Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
oh oh gelsinler yakuşuklularrr :)
metesi,hilmisi
içimde bir hiç meryem geri dönecek diyo ,bu şimdi sevgilisiyle evlenirse buraya yerleşir falan

Gökçe Bahadır MUHTEŞEM YÜZYIL'da!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden Mete karakteri, Aras Bulut İynemli ve Küçük Osman'ı kadrosuna katan Muhteşem Yüzyıl, şimdide Gökçe Bahadır ile anlaştı.

Pazartesi günü çekimler başlıyor! Tüm oyuncular tatillerinden geri dönmeye başladı. İlk sezon tanıtımı bu ayın sonlarına doğru çıkacak.

bende meryem uzerli geri döncek diye duymuştum diziye ama doğru değilmiş demek ki ne biçim biriymiş oda saygısız yapımcılarda.vahide gördüm olacaksa yine hiç olmasın mümkünse hürremi öldürsünler olsun bitsin insanı diziden soğutuyolar

rolü ne acaba...........................

rolü ne acaba...........................

hürremin :123:gelinlerinden biri olabilir

anlaşmışsa,o da beyazıt olur..

malkoçumla paşam gittikten sonraaaaa,kim gelirse gelsin

hakkaten,once ıborottıcigim,sonra malkoc.yakinda da aslan mustafamız derken dızı gıtgıde corak ve ıssız bi hal almaya basladı :-( meteyı de severım ama ası,gururlu halı sarı selımden cok beyazıta uyardı sankım :-/

İlk kez geçen yıl birlikte görüntülenen ve aşkları o sayede duyulan Meryem Uzerli ile Can Ateş’in ayrıldıkları ileri sürüldü. Ateş’in iki ay önce “tükenmişlik sendromu” yaşadığı gerekçesiyle apar topar Almanya’ya giden Uzerli’yi ziyaret etmemesi, Türkiye’deki hayatına eskisi gibi devam etmesi bu iddiaları güçlendiriyor.

Artık konuşmuyor

Can Ateş, Almanya’ya ilk gittiği günlerde “Muhteşem Yüzyıl” ekibini zor durumda bırakmakla suçlanan sevgilisini savunmuş, “Hasta insana vurulur mu?” diye isyan etmişti. Ama bir daha Uzerli ile ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi. Ateş, geçtiğimiz haftalarda oğlu Yiğit ile Çeşme’deydi. Birkaç gün önce de İstanbul gecelerinde objektife yansıdı.

dizi biteli hiç girmedim buraya.bir uğrayayım dedim.ama özledim o sohbet edip dizi izlediğimiz günleri.vahide gördümle şimdi nasıl olacak bakalım.hevesim kaçtı iyice ama yine de bekliyorum başlamasını

küçük osman ne alaka yaaa..o cocuğa gıcık oluyorum antipatik şeyy

Son düzenleme:

çok kalabalık ve ardarda ölümlerin oldugu bir sezon olacak.
mustafa, beyazıd,(zevce ve cocukları)cihangir vs.
o kızda nurbanu olarak acaip yakışır entrikacı bir tip vesselam

ya şimdi ciddi ciddi meryem uzerli oynamıycak mı vahide gördüm hiç yakışmıyo ya naz elmas çok yakışıyordu onu neden oynatmadılarki o oynasın bari...nurbanu sultanı yer gök aşktaki birce akalay oynıycaktı hani çokta yakışıyodu ama bu kızda yakısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…