Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende muhasebecilik için bi yere başvurcam ama asgari ücret veriyolarmış sizce de az değil mi siz ne kadardan başladınız merak ediyorum .. kaçtan aşağısı kurtarmaz yani:))))))))))))
Deneyimli muhasebeci ablalarıma soruyorum :) 25/12 tarihine israliye kestim bu irsaliyeyi de 24/12 tarihinde faturaya çevirdim - 24/12 ye fatura ayırdım ama irs. ayırmayı unuttuğum için 25/12 de kesmek zorunda kaldım irsaliyeyi - ( off karışık oldu biras ) böle durumlarda yazılan bir yazı varmış bunu arıyorum
- işbu faturadaki malzemeler ..... tarihinde .... nolu irs. ile sevk edilmiştir gibi bişeydi sanırım
Canım bir kere hata yapmışsın tabiki şöyle yapabilirsin müşteriyi ara irsaliye tarihini 24/12 yapsın sende üstünde değiştir yani mükerrer olmasın .senin söylediğin yazı bu tarih hataları için kullanılmaz
Şahıs şirketleri için fazla bilgim yok ama şunu söyleyeyim ssk lı çalışan varsa ssk il müdürlüğüne başvurup ordan şifre alabilme imkanınız var internet ortamında ssk ları onaylayabilirsiniz yanlız bilgisayarınızda bordro programı yüklü olması gerekli Diğer beyannamelerle ilgili mali müşavirinizden bilgi alabilirsiniz o nerden onaylıyor bu beyannameleri?? önemli olan o
arkadaşlar iş konusunda çok dertliyim ilk hatam düz liseye gitmekle oldu ondan sonra doğru dürüst iş bulamadım derken bu yıl aö.f halkla ilişkilere başladım allahın izniyle son sınıfa geçicem ön lisanta ama iş bulmak için yereli değil iş yerleri deneyim arıyorlar ben ön muhasebeye yönelmek isiyorum ama kurslarlada olmuyor dedim ya deneyim arıyorlar inglizcem orta derecede ,bilgisar sertifikam var şimdide muhasebe kursuna gitsem iş bulabilirmiyim of off
selam kızlar .bir sorum olacak sizlere yardım ederseniz sevinirim .eczanemi 2005 yılında kapattım.bağkuru ödemeye devam ettim.2008 4.aya kadar ödedim. bu tarihten sonra ödemeyi bıraktım.şu an itibariyle 5000tl borcum olmuş.bir kısmı faiz.bağkurdaki memur eczacılık odasından ve vergi dairesinden yazı getirince belli tarihe kadar silineceğinden bahsetti ama ben hiçbirşey anlamadım.yeni çıkan bir kanundan bahsetti.ama kesin konuşamadı kağıtları doldurt getir dedi.odadan ve vergi dairesinden doldurttum .şimdi ne yapmalıyım?tşkler.