Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
biraz önce guzel çirkin dizisini izlerken dedim ki naz elmas olsaymış hurrem bence çok yakışırdı vahide gördumden bin kat iyi olurdu hemde resmen diziden soğuttu beni

biraz önce guzel çirkin dizisini izlerken dedim ki naz elmas olsaymış hurrem bence çok yakışırdı vahide gördumden bin kat iyi olurdu hemde resmen diziden soğuttu beni

Bende Naz Elmas olsaymış bari diye geçirmiştim içimden , çok yaşa emi...

meryem uzerliye artık çok kızıyorum resmen dizinin kaderiyle oynadı eğer turkiyede başka dizide oynarsada asla bakmayı duşunmuyorum burdan onu şiddetle kınıyorummmm

Muhteşem Yüzyılın Sarı Selim'i Survivor Murat.

Survivor ünlüler gönüllüler 2013'ten tanıdığımız Murat Ceylan yarışmada yaptığı taklitlerle büyük beğeni toplamıştı. Her defasında oyuncu olmak istediğini söyleyen Ceylan'a Acun Ilıcalı'dan destek geldi. Yapımcılarla Ceylan için konuşan Ilıcalı, kesin bir cevap alamasa da şuan Sarı Selim rolü için Murat Ceylan'ın en güçlü adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

4. SON SEZON | 2013/2014
Başlangıç: 11 Eylül 2013
104. Bölüm
Final: 18 Haziran 2014
144. Bölüm
Bölüm sayısı: 40

böyle bir şey buldum ama doğru mudur bilmem.

İŞTE 4.SEZON KARAKTERLERİ !

Dizinin son zamanlardaki kan kaybetme durumu bilerek yapılmıştır. 4.sezon ile birlikte hayatımıza yeni karakterler beraberinde yepyeni hikayeler girecektir. Zaten diziden ayrılan karakterlerin bir hikayesi kalmamıştı. Nigar kurgu bir karakterdi , Hatice Sultan’ın önceden ölmesi gerekiyordu , Bali Bey bu yıllarda Budin Beylerbeyi yani hikayede yeri yoktu. Şah-ı Huban Sultan’ın da dervişlerin arasına katılması çoktan gerekti. Sonuç olarak diziden çıkmalarında tarihe aykiri veya aniden olan bir durum yoktu.
Şimdi gelelim yeni karakterlerimize;

Şehzade Selim (Sarı Selim)
Şehzade Bayezit
Nurbanu Sultan
Sokollu Mehmed Paşa
Fatma Hanım Sultan
Kara Ahmed Paşa
Sinan Paşa
Nefise Hatun
Şehzade Bayezit’in eşi (ismi bilinmiyor)
Lala Mustafa Paşa
Yasef Nassi

İlerleyen yıllarda başka karakterler de girecektir.

4.Sezonda Nurbanu Sultan'ı oynayacak olan Denise Capezza ile kontrat imzalandı. Oyuncu bu haberi kendi instagram hesabından bildirdi. Nurbanu Sultan'ı canlandıracak olduğu için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Son düzenleme:
4.sezonu çok merak ediyorum ve iple çekiyorum hanimciklar açıkçası vahide gördüm u yakistirmadim olmadı annesi gibi kaldı kanuninin .bari yıllar filan gecseydi suloda yaşlansaydi:26: neyse artik izler bakarız

asıl heycan şimdi başlıyor :

Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli 2.5 yıl oynadığı diziyi Mayıs'ta terk edip doğduğu yer olan Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmişti.

‘Tükenmişlik sendorumu’na yakalandığını söyleyen Meryem Uzerli’nin Berlin’deki tedavisi sona erdi.

Meryem Uzerli, Facebook’ta hayranlarına şunları yazdı: “En yakın zamanda sizinle olacağım.”

Meryem Uzerli yeni bir dizide oynamak için değil, sevgilisi Can Ateş ile Bodrum’da tatil yapmak üzere Türkiye’ye gelecek.

Aras Bulut Muhteşem Yüzyıl Dizisinde

Muhteşem Yüzyıl sezon finalinden önce oldukça karışık günler geçirdi.Meryem Uzerlinin geçirdiği tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanyaya gitmesiyle dizinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidilmişti.Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem sultan rolüne Vahide Gördüm gelmişti.Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı dizide yeni yayın döneminde yeni isimler yer alacak.Özellikle dizisinin müdavinlerinin merak ettikleri Sarı Selim rolünü küm canlandıracak merak konusuydu.Sarı Selim rolünü canlandıracak oyuncu belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden tanıdığımız Aras Bulut Muhteşem Yüzyıl ekibine katılıyor Sarı Selim rolünü Aras Bulut canlandıracak.

Tedavinin başından beri Can ordaydı..maşallah can ın tedavisi netice vermiş,tükenmişlik bitmiş..

iyi bir seçim

‘Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonu yani final sezonu... Kuşkusuz en çok merak edilen; “Yeni Hürrem nasıl olacak?”

Meryem Uzerli'nin çizdiği Hürrem bitti. Vahide Gördüm'le bir başka Hürrem karşımızda olacak. Eski ‘Hürrem'le yeni ‘Hürrem' arasındaki en büyük fark entelektüel düzeyde. Tarih, Hürrem Sultan'ın çok zeki, bilgili ve birikimli bir sultan olduğunu yazar. Kanuni'yle sohbetlerinden bahseder. Biz Meryem Uzerli yorumunda bunları göremedik. Bir iki tane şiir okuttular kendisine. Kulağıma gelen bilgiler Türkçesini yeterince geliştirmemiş olması nedeniyle senaryoda ‘entelektüel yön' işlenemedi şeklinde. Sanırım fazla da gerek kalmadı üç sezon boyu. Hep onu ‘kırık türkçesi' fettan hali ve ‘nasıl bir fesatlık yapsam' haliyle izledik. Yani yeni bir Hürrem için Meryem Uzerli galiba hazır değildi.

Saygılı bir Hürrem

Bu yıl böyle bir Hürrem izleyeceğiz. Vahide Gördüm tiyatro oyuncusu ve Kanuni'yle sohbetleri kaldıracak kapasitede birikime sahip bu anlamda. Kanuni'nin İbrahim Paşa'yla olan muhabbetlerin benzerlerini yeni sezonda Hürrem de göreceğiz.

Muhteşem Yüzyıl' dizisinde oynadığı ‘Bali Bey' karakterinin ekrana veda etmesinin ardından, Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yapacağı Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Çalıkuşu' dizisinde ‘Kamuran' olarak kamera karşısına geçecek Burak Özçivit, ticarete atılıyor.

Özçivit, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ceylan Çapa'nın amcası İzzet Çapa'nın önümüzdeki aylarda Trump Towers'ta açacağı ‘Trump Cadde' adlı mekânda dönerci dükkanı açacak.

Oyuncunun, hazırlıkları devam eden konsept mekânda açacağı dönerci dükkânına ‘Bali Bey' ismini koyacağı öğrenildi.

Dükkân için ekip kurmaya çalışan ve iç dekorasyonu için araştırmalar yapan Özçivit'in, detaylarla birebir yakından ilgilendiği mekânı, kısa sürede aranan markalar arasına getirmek için yoğun bir şekilde çalıştığı söylendi.

Küçük Osman saraya girdi! Osman rolüyle tanınan Emir Berke Zincidi, Muhteşem Yüzyıl dizisine katılıyor

şehzade mustinin bebesi olarak

Yeni sezona oyuncu kadrosunda değişikliklerle girecek olan Muhteşem Yüzyıl'da minik Emir Berken, Şehzade Mustafa ile Rümeysa Hatun'un oğlu Mehmet'i canlandıracak. Mustafa'nın oğluna Mehmet adını vermesi Şehzade Mehmet'in ölümüne sebep olan annesi Mahidevran Sultan'da büyük bir vicdan azabına sebep olacak.

Muhteşem Yüzyıl daha önce de yeni sezon için 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden transfer yapmıştı. Öyle Bir Zaman Ki'de Mete karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli, Muhteşem Yüzyıl'da gelecek sezon 'Sarı Selim' rolünü canlandıracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…