hürrrrrem onu yerr pehhh
mahi nasıl ağzını burnunu dağıtmıştı pislikk
öylece duruvermişti hürrem :44:
hemde asıl katil mahi değil mi,gülşaha o ayuvva dadlusuna zehir koydurttuğu! kızı öldürtmedi mi
ben mahiyi dövcem karar verdimmtutmağyın benii
Kızlarr sabah tv den tüyolar geldi sülüman sadıkayla halvete giremiyor hani akşam bahçede çocuklar oynuyorduya havuz başında şehzade mehmet havuza düşecekmiş sesi duyan sülümanda koşup gidecekmişş...
herkese merhaba
ben haftaya ne olacağını tahmin ediyorum gülnihal şehzade mehmeti aşağıda has bahçede gülşaha emanet etti kesin oda ilgilenmeyecek ve şehzade mehmet bahçedeki küçük havuza düşecek aşağıda bir çığlık bağırışma oluncada sülüman balkona çıkacak ve olanları görünce direk aşağıya koşacak böylece halvet iptal olacak sadıka nın gerçek yüzünü de görmeye fırsat kalmayacak bıçak hiç ortaya çıkmadan sülüman aşağı koşacak ve sadıkayı belki hatırlar gibi olsada aşağı koşunca kaynayacak arada belki sonra ortalık yatışınca şehzadenin iyi olduğu anlaşılınca sakin kafayla düşününce hatırlar kim olduğunu ve icabına bakar o cadının
zorla gündüz vakti adamcazı halvete sokuyorlarher şerde vardır bir hayır şehzade mehmet
sayesinde sülüman kurtulcak halvetten:86:
ben dizide en çok sümbül ağayı seviyorum çok farklı enteresan bir kişiliği var hele boynunu bükerek sultaanıığım demesi yokmu bitiyorum
[video=youtube;7vLzgl0-FpQ]http://www.youtube.com/watch?v=7vLzgl0-FpQ[/video]
şu şekerliğe bakınn
ya ilk bölümde engin günaydın oynamıştı keşke devam etseydi eğlence katardı
ilk bölümde yanılmıyorsam engin günaydın kızlara dans öğretiyordu meleğim
ilk bölümde yanılmıyorsam engin günaydın kızlara dans öğretiyordu meleğim
bir arada binnur kaya geldi muskaları yazdı gitti gelmesi gülnihale yaradı kız çabucacık iyileşti
şeker kıs kendi leydim benim,teşkür ederim canımmm
bir arada binnur kaya geldi muskaları yazdı gitti gelmesi gülnihale yaradı kız çabucacık iyileşti
fatmagulgille kerimgil mutlu oldu sonunda..darisi hurremgille sulumangilin basina insallah