muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

haklısın huri . ama o neden öylel kral layoş gibi konuşmaya başladı hem enteresan hem
de çok komik oldu 1 sene düzgün konuştu şimdi a ları e diye söylüyor sanki. tuhaf.

e hani nerdesiniz bakın bu hafta döndüm dizime. özeti izliyorum şuanda. ibraam heykel diktirmiş. konuşmasında önceki haftalara göre düzelmiş. şimdi oldu işte.

kızlar bu heykeller nasıl nerden geldi neden sülüman ben yaşadıkça o heykellerde orda yaşayacak diye savunma yaptı validesine. biri beni aydınlatabilirmi lütfen

ohhhh haticenin bebeği kurtulduuuu
hürrem afferim sana

Valide Sultan: Validem bu sefer cidden nefis oldu konuşmalarınız. Özellikle 'gözlerine baktıkça babanı, Sultan Selim Han'ı görüyorum' ifadenizle rahmetli padişahın aslında ne kadar gaddar biri olduğunu çok güzel vurguladınız. Ama İbrahim Paşa'nın Anadolu isyanı için görev almasında bir sakınca göremedim ben. Sadrazam olan o sonuçta. Ayrıca Hatice Sultan yalnız değil ki bir sürü insan var, siz varsınız yanında. Kızınız için endişelerinizde haklısınız ancak çocuk değil o da.

Mahidevran: Yine Hürrem'in nazikçe de olsa terslenmesinden ne kadar haz duyduğunu gösterdin ezik Mahi. Sen iki çeşme yaptır bunlarla avun. Sultan Süleyman dolaylı olarak bir ayar verdi sana aslında Mustafa üzerinden. Çocuğun pek bir suçu yoktu ama işte.

Nigar Kalfa: Göz banyon güzeldi Nigarcığım onu söylemem lazım. Bak bak, oh mis.

İbrahim Paşa: Hatice Sultan'a hayatının ayarını verdin paşam. Al aşağı ediverdiniz sultanlığını valla. Ağzım açık izledim ve dinledim. Bir de bu bölümde çıldırmayacaktın sanıyordum ama yanıldım. Sinir yakışıyor sana ama o ayrı. Nigar'ın seni izlediğini anlar gibi oldun ama bir şey deme kıza. Hürrem'e teşekkür etmen güzeldi bir de. Gerçi etmek durumundaydın, dediğin gibi oğlunun hayatını ona borçlusun bir yerde.

Hatice Sultan: Bir diğer ezik şahsiyet Hatice; az önce paşaya da anlattım ama sana daha açık konuşacağım, anca anlarsın. Hürrem olmadan bir hiçsiniz, sok bunu aklına. Ayrıca kocanın da üzerine gitme. Çıldırttın adamı. Hem madem devlet-i âliye sensin, git abine direkt söyle İbrahim gitmesin başkası gitsin diye. Noldu, abine sökmezdi değil mi o atarların? Validen de olmazsa yandın ki ne yandın. Sultanmış pehhh... Başlatma lohusa triplerinden de diyecektim ki, bebek ölümle pençeleşiyor olduğu için daha fazla üzerine gelmiyorum.

Hürroşum: O nasıl bir kurtarma operasyonuydu kutlarım seni hayatım. Ama, o zehirli defteri geri bıraktırırken, paşanın oğluna dokunacağını nasıl hesap edemedin be Hürroşum. İbrahim'den nefret ediyorsun ama bebeğin suçu yok işte.

koskoca malkoçoğlunu meyhaneden kadın kaldırtan karı kız manyağına çeviren meral okay yazıklar olsun sana!!!! işin iyice suyunu çıkardın...

ya tv lerde fragmanlar fıldır fıldır dönerken burda niye yok yapmayın bacular ne çabuk terk eylediniz dizimizi,yeni sezon dizileri aklınızı başınızdan almış sizi hıh:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…