• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebeciler

slmlar bende ön muhasebe de çalışıyorum ben kendimi geliştirmek istiyorum yeterli görmüyorum artık.kursada gitmek istiyorum başka nasıl geliştirebilirim ben seviyorum muhasebeyi

Merhaba arkadaşlar ...............................................

merhabalar bende bir muhasebeci olarak yardımcı olabilirim bu bölümü daha da ilerletebiliriz aktif arkadaşlar bekliyorum

ben ön muhasebe de çalışıyorum fakat ilerlermek istyiorum nasıl ilerletebilirim genel muhasbeye girmek istyorum açıkcası nasıl olucak yardımcı olurmusnuz

sevgili öcük öyle 1 kişiyi hesaplamak zor bir sürü şeyi benım burdan yazdığım belki doğru olmayabilir zaten yazdıklarımda kafanı karıştıracak şöyle bir şey var eğer o ay ssk girişi olmadıysa yani işçi giriş ve çıkışı olmadıysa meblağ ortalama aynıdır bir şey farketmez muhasebecinizede biraz erken ödemeleri biraz erken bildirme konusunda nazıkçe uyarırsan sana muhakkak erken gönderecektir.
ben sana tahmını bir sigortalının 30 günlük asgari ücret üzerinden hesabını yazacam.burdan değerlendirebilirsin
brim ücret:614.09 brüt gelir:614.09 ssk matrahı : 614.09 ssk primi:85.97 gvm:521.98 gv:78.30 işsizlik:6.14 damgav:3.68 kesinti:174.09 agi:değişken
inşalalh yardımcı olabilmişimdir biraz geç oldu amakusura bakma

blueyes genel muasebeye geçmek istiyorsan ilk önce bir hesap planı çıkar interneten buna aşına olmaya çalış yani hesap kodlarnın ne olduklarına hangi işlemin muhasebede nereye atılacağını öğren
kasayı öğrenmeye çalış okuyarak malesef öğrenılmıyor pratık yapmak şart

Boncuk söylediğin şeyler çalıştığın yere şirkete muhasebe bürosuna göre değişir önemli olan nitelik vasıflı konuya hakım bir muhasebeci olmak yani tecrübe arttıkça aldığın ücrette muhakkak artacaktır

Burda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım birbirimize sorusu olanlar sorsun eğer bildiğim bir şeyse seve seve yardım ederim ....

merhaba
bende iki ay sonra calismayi dusunuyorum, marmara iktisat fakultesi mezunuyum bitirdikten sonra biraz calistim ama oyle fazla bi deneyim sahibi olamadim,1.si henuz mezun olmadigim icin uyduruk bi isti,ikinciside kendi isimiz oldugu icin biraz rahatti,sonrada evlendim yurtdisina geldim burda ingilizce egitim aldim simdi idare edebilecek duzeyde bi ingilizcem var ama yasim geldi otuza ve ben artik yeniden calimaliyim sizce nasil bi is bakmaliyim nerde baslamaliyim bbutun isyerleri tecrube ariyor genc saga sola kosacak eleman ariyor sizce nerden baslamaliyim

slm ben de seninle aynı düşüncedeyim
zor meslek kafa yorucu ama zevkli kendine iyi bak hoşçakal

denetim firmalarına başvurabilrisin ikbal 53
bende smmm stajı yapıyorum,7 ay sonra ruhsatımı alcm allah izin verirse
bu dönemlerde meslek saygınlığı meslek geliştirme konusunda çalışmalar yapılıyor
ingilizce kriteri yok ancak gelcek diyolar
bu yaştan sonra staj yapmak zor değil diyorsan(staj 3 yıl) smmm staj başlatma sınavına girerek muhasbe mesleiğine ilk adımı atmış olursun

selamlar;özel bir firmada ön muhasebeci olarak çalışıyorum 1,5 yıldır zam almıyorum.bizde zamlar senede 2 kez oluyor ve şimdi patronumu köşeye sıkıştırdım üfe-tüfe-ve enflasyon oranlarına bak hangisi yüksekse ona göre oranı belirleyelim dedi bu arada muhasebecimiz işi bırakınca bu işi ben devraldım ve çokkk zorlanıyorum destek olucak kimsem yok ve bu hesaplama konularını bilmiyorum nolur yardım..

Back