muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Fragman da nasıl da aşkla öpüyor sadıkayı hani hürrem e olan aşkı(sanırım çok duygusal düşünüyorum bu yüzden de acayip saçma geliyor).Hani validenin parlak bir fikri vardı demek o parlak fikir oğluna gündüz gündüz cariye göndermekmiş,peki ne elde edecek orasını pek anlayamadım,oğlunu her önüne gelene aşık edebileceğini mi sandı acaba?

Ya ben neden bu mahidevranı boğmak istiyorum?Normalde biz kadınlar ikinci gelen hanıma gıcık oluruz sonradan gelip bozdu diye.Ama bu hürrem bize bile sevdirdi kendini.Tabii mahidevran da boş durmadı nefret ettirmek için kendisinden.

Şehzade sanırım sultan selim olacak çünkü tahta o çıktı demekki ikinci şehzade o ve pekte başarılı bir padişah olamıyor tarihte(buna da diziden sonra daha çok üzüldüm keşke hürremin oğlu çok başarılı olsaydı diye)

fragmanı gördüğümde o kadar çok sinir oldum ki sülümana
ya ne kadar ruhsuz duygusuz herif her cariyeye aynı davranıyor aşkla bakıyor,mahi haricinde...
eee peki hürremimizin ayrıcalığına ne oldu nasıl sevgi bu ya...
hürremin eski aşkı hürreme daha sadık valla matrakçı onu kadınlara götürecekti çocuk istemedi...

hürremi seviyoruzzz :92:

hürremle olmayan bir halvet istemiyoruzzz

bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına

Aşık vardır,dağları,tepeleri,denizleri aşar İstanbullara gelir kimi de suçu sabit olmadan eski saraylara gönderir.
Peh !
Leo da Leo yani..

bence artık hürremle leo karşılaşacaklar veeeee... sülüman seferdeyken hürrem leodan hamile kalacak veeee 3.şehzade doğacak :)) selim olcaktı sanırım adı

bence artık hürremle leo karşılaşacaklar veeeee... sülüman seferdeyken hürrem leodan hamile kalacak veeee 3.şehzade doğacak :)) selim olcaktı sanırım adı

Moskof'ta tam hatırlamıyorum ama Leo bu birlikteliğin sonucunda hemen öldürülüyor.Tabii çocuğun kimden olduğu muallakta kalıyordu.

hakket ilkşahımm bu nasıl halvettırrrhani sevıoduu hürremiine güzeldee öpmüşş sadıkayııı

hakket ilkşahımm bu nasıl halvettırrrhani sevıoduu hürremiine güzeldee öpmüşş sadıkayııı

bence gerçekte hürremden başka birileriylede birlikte olsaydı,başka çocuklarıda olurdu.ayrıca hürremi tanıdıktan sonra mahiyle belliki bir daha birlikte olmamış.olsaydı bence mustafadan başka çocuğu olurdu.dizide mahiye kızgın olduğu için birlikte olmuyor diye gösteriliyor.ama bence gerçekte böyle değil.hürreme olan sadakatinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.hatta kanuninin eşine sadık bir kişi olduğunu düşünüyorum.ilk eşi gülfemmiş.mahiyi bulduktan sonra gülfemi bırakmış.onla da beraber olmaya devam edebilirdi.belliki olmamış.çünkü gülfemin başka çocuğu olmamış.hürremi bulunca da mahiyi tamamen bırakmış.tamam yeni birisini bulup eşini bırakıyor.bu kötü ama en azından o andaki eşine sadık kalıyor.diğerleriylede beraber olmaya devam etmiyor.ne bileyim bu benim görüşüm.o zamanki şartlara göre konuşuyorum tabi.

iyi ki o dönemde yaşamamışım.kıskançlıktan ölürdüm

İyide Hürrem ve Leo daha karsılasmadı ama Hürrem hamile :26:

zamanı hızlıca geçirirler hemen hürremde hamile kalır

selim leodan olacak dıyenler,hurrem hamile zaten..

iyi ki o dönemde yaşamamışım.kıskançlıktan ölürdüm

ama kitaplarda gözde cariyelerden söz edio gözdenin anlamı padişahın yatağına girmiş demek

kızlar bende öle duydum ama ozaman dogan sehzadenin adı selim olmıcak o bundan sonra olucakk :26:

Moskof'ta tam hatırlamıyorum ama Leo bu birlikteliğin sonucunda hemen öldürülüyor.Tabii çocuğun kimden olduğu muallakta kalıyordu.

anam, bu kanuniyle hürrem.. karıkoca..uçkur derdindeler..:92:
kanuni cariyelerle halvete girer..hürrem eski kırığıyla fingirder..
eskinin de, şimdiden farkı yokmuş..kimin eli kimin cebinde olayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…