Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şirketlerde yapılabiliyormuş tesmer sitesinde stajerin el kitabında öyle okudum ben ama sadece bir stajerin olması gerekiyormuş orada bu da demek oluyor ki müşavirin gözetimi altında olmak demekmiş? peki staj dosyasında muhasebe işine dair yaptıklarınıza dair neler koyuyor?
"KalSedon" memurluğa değinmişsin şuan 2. sınıfım 3 dersle büte kaldım şayet bu hafta sonu verirsem onları önlisans diploması almayı düşünüyorum ve başvurduğum kpssye girceğim inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve verdiğin bilgiler için çok saol gerçekten külfetli bir iş muhasebe
sağol canımm..evet denetim altında yada gözetiinde yapabilirsin..bende sanırım denetimde yapıcam ama ocak a kalıyor benim stajbilmiyorumkismile kısmet olurda kesinleşirsem işte.1 yılım bitti bir yılım kaldı işte işte canım..sen sınava girdin mi?
Ne yapacağız kızlar ya.eyvahedigeldismile
Büroda stajını yap çalışırken diyorlar.
İşi de orada öğrenirim diye büroya girdim.
Zaten büro tecrübem de vardı çok da yabancı değilim bu işlere
Aralıkta başvuracağım para olayı etkiledi biraz da.
Birikim yapıp Aralıktakine başvuracağım.Muhtemelen
Martta olacak sınav.Çok mu zor sınav Kalsedon?
Kaç ders var peki?
Ayrıca stajın 2 yılını tamamlamış mıydın sen?bilmiyorumkismile
Biz de bayağı mükellef var.Cirosu iyi şirketlerde var.canım sen sınavı kazandın mı?? staj sınavını? evet öyle diyorlar canım ama ben şunu gördüm bu iş arama sürecinde aslına bakarsan; öyle her büroda iyi değil..bir kere zaten şartları çok ağır..doğru düzgün maaş yok ve seni her işte kullanıyorlar,yemek yok yol yok bazılarında..onu geçtim esnaf muhasebesiyle uğraşıyorsun..yani demem o ki eğer büyük ölçekli firmalarla çalışan müşavirin yanında olursan ancak donanımlı yetişirsin..bence onca zaman büro aradım olmadı,tecrübe istediler hep bende de o yoktuu:bbo: bende şimdi, şirkete girdim,şartları nispeten daha iyi..tek sektör var belki ama bakalım sonuçta benimde bir yerden başlatmam gerekiyordu..mirmirmirmir
ahh canım nerde yaaa..ben daha stajımı başlatamadım kiiieyvahedigeldismile sadece kazandıktan sontra 2 yıl içinde staj yeri bulman gerekiyor onun 1 yılı gittibilmiyorumkismile.. Allah yardımcın olsun canım..evet maddi anlamda çok külfetli bir sınav.bende sen gibi iki yakamı bi,r arya getirim de öle yapım dedim başka yerden darbe aldımm,staj yeri bulamadım iyi miisenağlama sınava gelince canım; ben ilk girişimde kazandım..biraz sıkı çalışmayla kazanılmayacak bir sınav değil ama tabi heycanını kontrol etmeyi biliceksin..sonrası kolayyerimseniben
hmm hayırlısı olsun canım..bürolarda maaş az evet ama iş öğreniyorsan o güzel işte..ama keşke yemek verselermiş yaa madem iyi cirolu mükellefleri var:umursamaz:
dershane olmadan olur da sen o kadar dsiplinli çalışabilceğine güveniyorsan..ben açık söyliyim..sadece kursa gittim,orda çalıştım ve o yetti bana..evde çok çalışaamdım yani.zaten vaktimde yoktu yoğun iş tempom vardı..
ben açıkçası belgemi alayım da büro açayım diye düşünmüyorum..amacım sadece konuda uzman olmak ve kurumsallaşmış büyük şirketlerde yönetici olabilmek ..tabi uzun vadede deki hedefim buu:))
canım sen evli misin:)) o zaman zor olur tabii yaa..c.tesi çalışmak kötü yaa ...inşallah bu zamanları atlatalım daa o günleri de görürürüzolumunekankayizsmile
Canım görüşürüz tekrar.Kendine çok iyi bak.
Umarım dileklerimiz gerçekleşir.:1hug:[/QUOTE
tamam canım iyi gececeler opuyorumnanaktan aminnn inşallah hayırlısylaaa:1hug::asigim:
Yok canım evli değilim
evlenmek düşüncesin de hiç değilimkaydirigubbakcemile3
demi yaaaa evlilik istediğim günlerime acıyorummhihoyyyt yaşasın özgürlükkk:lepi: