Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz önce guzel çirkin dizisini izlerken dedim ki naz elmas olsaymış hurrem bence çok yakışırdı vahide gördumden bin kat iyi olurdu hemde resmen diziden soğuttu beni
kızlar.
bodur civciv mihrimahla bitli rüstonun bebesinin adı neydi?:44:
4. SON SEZON | 2013/2014
Başlangıç: 11 Eylül 2013
104. Bölüm
Final: 18 Haziran 2014
144. Bölüm
Bölüm sayısı: 40
böyle bir şey buldum ama doğru mudur bilmem.
İŞTE 4.SEZON KARAKTERLERİ !
Dizinin son zamanlardaki kan kaybetme durumu bilerek yapılmıştır. 4.sezon ile birlikte hayatımıza yeni karakterler beraberinde yepyeni hikayeler girecektir. Zaten diziden ayrılan karakterlerin bir hikayesi kalmamıştı. Nigar kurgu bir karakterdi , Hatice Sultanın önceden ölmesi gerekiyordu , Bali Bey bu yıllarda Budin Beylerbeyi yani hikayede yeri yoktu. Şah-ı Huban Sultanın da dervişlerin arasına katılması çoktan gerekti. Sonuç olarak diziden çıkmalarında tarihe aykiri veya aniden olan bir durum yoktu.
Şimdi gelelim yeni karakterlerimize;
Şehzade Selim (Sarı Selim)
Şehzade Bayezit
Nurbanu Sultan
Sokollu Mehmed Paşa
Fatma Hanım Sultan
Kara Ahmed Paşa
Sinan Paşa
Nefise Hatun
Şehzade Bayezitin eşi (ismi bilinmiyor)
Lala Mustafa Paşa
Yasef Nassi
İlerleyen yıllarda başka karakterler de girecektir.
4.Sezonda Nurbanu Sultan'ı oynayacak olan Denise Capezza ile kontrat imzalandı. Oyuncu bu haberi kendi instagram hesabından bildirdi. Nurbanu Sultan'ı canlandıracak olduğu için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.
kızlar.
bodur civciv mihrimahla bitli rüstonun bebesinin adı neydi?:44:
napcan gacımmm bebesinin adını altın mı takacan yoksam aman sakınnn düşğnme bilee
sarı selim öyle bir geçerkinin metesı olcakmış duyrulur
Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli 2.5 yıl oynadığı diziyi Mayıs'ta terk edip doğduğu yer olan Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmişti.
Tükenmişlik sendorumuna yakalandığını söyleyen Meryem Uzerlinin Berlindeki tedavisi sona erdi.
Meryem Uzerli, Facebookta hayranlarına şunları yazdı: En yakın zamanda sizinle olacağım.
Meryem Uzerli yeni bir dizide oynamak için değil, sevgilisi Can Ateş ile Bodrumda tatil yapmak üzere Türkiyeye gelecek.
Aras Bulut Muhteşem Yüzyıl Dizisinde
Muhteşem Yüzyıl sezon finalinden önce oldukça karışık günler geçirdi.Meryem Uzerlinin geçirdiği tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanyaya gitmesiyle dizinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidilmişti.Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem sultan rolüne Vahide Gördüm gelmişti.Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı dizide yeni yayın döneminde yeni isimler yer alacak.Özellikle dizisinin müdavinlerinin merak ettikleri Sarı Selim rolünü küm canlandıracak merak konusuydu.Sarı Selim rolünü canlandıracak oyuncu belli oldu.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden tanıdığımız Aras Bulut Muhteşem Yüzyıl ekibine katılıyor Sarı Selim rolünü Aras Bulut canlandıracak.
Eki Görüntüle 755434