Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nero_angelo

Ziyaretçi
bayanlar aramızda hiç mühendis yokmu acıbı???
bende size neler neler anlatıcaktım. günde 11.685.478 insanla uğraşıp kafayı yemeden mesaiyi tamamlama çabamda yalnız değilimdir umarım:sm_confused:

burdaaaaa :)
tabiki yanlız değilsin

yani eğitmimi muühendislik diil ama şuan makina mühendisi gibi çizim yapıyorum şirkette başka çarem yok yap dediler yapıyom artıkın benim yaptığım asanörlere binenlerin vay haline :)

benimde eşim inşaat mühendisi ama kamuda çalışıyor kızlar...nero sana kolay gelsin canım ya...

bilgisayar teknisyeniyim ama pazarlama işinde çalışıyorum

bende bilgisayar mühendisi adayıyım okul henüz bitmedi staj fln bişiler yapmaya çalışıyorum... bide ortamın çoğunluğunun erkek olamsı gibi bi durum söz konusu tabi.. neden burdayım sanıyosunuz

bayanlar aramızda hiç mühendis yokmu acıbı???
bende size neler neler anlatıcaktım. günde 11.685.478 insanla uğraşıp kafayı yemeden mesaiyi tamamlama çabamda yalnız değilimdir umarım:sm_confused:
nerde çalışıyosun? yani istanbulda mı?? asya avrp??

yüksek lisansı şimdilik düşünmüyorum çünkü okul zaten uzadı ve not ortalamam da pek iyi sayılmaz.. ankarada 16 yıl yaşadım ve şimdi istanbula hiç alışamadım ama istanbulun özellikle bu alanda iş imkanlarını da göz ardı edemiyorum.. bilmiyorum zaman ne göstercek kesitiremiyorum açıkçası. fabrikada staj deneyimim oldu ve ağ yapısı ağ güvenliği gibi konularla ilgilendim. okulda bununla ilgili henüz bişi görmedim ve ilgimi çekti gerçekten bu yönde devam etmek gibi bir düşünce var kafamda bu yaz döneminde hem yaz okulu hemde staja göre netleştircem. biraz tembellik ettim ayıptır sölemesi ilk 2yıl şimdi sıkıştım :) tavsiyelerin için teşekkürler. sen nası bi yerde çalışıyosun ve ne gibi avantajlarını dezavantajlarını görüyosun? her tür tecrübe insanın bakış açısına yeni bişiler katıyo o açıdan soruyorum henüz yolun başındayken ve tecrübesizken insan napcağını bilemiyo...

ben de harita mühendisiyim.ama şu an çalışmıyorum.
çok özeniyorum çalışanlara

ben de geldim.. işsiz bi mühendis olarak..

ingilizcem fena değil ama mesleki alanda pratik yapmam lazım.. şimdiden staj başvurusunda bile belli ediyo kendini. oof of bi bitirseydin okulu hayırlısıyla..

ben de bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.yüksek lisans düşünüyorum ama ortalamam pek iyi olmayacak gibi gözüküyor.sizce ne yapmalıyım,hangi alana yönelmeliyim.ortalamayı boşlayıp,alanımda kendimi geliştirmeye çalışmam mı daha i yi olur.özel sektörde çalışmayı düşünüyorum ve diploma notunun oek de önemi olmadığını söyleyenler var ama önemli olduğunu da söyleyenler var.kafam çok karışık

daha 1. sınıftayım:) ama diyebilirim ki geleceğim de pek parlak görünmüyor not konusunda.bu dönem c görüyoruz okulda.daha sonra da(mesela yazları) bu konuda geliştirmeyi düşünüyorum kendimi.bölüm arkadaşlarımdan not yükseltmek için geçtikleri dersleri tekrar alanlar var mesela.onları görünce de kararsız kalıyorum,ben de mi öyle yapsam diye.
teknokent için daha erken ama internet üzerinden bişeyler yapmayı düşünebilirm.
ilginiz için çok teşekkürler

kızlar ben de ziraat mühendisiyim kamuda çalışıyorum var mı ziraat mühendisi aramızda varsa gelin toplanın burya bütün mühendisler

bende çevre mühendisiyim çalışıyorum ama işimle ilgili değil.işimle ilgilide çalıştım

window msn'inin yollarmısın bana müsait bi zamanda konuşalım

ben gıda mühendisiyim..fakat işimi çok seviyorum 2006 mezunuyum ve şuanda yanlızca gıda ile ilgili üretim yada ambalaj vs . yapan yerlere denetimlere gidiyorum...tarım il müdürlüğünde çalışmayı çok istiyordum fakat memurluk sınavına giremedim bu sene....artık birdaha ki memurluk sınavını beklicem...ama inanın arena ekibi gibi baskına gitmeye bayılıyorum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…