muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Bu valide sultan mahidevrana bayılıyoda hürreme neden bu kadar gıcık

Oluyormuş demekki belkide o dönemde yaşananlar normal geliyormuş maşşallah cariyeler dönemi resmen ne has odaymış yahuuu..

Benimki demişti ya o dönemde yaşayıp padişah olmak varmış

ya ben mi yanlış biliyorum yoksa dizi diye mi böyle yapıyorlar bilmiyorum ama hürremden sonra sultan süleyman başka bir kadınla beraber olmamış, hürrem süleymandan 7 yıl önce öldüğü halde yine de başkasıyla beraber olmamış diye okumuştum tarih kitaplarında. üstelik evleniyorlar zaten. ama dizi iyice coştu.

Aman yeme abla artura acı:94:

Çöker resmen yaaaa :94:

Bu valide sultan mahidevrana bayılıyoda hürreme neden bu kadar gıcık

Hürrem sürekli böğürüyordu ya ondan gıcık oluyordu kafa tutuyordu bide mahide sessizdi ona göre

Benimki demişti ya o dönemde yaşayıp padişah olmak varmış

Aynen ya anası elini şaklatıyor has oda halvete hazır mübarek :92: :94:

Valide sultan şehzade derdinde tabi

mahi devran aşkı memnu dizisinde çok güzeldi bu dizide çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar sanki kıyafetleri bile hep gülkurusu

kızlar kedimin adını sülüman koydum nasıl? sülüüümaan gel buraya...

Son düzenleme:
Ben bir de şuraya sinir oldum;iftiraya kurban gittiği halde,suçsuzluğu anlaşılıp geldiğinde bile suçlu muamelesi gördü.O çok adaletli görünen padişah anası iftiraya gitmiş bir insanı koruyacağına arkasından dümen kuruyor.Bir ara oh olsun sana katili gönderiyorsun oğlunun yanına dedim.İnşallah öğrendiği ve çıldırdığı bölümleri de çabuk çekerler.
Sen padişahın aşkına,çocuklarının annesine inanma git yeni tanıdığın bir insana güven yolla oğluna.
Sormayın çok doluyum çok :))

kızlar o da bişey mi benim jinekoloğumun adı sülüman
eşim çok fena kıskanıyor sülümana gidiyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…