• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebeciler

Merhaba, bende bir şirlkette muhasebe sorumlusuyum.Aynı zamanda SMMM stajı yapıyorum.Birbirimizle paslaşmamız çok iyi olur.Unutmayalım bilgi paylaştıkça gelişir.

arkadaşlar bir derdim var bölümündeki sunum hakkında yardım konusuna bi göz atıp yardımcı olurmusunuz?sevgiler........:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar ben de smmm staj başlatma sınavını kazandım fakat çalıştığım yerden çıkarıldım, şirketin küçülme sebepleriyle.:( ocak gibi stajımı bgaşlatmayı düşünürken tam da.şuan iş arıyorum, stajımı başlatabileceğim bir yer bir büro olabilir..aranızda yardım edebilecek olan varsa çok memnun olurm..

18 gündür bende önmuhasebede işe başladımm

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve 5 gun once işime son verildi benimde ): ama bir yandan iyi oldu kendime ayıracağım bolca vaktim oldu (:

Selam kızlar bende yeminli müşavirin yanında çalışıorum
Sekreterlik yapıorum teyit yazıları yazıorum. .Tam tasdikleri yapıorum fatura kesiorum gümrük beyannameleri inceliorummm,Sözleşme yazıorumvs.vs . :umursamaz:
Daha öncede smmm yanında çalıştm tamam oralar daha yoğun oluyor ve bu işle alakası olmuyor. kendimi burada daha da geliştirmk istiorum ama biizm başımızda yöneticiler warken bu biraz imkansızzzzzzz
Yeni bir iş istiorummmmmmm bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yaa saygıdeğer muhasebeci arkadaşlarımmm...bari siz duyun sesimiii yok mu bana işşşş:(( çıldırcammm..

merhaba arkadaşlar
ben mali müşavirim ve kendime ait bir ofisim var.
izmir'de ikamet eden ve bu meslekte kendını yetiştirmek isteyen bayan elemana ihtiyacım var.
SMMM stajını yapmakta olan arkadaşlar varsa öncelik vereceğim
ilgilenen arkadaşlara duyurulur

merhaba arkadaşlar
ben mali müşavirim ve kendime ait bir ofisim var.
izmir'de ikamet eden ve bu meslekte kendını yetiştirmek isteyen bayan elemana ihtiyacım var.
SMMM stajını yapmakta olan arkadaşlar varsa öncelik vereceğim
ilgilenen arkadaşlara duyurulur

şuan izmirde olmadığım için başımı dağlara taşlara vurmak istiyorummmmm:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar

süper bir blogmuş tesadüfen buldum çok iyi oldu. Bizim şirket muhasebe programı arıyor. kriz falan durumlarından dolayı da ücretsiz programlara kaydık. birkaç program inceledim ama içleri çok boş demeyeyim de dolu değil:) Bir tane cerenbilgisayar diye bir firmanın çıkarttığı K9 diye bir program buldum. Hatta araştırdım. Şimdilik testtelermiş ama bayramdan sonra programı tam olarak çıkaracaklarmış. Bana test haliyle bile güzel geldi ki Linux'de bile çalışıyor şaşırdım. Ricam siz de bir inceleyebilir misiniz? Patrona sunucam ama sizin yorumlarınızın de faydası çok olur. l
Yardımlarınız çok makbule geçer:))

keşke burda olsaydın:)
beraber çalışırdık
ama ticaret lisesinden bir stajer almak durumunda kaldım
sanırım eylülde başlayacak
bu arada 6 aylık bir bebeğim var
bakalım eylülde ofise geçeceğim
hem annelık hem kariyer nasıl yürüyecek göreceğiz :)

arkadaşlar nette araştırıyorum ama kafam karştı iyice o yüzden size sormak istediğim bi kaç soru var? ben aöf de 4 yıllık iktisat okuyorum ve mali müşavir olmak için kaç yıl staj yapmam lazım? kpss puanları 2 yıl geçerli oluyor staja başlama sınavına girmek için diplomayı cebe mi atmak lazım önce,belli bi geçerlilik süresi yok mu? staj dönemi bittikten sonra yeterlilik sınavına giriyorsun geçersen büro açmak için ne kadar para lazım yaklaşık olarak cevaplarsanız sevinirim?

shekerkizcandy mesajını okudum fakat nette dolaşırken kafam karıştı bir ümit acaba staj süresi 2 yıl olabilir mi dedim. STAJA GİRİŞ SINAVLARI ilk aralık ayında yapılıyor bende mezun olduğumda mayıs ayı olacak gerçe haziranda da sınav var ama sınava başvururken tüm belgelerimi istiyorlar mı diye merak ettim,belge istemiyorlarsa o zaman aralıkda girebilirim diye düşündüm. 3. soruma gelince bu konuda bilgi vermemiştin:) yaklaşık fiyatı biliyor musunuz?

keşke burda olsaydın:)
beraber çalışırdık
ama ticaret lisesinden bir stajer almak durumunda kaldım
sanırım eylülde başlayacak
bu arada 6 aylık bir bebeğim var
bakalım eylülde ofise geçeceğim
hem annelık hem kariyer nasıl yürüyecek göreceğiz :)

Allah bağışlasınn:)) evet gerçekten iyi olurdu yaa ..ben epey kıvrandım iş için ama bakalım henüz yeni bir işe başladım sonu ne olur bilemiyorumm...hayırlısıyla bi bitseydi şu yıllar....:Saruboceq:

gozlerindekibulut; stajın 3 yıla çıkması zaten yeni bir durum..2 yıla inmesi söz konusu bile olamaz ..hatta bu sınava ingilizce şartı bile getirmeyi düşünüyorlar..yıllardır bahsi geçer..staj sınavına girmen için öncelikle LİSANS eğitimini tamamlaman gerekiyor.sınava gireceğin zaman dosyanıda açtırıyorsun dolayısıyla bir takım evraklar veriyorsun..sınava girme bedeli 150 tl dosya açtırmaksa 900 civarı bişiy..sonrasında gireceğin yeterlilik sınavı içinde yine aşağı yukarı aynı paraları veriyorsun..kurslardan bahsetmiyorum hiç...kaydirigubbakcemile4 ben 1,500 tl ye gitmiştim kursaakafamçokkarıştı ruhsatı almaksa ooo Allah bilir kaç para olur o vakitlere kadar..laelaelaelaelae 4-5 arası diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim..ama az da değil yanii..o yüzden bence enine boyuna düşün bu işe girmden önce..bence yaşın müsaitse memur olmak için çabala..dicemmm ama onda da işler karışıkkyasakkelimeAllah sonumuuz hayır etsinn:1shok:

Ben iyice kafayı yiyeceğim.
Başlayayım diyorum sonra bu kadar emek ve paraya
değecek mi diyorum.1.050 dosya açtırma
Sonra dershane parası.
Offfffffkafamçokkarıştı

Kalsedon ne kadar zamanın kaldı canım?
Bir süre iş bulamazsan staj için kazandığın sınav yanıyor diye duydum:sinifsinif:

Back