncu Meltem Cumbul'un Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketiyle görüştüğü yansıyan bilgiler arasında.
Tolga Sarıtaş
'Sen de Gitme' dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş Kanuni'nin hasta oğlu Cihangir Sultan'ı canlandıracak
Merve Boluğur
Nurbanu Sultan olarak Merve Boluğur katılacak. Bu sezonun Hürrem'i Boluğur olaca

Sarışınları sevmem ama Engin Öztürk'de yakından görünce dedim bu adam yakışıklı yav :)))))

X