Evlimisin
Nasıl o
Evlimisin
Nasıl oldhastanedeyim abla hala sancılarım var sabaha kdr yatamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlimisin
Nasıl o
Evlimisin
Nasıl oldhastanedeyim abla hala sancılarım var sabaha kdr yatamadım
Ultrasona girdinmiAçılmam var abla ama yeterli açılmam yok daha ne bi kanama nede su gelmedi
Bence de bı sıkıntı var bu işte anlayamadimDoğruyu söyle canım sen şuan hastanede değilsin demi. Evdesin demi
EvetBence de bı sıkıntı var bu işte anlayamadim
Abla iyi deilim çocuğumu aldırmadım başka doktorlar bulmaya çalışıyoruz ikacı kulanınca kalbi durmadı bende cazgeçdim halada geziyoruz izmire gidecez bi kaç güne orda bi doktor varmış çok söyledirler burdaki başka doktora gitik iğne yapıp durdaracaz kalbi dediler dediler izmirdeki doktora gitmiyene kdr yapmıyacam işlemi dedim eşimeYa ben kızı çok merak ettim nasılsın ?
Merde oturuyorsun sen? O günden sonra bulunduğun şehirdeki başka bir doktora gittin miAbla iyi deilim çocuğumu aldırmadım başka doktorlar bulmaya çalışıyoruz ikacı kulanınca kalbi durmadı bende cazgeçdim halada geziyoruz izmire gidecez bi kaç güne orda bi doktor varmış çok söyledirler burdaki başka doktora gitik iğne yapıp durdaracaz kalbi dediler dediler izmirdeki doktora gitmiyene kdr yapmıyacam işlemi dedim eşime
Gitim abla diyarbakırda yaşıyorum doktorlar gitsende başka yere dedi ama gitmek istiyorum genede ve bu dekikleri iğnedende korkuyorumMerde oturuyorsun sen? O günden sonra bulunduğun şehirdeki başka bir doktora gittin mi
Anladığım kadarıyla bebek suan yaşıyor değil mi hareketlerini hissediyor musun?Gitim abla diyarbakırda yaşıyorum doktorlar gitsende başka yere dedi ama gitmek istiyorum genede ve bu dekikleri iğnedende korkuyorum
Abla hala aynı şeyi diyorlar ve evt hareketlerini hisediyorum ama sana zarar verecek dediler doğuramazsın onu dediler zmn geçtikçe sezaryanla alırız bu sefer dedilerAnladığım kadarıyla bebek suan yaşıyor değil mi hareketlerini hissediyor musun?
Gittiysen kontrole doktor ne dedi ne yapmanı önerdi
Ve iğneyle kalbi durduruyorlarmış ipnenin ne olduğunuda bilmiyorum korkuyorum ilaçla nırmalde kulanırsan kalbi durdurur dediler burdaki ablalar ama durmadı ve bende kalanmakdan vazgeçdim daha izmire gidene kdr bişey yapmıyacamAnladığım kadarıyla bebek suan yaşıyor değil mi hareketlerini hissediyor musun?
Gittiysen kontrole doktor ne dedi ne yapmanı önerdi
Deil abla biraz madi sıkıntılarımız var eşim haledecek haletiği gibi öıkacaz abla uzuvları gelişmiyor ve gövde tarafıda dediNe kadar gelişim geriliği var bazi hamilelerde oluyor ama doğuma yakın haftasını yakalıyor
Başının büyük olması sana ne gibi zararı olur ki
gittiğin hastanedeki doktor çok sorumsuz davranmış
İzmir’e geleceğin tarih belli mi?
İzmir’e gelene kadar başka hastaneye git ve durumunu anlat her ihtimale karşı eşin halledince de İzmir’e gelirsin ama mutlaka git doktorun dediği gibi belkide sana zarar verebilirDeil abla biraz madi sıkıntılarımız var eşim haledecek haletiği gibi öıkacaz abla uzuvları gelişmiyor ve gövde tarafıda dedi
Abla bu dedikleri ipne nedir bana zararı oluyormu bidaha hamile kalmama engel oluyormuİzmir’e gelene kadar başka hastaneye git ve durumunu anlat her ihtimale karşı eşin halledince de İzmir’e gelirsin ama mutlaka git doktorun dediği gibi belkide sana zarar verebilir
Rabbim yardımcın olsun![]()
Malesef ki hiç bilgim yok ama her ne yapacaksan o sorumsuz hastaneye gitme hastanede uygulanması gereken ilacı verip eve yollamışlarAbla bu dedikleri ipne nedir bana zararı oluyormu bidaha hamile kalmama engel oluyormu