muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Tamamen tahmini olarak gelecek bolum sunlar olacak:
Viktorya halvete giremeden,Şehzade mehmet havuza dusecek,bahcedeki cıglıklardan sülüman balkona fırlayacak ,viktoryanın intikamı baska bahara kalacak.Hürrem gülnihali yolacak,e haklı da=)Şehzadeyi gülşaha emanet etti resmen=)
Belki Mahiş şehzadeyi kurtaracak o zaman sülümanın da tekrar gözüne girer...Boyle seyler olacak işte tahminimce...
Ha bir de Mahiş sülümanın odasına geldi kapıdakiler hürremin odasına gittiğini soyledi...nasıl yane?Sülüman çıkarken ben cıkıyorum hürremin yanına gidiyorum mu diyor kapısındakilere?Çok saçma...:KK53:

Viktorya halvete giremeden,Şehzade mehmet havuza dusecek,bahcedeki cıglıklardan sülüman balkona fırlayacak ,viktoryanın intikamı baska bahara kalacak.Hürrem gülnihali yolacak,e haklı da=)Şehzadeyi gülşaha emanet etti resmen=)
Belki Mahiş şehzadeyi kurtaracak o zaman sülümanın da tekrar gözüne girer...Boyle seyler olacak işte tahminimce...
Ha bir de Mahiş sülümanın odasına geldi kapıdakiler hürremin odasına gittiğini soyledi...nasıl yane?Sülüman çıkarken ben cıkıyorum hürremin yanına gidiyorum mu diyor kapısındakilere?Çok saçma...:KK53:

bence mahi'ye daha cok kizacak niye bakmiyosun mehmet'e diye..

Evet o da olabilir...:44:
Bildiğim kadarıyla şehzade mehmet küçük yaşta ölüyordu.belki yazık senaryoyu böyle yaparlar=(

genç yaşta ölecek ama bu kadar erken değil, tarihi durumlara göre gayet de büyüdükten sonra ölecek. ama diziye nasıl yansıtırlar bilemem. tarihe göre mahi devran çoktaaan şehzadesiyle birlikte manisadaki sarayı boylamıştı hürremi dövdükten sonra.

Bir yerde şehzade mehmet in manisa da iken çiçek hastalığından vefat ettiğini ve bu sırada 23 yaşında olduğunu okumuştum.İnşallah şimdi öldürmezler dizide Hürrem hiç kendine gelemez.

Mahidevranın hürremi dövdüğü ve hürremin hiç karşı koymadığı sahneden bahsetmişsiniz o sahne benimde dikkatimi çekmişti ve bence o hürremin stretejisiydi yani özellikle tepki vermedi.Bunun hesabının sorulacağını düşündü tabii mahi... biraz(hatta çok) fazla ileri gitti.
Fark ettiyseniz o aralar hürrem kontrollüydü sonradan sapıttı.Bir aksilik olmazsa yine kontrolü ele alacak.Eski sevgilisinin gelmesi inşallah hürrem in başına patlamaz.

Hünkar ve sultanlar bir yere giderken arkalarında bir hizmetli grubu oluyor ya;onlar söylüyordur:Hünkar Hürrem sultanın yanında diye....Böylelikle duyuluyordur diye tahmin ettim...

skop :KK19:

gelmeyin pekü:KK59:çok yakında uzun bi süre giremeyeceğim:KK5: şimdideen özlüyorum:KK58:

selam kızlarrrr tv de fragmanı gordum ama nette yok blamadımm..
hurrem şehzade gelıyor dıyor :KK52: :KK66: :KK66: mahı ağlıyodu pis pis bakıyodu yanındaki gülşahta dıyodu ki emredin canını aliyim hurremın :KK47: heee alırsın :KK47: soraa sülümanda sadıkayı opuyodu oda elını bıçağa gotrmuştu,herhalde o sıra düşücek mehmet havuza..ay mehmet e bışı olmasın ya çok sevıyorummm ben onu :KK66:

X