Tamamen tahmini olarak gelecek bolum sunlar olacak:
Viktorya halvete giremeden,Şehzade mehmet havuza dusecek,bahcedeki cıglıklardan sülüman balkona fırlayacak ,viktoryanın intikamı baska bahara kalacak.Hürrem gülnihali yolacak,e haklı da=)Şehzadeyi gülşaha emanet etti resmen=)
Belki Mahiş şehzadeyi kurtaracak o zaman sülümanın da tekrar gözüne girer...Boyle seyler olacak işte tahminimce...
Ha bir de Mahiş sülümanın odasına geldi kapıdakiler hürremin odasına gittiğini soyledi...nasıl yane?Sülüman çıkarken ben cıkıyorum hürremin yanına gidiyorum mu diyor kapısındakilere?Çok saçma...
bence mahi'ye daha cok kizacak niye bakmiyosun mehmet'e diye..
Evet o da olabilir...:44:
Bildiğim kadarıyla şehzade mehmet küçük yaşta ölüyordu.belki yazık senaryoyu böyle yaparlar=(
hürremciler huu:92::92::92:
ilk bölümde yanılmıyorsam engin günaydın kızlara dans öğretiyordu meleğim
Tamamen tahmini olarak gelecek bolum sunlar olacak:
Viktorya halvete giremeden,Şehzade mehmet havuza dusecek,bahcedeki cıglıklardan sülüman balkona fırlayacak ,viktoryanın intikamı baska bahara kalacak.Hürrem gülnihali yolacak,e haklı da=)Şehzadeyi gülşaha emanet etti resmen=)
Belki Mahiş şehzadeyi kurtaracak o zaman sülümanın da tekrar gözüne girer...Boyle seyler olacak işte tahminimce...
Ha bir de Mahiş sülümanın odasına geldi kapıdakiler hürremin odasına gittiğini soyledi...nasıl yane?Sülüman çıkarken ben cıkıyorum hürremin yanına gidiyorum mu diyor kapısındakilere?Çok saçma...
skop
gelmeyin peküçok yakında uzun bi süre giremeyeceğim şimdideen özlüyorum
skop
gelmeyin peküçok yakında uzun bi süre giremeyeceğim şimdideen özlüyorum