- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
Oo baya olmuş yapıyor musunuz şuan muhasebe işiÖzele gitmiştim.
3 ay falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
Az para ödememiştim hatırlıyorum.
Ama 11 yıl oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo baya olmuş yapıyor musunuz şuan muhasebe işiÖzele gitmiştim.
3 ay falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
Az para ödememiştim hatırlıyorum.
Ama 11 yıl oldu..
En gıcık olduğum şey bu benimde. Böyle kolay birşeydi madem neden biz onca yıl okuduk acaba...şaka mısınız?
insanlar muhasebe öğrenmek, bu mesleği yapmak için senelerini veriyorlar
Oo baya olmuş yapıyor musunuz şuan muhasebe işi
Ben başkasının öğretmesiyle şimdilik istemem önce bir kursta öğreneyim alt yapı olsun sıfırdan öğreten kişi sonra boğazlamasın beni dimi :) öğreten içinde sıkıntılı çünkükeşke kursa gitseydim bana öğrettiler ama diyorum ya kafam çok karıştı akşam uyurken bile şu şöylemiydi böylemiydi die rüyanda görüosun sonra öğrenince taktığına değmez diosun :)
benim patron çok sakin herşeyi sor der çok ta sabırlı allah ondan razı olsun :)Ben başkasının öğretmesiyle şimdilik istemem önce bir kursta öğreneyim alt yapı olsun sıfırdan öğreten kişi sonra boğazlamasın beni dimi :) öğreten içinde sıkıntılı çünkü
Çokk çok hayırlısı olmuş içimizdeki sesler bazen güzel yönlendiriyor ama ne iş olursa olsun her iş kendine göre zor emek istiyor ama öğretmenlik çok ayrı başlangıçta emek meslrk icra edilirken emek hepppp emek tebrik ederim :)Hayır :)
O zaman liseyi bitirmiştim.
Öss olmayacak diye muhasebe alanına yönelmek istedim.
Kurs bitti. İşe girecekken vazgeçtim hayalimdeki iş bu değil dedim.
Sınava ciddi hazırlandım.
Şimdi öğretmenim.. :)
Sağolsun valla bide patronmu öğretti maşaallah :)benim patron çok sakin herşeyi sor der çok ta sabırlı allah ondan razı olsun :)
aynen cnm çok ilgilendi saolsun. Sonsuz TeşekkürleerrSağolsun valla bide patronmu öğretti maşaallah :)
Çokk çok hayırlısı olmuş içimizdeki sesler bazen güzel yönlendiriyor ama ne iş olursa olsun her iş kendine göre zor emek istiyor ama öğretmenlik çok ayrı başlangıçta emek meslrk icra edilirken emek hepppp emek tebrik ederim :)
Ben kuaförüm önlisans mezunuyum fakat sevmiyorum bu işi arayıştayım yani bakalım hayırlısıSağol canım.
Allah senin de herkesin de gönlüne göre meslek versin..
Sizin eğitim nedir yani lisede üniversitede bide çalışma hayatı kaç sene oldu :)En gıcık olduğum şey bu benimde. Böyle kolay birşeydi madem neden biz onca yıl okuduk acaba...
Lise stajımdan beri çalışıyorum staj yaptıgım yerde kalmıştım 2 yıl orada çalıştım daha sonra başka firmalarda devam ettim. Üniversitede de hem çalışıyordum hem okuyordum. İkinci öğretimdim derslerim geç başlıyordu. Yani 17 yaşından beri çalışıyorum şuan 24 yaşındayım :)Sizin eğitim nedir yani lisede üniversitede bide çalışma hayatı kaç sene oldu :)