Merhaba meslektaşım, ben de merak etmiştim burda inşaatçı arkadaş yokmu diye :)inşaat mühendisiyim
Merhaba, Biraz azınlıktayız doğal olarak :)Merhaba meslektaşım, ben de merak etmiştim burda inşaatçı arkadaş yokmu diye :)
yani eğitmimi muühendislik diil ama şuan makina mühendisi gibi çizim yapıyorum şirkette başka çarem yok yap dediler yapıyom artıkın benim yaptığım asanörlere binenlerin vay haline :)
Hayır şu an çalışımıyorum bir iş beğenip de giremedim daha bir yerlereEvet azınlıktayız ama tek olmamak sevindirici, çalışıyormusunuz :)
Beğenme konusunu aşmasaydım bende şuan açıkta olurdum sanırım, özel sektörde onların bizi beğenmesi lazım malesef, evet çalışıyorum :)Hayır şu an çalışımıyorum bir iş beğenip de giremedim daha bir yerlere
Siz?
Nerde çalışıyosunuz ve hangi şehirde ? Ben daha önce yapı denetimde çalıştım bir süre, tekrar yapı denetim olsun istemiyorum proje konusunda da Konyada çok firma yok çok az hatta. Şimdi gayrimenkul değerleme ile ilgili görüştüm elin başlayın dediler ama tam olarak bizim sektör sayılmıyor o yüzden kararsızım :)Beğenme konusunu aşmasaydım bende şuan açıkta olurdum sanırım, özel sektörde onların bizi beğenmesi lazım malesef, evet çalışıyorum :)
Ankarada hidrolik proje yapan bi ofisteyim, proje mühendisiyim, işimi seviyorum, bişeyler üretmek sonra onu somut halde görmek güzel bi duygu, yapı denetim yada pazarlama pozisyonunda teklif aldım ancak, bana katkısı olmayacağı kanaatindeydim o yüzden kabul etmedim, şartları zor da olsa projecilik ve şantiyecilik sizi çok geliştirir, tavsiye ederim.Nerde çalışıyosunuz ve hangi şehirde ? Ben daha önce yapı denetimde çalıştım bir süre, tekrar yapı denetim olsun istemiyorum proje konusunda da Konyada çok firma yok çok az hatta. Şimdi gayrimenkul değerleme ile ilgili görüştüm elin başlayın dediler ama tam olarak bizim sektör sayılmıyor o yüzden kararsızım :)
Bende zaten öğrenciyken girmiştim yapı denetime, dediğiniz gibi bana bi katkısı olmayacağını bildiğim için mezun olur olmaz çıktım. Ben daha yeni mezun sayılırım 1 yıl bile olmadı henüz :)Ankarada hidrolik proje yapan bi ofisteyim, proje mühendisiyim, işimi seviyorum, bişeyler üretmek sonra onu somut halde görmek güzel bi duygu, yapı denetim yada pazarlama pozisyonunda teklif aldım ancak, bana katkısı olmayacağı kanaatindeydim o yüzden kabul etmedim, şartları zor da olsa projecilik ve şantiyecilik sizi çok geliştirir, tavsiye ederim.
Bu arada kaç yıllık mezunsunuz ?
Bende zaten öğrenciyken girmiştim yapı denetime, dediğiniz gibi bana bi katkısı olmayacağını bildiğim için mezun olur olmaz çıktım. Ben daha yeni mezun sayılırım 1 yıl bile olmadı henüz :)
Dediğim gibi Konyada projecilik gelişmemiş, bende çok isterim proje alanında çalışmayı. Farklı şehirlerdeki firmalara da başvurdum ama geneli tecrübe istediği için olmadı malesef
bende 2013 mezunuyum, çevrem geniş mezun olur olmaz rusyaya çağrıldım ama cesaret edemedim, kendi imkanımla torpil olmadan yeni mezunken buraya başladım, okulda hiçbişey öğrenmediğimi farkettim, şimdi halimden memnunum, konu hakkında tartışabiliyorum artık kendi fikrimi sunabiliyorum.
Hepimiz için hayırlısı :)
Ben de harita teknikerim yarı mühendis sayılırım yani
Harita mühendisi olan yok mu ? Dgs ile harita mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum lakin bi taraftan da çok korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?