Muhasebeci maaşları yaklasik ne kadar. Ben yeni mezunum iibf den bilgisayarli muhasebe kursuna gittim mikro ve logo ogrendim ama hic tecrübem yokBen 2 yıl önce yapıyordum çocuklar olduktan sonra evde kalmak zorunda kaldım.Suanda tekrar başlamayı düşünüyorum. İnşaallah.Cok severek yapıyordum.Birazda stresli olmasa
Netsis de öğren canım muhasebecilerin yanında başlayabilir tecrübe kazanabilirsinMuhasebeci maaşları yaklasik ne kadar. Ben yeni mezunum iibf den bilgisayarli muhasebe kursuna gittim mikro ve logo ogrendim ama hic tecrübem yok
Canım.durumun varsa esin de bişey demiyosa çocuklarına kendin bakman en güzeli bence ben . Evde kafayı yicek gibi oldum çok kisitliyodu eşim ama mecbur kaldı çalışmama bana da iyi geldiBen 2 yıl önce yapıyordum çocuklar olduktan sonra evde kalmak zorunda kaldım.Suanda tekrar başlamayı düşünüyorum. İnşaallah.Cok severek yapıyordum.Birazda stresli olmasa
Canım elhamdülillah iyiyimmsanirim biraz endiseleniyorum.Kendimizi toparlamış lazım.Bir süre çalışmak istemedim.Sonra çalışmadan duramıyorum gibiyim.Allah yardımcımız olsun ne diyimCanım.durumun varsa esin de bişey demiyosa çocuklarına kendin bakman en güzeli bence ben . Evde kafayı yicek gibi oldum çok kisitliyodu eşim ama mecbur kaldı çalışmama bana da iyi geldi
Canım elhamdülillah iyiyimmsanirim biraz endiseleniyorum.Kendimizi toparlamamiz lazım.Bir süre çalışmak istemedim.Sonra çalışmadan duramıyor gibiyim.Allah yardımcımız olsun ne diyim
Çalışan insan evde durdu yapamiyo bende dört yıl ara verdim şimdi ev hanim ligi ve is bi arada zor gidiyor ama yine de üstesinden gelmeye çalışıyorum hayırlısı olsun hakkında da sana bağlı bişey tabiCanım elhamdülillah iyiyimmsanirim biraz endiseleniyorum.Kendimizi toparlamış lazım.Bir süre çalışmak istemedim.Sonra çalışmadan duramıyorum gibiyim.Allah yardımcımız olsun ne diyim
Aaa sasirdim konuyu gorunce bende muhasebe okudum ama hic calismadim malesefArkadaşlar herkese merhaba kimler muhasebe ci bi görelim ve kimler işini severek yapıyor
Evet canım muhasebecilik yapıyorum ara vermiştim baya oğlum büyüdü çalışmaya devam senin üç çocuk mu vardı yanlış hatırlamıyorsamDemek sende muhasebecisinguiding88
Evet cnm bende muhasebe finansman mezunuyunEvet canım muhasebecilik yapıyorum ara vermiştim baya oğlum büyüdü çalışmaya devam senin üç çocuk mu vardı yanlış hatırlamıyorsam
Esim istemiyor zaten sukur ac acikta degilizBiraz zor artık senin çalışman canım benim evlatlarını yetistiriyosum en büyük is o zaten maddi durumum müsait olsa bende evde dururdum çocuk buyuyunce de giderdim kurslara:))
Yani boşver o zaman günlere katılEsim istemiyor zaten sukur ac acikta degiliz
Ayy gunlere gidilmiyo ki 3 cocuk yapma oglu etme oglun derkenYani boşver o zaman günlere katılkurslara git alışveriş yap
Buyusunler de rahatlarsin ucu de erkek mi senin =)Ayy gunlere gidilmiyo ki 3 cocuk yapma oglu etme oglun derken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?