Allah razı olsun canım benım, benı yavrularımınn yasayacak ömrü yokmus bu dünyada, en güzel yerdeler şimdi o teselli oluyor bana.. Ama bunu yasayan o kadar cok insan varmıs kı, Rabbım herkesın sabrını imanını gücünü kuvvetini artırsınSen yazdığında tüm bedenimle o acını hissetmiştim ağlamıştım site tarafindan engellenmiştir birşeyde yazamıyordum annemlerdeydim onlara bile dua ettirdim o kadar canım yandı ki seninle hep dua ettimİnşallah sağlıkla canım benim
Şifa olsun paşamıza hayırlısı ile kucağına alıp evinize gittiğiniz gününde haberini alırız inşallah kardeşimAllah razı olsun iyi insanlar gerçekten iyiki var Rabbim kabul buyursun insallahhhhh evladıma güç kuvvet olsun dogumumda sancilarimda ve evladımı.ilk.gordugumde bolbol ya şafi çektim şifa olsun
Gerçekten öyle dileyen ol diyen Rabbim isteseydi yasatirdi benim tek embriyo dan iki evlâd nasip etti 24 haftaya kadar geldik hissettim herşeyini ama nasibimiz böyleymiş onunda yeri belli mezarı var ismi Murat Asaf Rabbim cennetinde kavusmamizi nasip etsin kardeşimAllah razı olsun canım benım, benı yavrularımınn yasayacak ömrü yokmus bu dünyada, en güzel yerdeler şimdi o teselli oluyor bana.. Ama bunu yasayan o kadar cok insan varmıs kı, Rabbım herkesın sabrını imanını gücünü kuvvetini artırsın
Insallahh yavruna sımsıkı sarıldığın gun de gelecek
Aminnnn kardeşimŞifa olsun paşamıza hayırlısı ile kucağına alıp evinize gittiğiniz gününde haberini alırız inşallah kardeşim
Sohrabım❤❤Sen bitanesin, benim bebeklerim için ya şafi okunmasına vesile olmustun, altta konularda cıktı sımdı tek tek hepsını okudumAllah razı olsun senden tekrar..
Minikimm canım benım acını kalbimin en derininde yasıyorum, evlatlarından biri melek oldu ama inşallah diğer evladın sımsıkı tutunur, sana güc kuvvet verir
Amiinn insallah, benim meleklerimin de mezarı, yanyana koyduk oraya da, isimlerini koymustuk, Allah nasip ederse cicekler eksik olmayacak üzerlerindenGerçekten öyle dileyen ol diyen Rabbim isteseydi yasatirdi benim tek embriyo dan iki evlâd nasip etti 24 haftaya kadar geldik hissettim herşeyini ama nasibimiz böyleymiş onunda yeri belli mezarı var ismi Murat Asaf Rabbim cennetinde kavusmamizi nasip etsin kardeşim
Cennet kuşumuz onlar bizim benim 3 oldu otada yavrumAmiinn insallah, benim meleklerimin de mezarı, yanyana koyduk oraya da, isimlerini koymustuk, Allah nasip ederse cicekler eksik olmayacak üzerlerindengüçlü ol Muhammed Alparslana benım ıcın de sımsıkı sarıl
Amiiinnnnnn canım benim1000 daha aliyorum,Muhammet Alpaslan kossun oynasin,salincaklarda sallansin niyetiylekalan 5000
Daha önceki aldığınızı okudunuz demi tekrardan 1000 değilOkudum 1000 adet Rabbim kabul etsin inşallahşifa olsun Muhammed bebeğe inşallah
Bin alıyorum kalan 1900100 adet alabiliyorum şimdilik Allah kabul etsin kalan 2900
400 alıyorum kalan 1.500Bin alıyorum kalan 1900