kızlar malkoçumuz çalıkuşundaki kamuran olacak..:92::92::92::92::92:
çok sevileceğinden eminim..
Çalıkuşu'nda aklıma hemen Kenan Kalav geliyor , bizim Malkoçoğlu'da benzemiyor değil hani..... Süperrr haber....
duyduğum doğruysa çok sevindim vahide gördüm sadece bu bölüm için girmiş merve altınkaya oynıycakmış doğru olabilir rüya gibi yapmışlar zaten finali gerçekten bu kadın çok benziyo meryeme hürem rolüne cuk oturur çok güzel bi kadın
Eki Görüntüle 743184
duyduğum doğruysa çok sevindim vahide gördüm sadece bu bölüm için girmiş merve altınkaya oynıycakmış doğru olabilir rüya gibi yapmışlar zaten finali gerçekten bu kadın çok benziyo meryeme hürem rolüne cuk oturur çok güzel bi kadın
Eki Görüntüle 743184
Bende biraz insan sarrafıysam Meryem tek sebeple diziyi bıraktı ; CAN ATEŞ ! NET!!!
bu dizi benim için tamamen bitmiştir...son bölümü bile izlemedim fragman bile ne alaka vahide gördüm dememe yetti,
oyunculuğu ayrı özellikle bir istanbul masalı dizisinden beri bayılırım takdir ederim vahide gördümü ama bu iş için
hürrem için olmadı...meryem den sonra hiç olmadı onun yerine gelecek her kişi eğreti duracaktı ama vahide gördüm pek bi eğreti
olmuş.
kariyerini nasıl etkiler bilemem ama tepki alarak yıpranacağı kesin,
bu arada malkoçoğlan çalıkuşuna pek bi yakışır,kitabı kaç kere okudum kenan kalavlı olan diziyi kaç kere izledim bilmem
ayrı bir yeri vardır bende çalıkışunun...ferideye şu aun kimseyi yakıştıramıyorum aydan şener mükemmeldi.
kızlar malkoçumuz çalıkuşundaki kamuran olacak..:92::92::92::92::92:
çok sevileceğinden eminim..