Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet azınlıktayız ama tek olmamak sevindirici, çalışıyormusunuz :)

yani eğitmimi muühendislik diil ama şuan makina mühendisi gibi çizim yapıyorum şirkette başka çarem yok yap dediler yapıyom artıkın benim yaptığım asanörlere binenlerin vay haline :)

açık adres ver uğramayım o taraflara

Hayır şu an çalışımıyorum bir iş beğenip de giremedim daha bir yerlere
Siz?
Beğenme konusunu aşmasaydım bende şuan açıkta olurdum sanırım, özel sektörde onların bizi beğenmesi lazım malesef, evet çalışıyorum :)

Beğenme konusunu aşmasaydım bende şuan açıkta olurdum sanırım, özel sektörde onların bizi beğenmesi lazım malesef, evet çalışıyorum :)
Nerde çalışıyosunuz ve hangi şehirde ? Ben daha önce yapı denetimde çalıştım bir süre, tekrar yapı denetim olsun istemiyorum proje konusunda da Konyada çok firma yok çok az hatta. Şimdi gayrimenkul değerleme ile ilgili görüştüm elin başlayın dediler ama tam olarak bizim sektör sayılmıyor o yüzden kararsızım :)

Ankarada hidrolik proje yapan bi ofisteyim, proje mühendisiyim, işimi seviyorum, bişeyler üretmek sonra onu somut halde görmek güzel bi duygu, yapı denetim yada pazarlama pozisyonunda teklif aldım ancak, bana katkısı olmayacağı kanaatindeydim o yüzden kabul etmedim, şartları zor da olsa projecilik ve şantiyecilik sizi çok geliştirir, tavsiye ederim.
Bu arada kaç yıllık mezunsunuz ?

Bende zaten öğrenciyken girmiştim yapı denetime, dediğiniz gibi bana bi katkısı olmayacağını bildiğim için mezun olur olmaz çıktım. Ben daha yeni mezun sayılırım 1 yıl bile olmadı henüz :)
Dediğim gibi Konyada projecilik gelişmemiş, bende çok isterim proje alanında çalışmayı. Farklı şehirlerdeki firmalara da başvurdum ama geneli tecrübe istediği için olmadı malesef

bende 2013 mezunuyum, çevrem geniş mezun olur olmaz rusyaya çağrıldım ama cesaret edemedim, kendi imkanımla torpil olmadan yeni mezunken buraya başladım, okulda hiçbişey öğrenmediğimi farkettim, şimdi halimden memnunum, konu hakkında tartışabiliyorum artık kendi fikrimi sunabiliyorum.
Hepimiz için hayırlısı :)

Merhaba canım ben de bu sene mezun oldum ama kendime güvenim yok hiç bir şey bilmiyorum gibi hissediyorum nasıl oldu alışma sürecin çok ağrılı mıydı ?

Ben de harita teknikerim yarı mühendis sayılırım yani
Harita mühendisi olan yok mu ? Dgs ile harita mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum lakin bi taraftan da çok korkuyorum :)

Ben de harita teknikerim yarı mühendis sayılırım yani
Harita mühendisi olan yok mu ? Dgs ile harita mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum lakin bi taraftan da çok korkuyorum :)

Ben bu şubatta harita mühendisliğini bitiriyorum bir aksilik çıkmazsa.Sorun olursa cevaplayabilirim

7 yillik Mekatronik muhenisiyim :) ne diye sormayin, anlatmasi yapmaktan daha zor :)

Elektronik muhendisiyim, yurt disindayim.
Anladigim kadariyla muhendislik diplomasiyla calisamayan cok vatandas kadin var.
Istihdam olmamasi sadece buyuk bir insan kaynaklari kaybi degil, kisisel gelisim acisindan da cok buyuk bir israf demek
Bu durumda gecerli olan sey atilimciliktir.
Atilimcilardan duymak isterim.

2009 Endüstri Mühendisliği mezunuyum :)

Kimya muhendisi》》》》 is güvenliği uzmani 》》》》》 kimya ogretmeniyim. çalışma şansım olmadı eşimle yurt dışındaydik. Bide Rusya da yüksek lisans yaptım. Türkiye ye geldikçe bir belge aldım. Artık tamamen yerleştik Türkiye ye. Bebeğim ufak bu arada formasyon da aldım. Bu sene kpss ye hazırlanıyorum. Mühendis olarak değil de öğretmen olarak çalışmak istiyorum. Bana yapima daha uygun olduğunu düşünüyorum. Keşke bunun farkına uzun yillar önce varaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…